Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benimde dün belimde ağrı vardı ama biraz temizlik yaptım ona bağladım ve dinlendim geçti ama şimdi özellikle sağ kasığım yanarak ağrı var ama hafif birde az öncede yazdım ovülasyon testi lh seviyesini ölüçüyor ya ovülasyon testi yapayım bi dedim ve iki çizgide koyu çıktı bu konu hakkında bir fikrin varmı acaba arkadaşım

insallah hamilesindir canim benim o testlerle ilgili bir bilgim hic yok

canım inan ki yumurtlama testlerini hiç bilmiyorum
ama dün benim de kalabalık misafirim vardı
dedim ben de belim ondan ağrıyor heralde
çocukları falan çok kucağıma almıştım
meğer hamilelikten miş
umutlandırmak istemem canım ama bir gebelik testi yapsana

slm kızlar ben geldim

katrem izmirhayal tebriklerrrrr kızlar sağlıkla gelsin bebişeriniz inşlhhhhhhhhhhhh
çokk sevindim

darısı çocuk hasretiyle yananlara olsun inşlhh :sm_cool:

kuzunaz canım bence sende hamişsin lh seviyesi hamileliktede yapıldığında koyu çıkarmış :teytey:

eee artık bende müjdem, istiyim demi :1hug:
banada dua et yeter canım opuyorumnanaktan

kuzunaz canım bence sende hamişsin lh seviyesi hamileliktede yapıldığında koyu çıkarmış :teytey:

eee artık bende müjdem, istiyim demi :1hug:
banada dua et yeter canım opuyorumnanaktan

ya pardon seni bizim topikteki ayşeyle karıştırdım arkadaşım inşallah öyledir tabi ama yinede kan testinde görmeden herşey boş umut olabiliyor tabi bu arada evd ebu ovülasyon testlerinin yanında hediye edilen kağıt çubuk şeklindeki gebelik testinden de var ve bu testi de yaptım bişi çıkmadı gerçi daha adet günüm geçmedi ki ben düzenli adet olmam ama son 2 aydır böğürtlen kökü kullanarak kendiliğimden oldum ve yumurtladım bu yüzden ümidimde çok ama bu bende ki hediye testlerde çok dandik zaten bilemiyorum kafam karıştı sağda yanarak daha yoğun olmak kaydıyla kasık ağrımda var

Son düzenleme:
mrb size teyzem için bişey soracam yumurtlamatyı arttıran bitkisel bişey varmı yumurtası hiç olmuyo teyzemin yaşı 40 a yaklaştı adetleride artık düzensiz tavsiye verebilirmisiniz bitkisel veya diğer hiç çocuğu yok

hem ayşecim dua etmez olurmuyum sen benim dualarımı bir bilsen rabbim çok iyi biliyorki kadınlar kulubünde birsürü kişi var hamile kalmak isteyen herkes için ediyorum hepsi için gülersin belki allahım bizim topikteki herkese diye dua ediyorum allahım sen kim olduklarını biliyorsun diyorum böyle dualar ediyorum zaten topiğimede bakarsan dualarımız var hep sende dualarıma tanımasamda dahilsin zaten

ben pko luyum canım yumurtlamam benimde olmuyor olsada gelişmişyor 2 aydır böğürtlen kökü içiyorum teyzene böğürtlen kökü incir kürü içmesini arısütübal polen karışımı yemesini baltarçın çörekotu karışımı yemesini tavsiye edebilirim hepsi yumurtlamaya destek yada bu anlamda tedavi olsun çünki yaşı 40 baya var yani geç kalmadan tedavi olmalı ve tabi en önemliside dua herkes hepiniz ona dua edebilirisiniz tefriciyeyi paylaşıp okuyabilirsiniz zira allah istemezse tüp bebek bile olmuyor bazen

iyi akşamlar kızlar.
iki tane hamilemiz varmış yeni gördüm...
izmirhayel ve katrem sizleri çok tebrik ediyorum kızlar.
allah tamamına erdirsin inşallah

Listeye baktım ama adın mı yok, ben mi göremedim acaba? Senin ne kadar oldu canım bir de kasıklarında batma,atma kısa kısa ağrılar olmuş muydu?

canım ben hamişler arasındayım benim kasıklarımda sürekli ağrı oluyo ama şiddetli diil bende bel ağrısı ve göğüs ağrısı çok oldu

Ne güzel yaa.Bir gün girmeyince topiğe ertesi gün yeni hamile haberleri alıyoruz. Hepsi sağlıkla kucağına alsın inşallah bebeklerini.Veeeeee kasımda da aynı bereket sürsün , topikte bizler de sevinelim inşalllahŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…