ben pko luyum canım yumurtlamam benimde olmuyor olsada gelişmişyor 2 aydır böğürtlen kökü içiyorum teyzene böğürtlen kökü incir kürü içmesini arısütübal polen karışımı yemesini baltarçın çörekotu karışımı yemesini tavsiye edebilirim hepsi yumurtlamaya destek yada bu anlamda tedavi olsun çünki yaşı 40 baya var yani geç kalmadan tedavi olmalı ve tabi en önemliside dua herkes hepiniz ona dua edebilirisiniz tefriciyeyi paylaşıp okuyabilirsiniz zira allah istemezse tüp bebek bile olmuyor bazen
Ne güzel yaa.Bir gün girmeyince topiğe ertesi gün yeni hamile haberleri alıyoruz.Hepsi sağlıkla kucağına alsın inşallah bebeklerini.Veeeeee kasımda da aynı bereket sürsün , topikte bizler de sevinelim inşalllahŞeniz
inşallah canım kasım ayındada sizlerden güsel haberler alıp hepberaber sevincezz
teyzem 3 defa aşılamma yaptı o dönemde yumurta problemi yoktu adetlerde düzenliydi fakat boşuna aşılamayla falan uğraştılar direk tüp bebek yapmaları lazımdı yaşı 30 u geçmişti o zamnda.en son tüp bebke yapmak istediler sadece bir yumurta oluştu oda sağlam değildi tüpbebbeğide yapamamdılar şimdi adetleride düzensiz menepoza giriyo yavaş yavaş galiba 3 yıl önce dedem vefat etti baya stres oldu ozamnaa kadar adetleride düzenliydi.incir kürünü söyledim inancını yitirmiş bikaç şey denedi artık onu bunu deneyip başarısız olmaktan sıkılmış inancını yitirmiş aslan pençesi incir kürü bi arada yapılabilirmi?bu arı polen nasıl oluyo bide
merhaba,
ben aranıza yeni katıldım,
daha önceden misafir olarak, yazdıklarınızı takip ediyordum,
aynı duyguları ve deneyimleri birebir paylaşmak çok güzel, herkesle her zaman gebelik dertlerinizi konuşamıyorsunuz.
beni de listenize ekler misiniz?
gelecek adet tarihim 9 kasım
herkese allah sağlıklı bebişler armağan etsin...
özgecim çookk geçmiş olsun
canım allah şafi ismiyle şifalar versin....
yok canım etkilemez sen kafan takıp boşa stres yapma bebişimizide üzme bakalımlmaz:
benim teyzemde baya ağır grip olmuştu boğazları felan şişmişti ama dktr korkmanıza gerek yok istirahat edin yeter demişti
sen işlerini halledip dinlenmene bak canımopuyorumnanaktan
bu arada çokk heyecanlı ve bi o kadar kötüyüm
yarını iple çekiyorum bakalım bu gece nasıl uyuycam yaaakafamçokkarıştı
bu arada çokk heyecanlı ve bi o kadar kötüyüm
yarını iple çekiyorum bakalım bu gece nasıl uyuycam yaaakafamçokkarıştı
aa kıs doğru ya, benim iyice kafam gitmiş valla unutmusum yahuu..yokk canım regl tarihi değil :sinifsinif:
dktra gdicem sonuçlarımı alıcam ve tiroid tedavisine başlanılcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?