TEST SONUCUM 90.66 ÇIKTI
Hamile miyim ben şimdi ?
Sormadan çıktım geldimmm
katrem bu ay neler yaptın anlat bize bir tavsiyen varmı
kartem hayirli olsun canim hamileligin.ne kadar güzel hamilelerle dolup ta$icaz yakinda.eminim bir daha ki aya dahada cogalacagizz.:ecrin_bebek:
katrem canımmm çok çok tebrik ederim seni ayyy ne güzel ya şuan muhtemelen 3-4 haftalık hamilesin o yüzden biraz düşük değer ama önemli olan sağlıklı şekilde artması canım benimmmm
merhabalar hamile arkadaşım tebrik ederim seni allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasi etsin inşallah bebeğinizde senide Muheymin adı hürmetine korusun uzun sağlıklı ömürler versin bende pko hastasıyım 3 yıllık evliyim 2 aydır birkisel kürler uyguladım geçen ayın 26 sında adet oldum ama bu ay bugün 25 ihala olmadım yani adet olalı 29 gün oldu bugün ama gelen giden yok çok hafif yanma şeklinde ağrılar oluyor özellikle sağ tarafımda senin belirtilerin neydi ve adet günün geçmedi sanırım 3+1 olduğuna göre
kızlar super...ay cok mutlu oldum ben
ızmır hayal ve katree tebrık edıyorummm 15 ı gectk sanırım bu ay muhtesemmm
katrede çift cıktı bafraa kan tahliline gitti
gebelik.org'a göre 3 hafta 1 gün canım
bu akşam sürpriz yapıcam eşime
umarım sağlıklı bir şekilde artar
darısı başına hayatım
of beee bigün bende eşime sürpriz yapabilecekmiyim acaba tam 3 yıldır bunun hayalini kuruyorum
canım benim inşallah yaparsın sende canım.allah dayanma gücü versin.rabbim isteyen herkese nasip etsin sana da bana da:Saruboceqpuyorumnanaktan
aminnn canım benim inşallah önce hayırlısını diliyelim rabbimden sağlık huzur mutluluk bebekde gelirse ne ala :lepi::lepi:
TEST SONUCUM 90.66 ÇIKTI
Hamile miyim ben şimdi ?
Sormadan çıktım geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?