güzel duaların için Allah razı olsun canım
adet günüm henüz bugündü bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı
sonra gidip kan testi yaptırdım
aslında benim pek belirtim olmadı sadece bel ağrısı ve kasıklarımda sancı oldu canım
kıslar bişi sorabilirmiyim sitede daha önce okumuştum hamile kaldığında yani döllenme ve yerleşme gerşekleştikten sonra ovülasyon testi yapılırsa ovülasyon testi pozitif sonuç verebilirmiş bende az önce kalan ovülasyon testlerimden yaptım bir tane ve ikinci çizgi baya koyu çıktı hatta idrarımı 4 saat tutmadan ne diyorsunuz bu işe halbuki bu ay 15-16 sı gibi yumurtlama testlerim olumlu sonuç verdi yani yumurtladım ve o günlerden sonra ikinci çizgi çıkmıyodu şimdi çıkıyor alalhım hamile oabilirmiyim ne olur olsa siz ne dersiniz bu konuyla ilgili bi bilginiz var mı
of beee bigün bende eşime sürpriz yapabilecekmiyim acaba tam 3 yıldır bunun hayalini kuruyorum
benimde dün belimde ağrı vardı ama biraz temizlik yaptım ona bağladım ve dinlendim geçti ama şimdi özellikle sağ kasığım yanarak ağrı var ama hafif birde az öncede yazdım ovülasyon testi lh seviyesini ölüçüyor ya ovülasyon testi yapayım bi dedim ve iki çizgide koyu çıktı bu konu hakkında bir fikrin varmı acaba arkadaşım
Hamilesin tabiki de canım.Tebrikler,çok sevindim
insallah hamilesindir canim benim o testlerle ilgili bir bilgim hic yok
kuzunaz canım bence sende hamişsin lh seviyesi hamileliktede yapıldığında koyu çıkarmış :teytey:
eee artık bende müjdem, istiyim demi :1hug:
banada dua et yeter canım opuyorumnanaktan
sağol canım benim
canım adet tarihin nedir????
Canım hemen bir soru sormak istiyorum.Hamile olduğunu yeni öğrenen diğer arkadaşlarda yanıtlarsa sevinirim.İdrar renginde bir değişiklik oluyor mu?
mrb size teyzem için bişey soracam yumurtlamatyı arttıran bitkisel bişey varmı yumurtası hiç olmuyo teyzemin yaşı 40 a yaklaştı adetleride artık düzensiz tavsiye verebilirmisiniz bitkisel veya diğer hiç çocuğu yok
canım ya benim idrarımım rengi çok açık sanki su gibi oluyo son bir haftadır
Listeye baktım ama adın mı yok, ben mi göremedim acaba? Senin ne kadar oldu canım bir de kasıklarında batma,atma kısa kısa ağrılar olmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?