Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hamiş kalanları tebrik edrim.allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inş.dualarınız bizlerle olsun kızlar...hamşlerin duası kabul olurmuş..darısı bizlerin başına inş...:Saruboceq:

katrem bu ay neler yaptın anlat bize bir tavsiyen varmı

geçen ay eşimle birlikte olduktan sonra ayaklarımı yukarı kaldırmıyordum
bu ay onu yaptım
bir de günaşırı birlikte olduk canım
başka özel birşey yapmadım
kafaya takmamak da önemli sadece bebek için birlikte olmamak lazım

kartem hayirli olsun canim hamileligin.ne kadar güzel hamilelerle dolup ta$icaz yakinda.eminim bir daha ki aya dahada cogalacagizz.:ecrin_bebek:

katrem canımmm çok çok tebrik ederim seni ayyy ne güzel ya şuan muhtemelen 3-4 haftalık hamilesin o yüzden biraz düşük değer ama önemli olan sağlıklı şekilde artması canım benimmmm

katrem canımmm çok çok tebrik ederim seni ayyy ne güzel ya şuan muhtemelen 3-4 haftalık hamilesin o yüzden biraz düşük değer ama önemli olan sağlıklı şekilde artması canım benimmmm

gebelik.org'a göre 3 hafta 1 gün canım
bu akşam sürpriz yapıcam eşime
umarım sağlıklı bir şekilde artar
darısı başına hayatım

merhabalar hamile arkadaşım tebrik ederim seni allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasi etsin inşallah bebeğinizde senide Muheymin adı hürmetine korusun uzun sağlıklı ömürler versin bende pko hastasıyım 3 yıllık evliyim 2 aydır birkisel kürler uyguladım geçen ayın 26 sında adet oldum ama bu ay bugün 25 ihala olmadım yani adet olalı 29 gün oldu bugün ama gelen giden yok çok hafif yanma şeklinde ağrılar oluyor özellikle sağ tarafımda senin belirtilerin neydi ve adet günün geçmedi sanırım 3+1 olduğuna göre

kızlar super...ay cok mutlu oldum ben

ızmır hayal ve katree tebrık edıyorummm 15 ı gectk sanırım bu ay muhtesemmm

güzel duaların için Allah razı olsun canım

adet günüm henüz bugündü bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı
sonra gidip kan testi yaptırdım
aslında benim pek belirtim olmadı sadece bel ağrısı ve kasıklarımda sancı oldu canım

katrede çift cıktı bafraa kan tahliline gitti

canım ya tebrık ederım sende hamıleymıssın... bende 28 cılerdenız ama test yapmaya korkuyorum ama ıcımden bır ses hamilesin diyor....

senin belirtilerin neler,kan tahlili mi yaptırdın idrarda cıktımı yoksa

gebelik.org'a göre 3 hafta 1 gün canım
bu akşam sürpriz yapıcam eşime
umarım sağlıklı bir şekilde artar
darısı başına hayatım

saol canım benimmmm amin inşallahhh :lepi:

nasılbir sürpriz yapcaksın eşine anlat bakimm:jeyyar:

of beee bigün bende eşime sürpriz yapabilecekmiyim acaba tam 3 yıldır bunun hayalini kuruyorum

canım benim inşallah yaparsın sende canım.allah dayanma gücü versin.rabbim isteyen herkese nasip etsin sana da bana da:Saruboceqpuyorumnanaktan

aminnn canım benim inşallah önce hayırlısını diliyelim rabbimden sağlık huzur mutluluk bebekde gelirse ne ala :lepi::lepi:

kıslar bişi sorabilirmiyim sitede daha önce okumuştum hamile kaldığında yani döllenme ve yerleşme gerşekleştikten sonra ovülasyon testi yapılırsa ovülasyon testi pozitif sonuç verebilirmiş bende az önce kalan ovülasyon testlerimden yaptım bir tane ve ikinci çizgi baya koyu çıktı hatta idrarımı 4 saat tutmadan ne diyorsunuz bu işe halbuki bu ay 15-16 sı gibi yumurtlama testlerim olumlu sonuç verdi yani yumurtladım ve o günlerden sonra ikinci çizgi çıkmıyodu şimdi çıkıyor alalhım hamile oabilirmiyim ne olur olsa siz ne dersiniz bu konuyla ilgili bi bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…