Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

teyzem 3 defa aşılamma yaptı o dönemde yumurta problemi yoktu adetlerde düzenliydi fakat boşuna aşılamayla falan uğraştılar direk tüp bebek yapmaları lazımdı yaşı 30 u geçmişti o zamnda.en son tüp bebke yapmak istediler sadece bir yumurta oluştu oda sağlam değildi tüpbebbeğide yapamamdılar şimdi adetleride düzensiz menepoza giriyo yavaş yavaş galiba 3 yıl önce dedem vefat etti baya stres oldu ozamnaa kadar adetleride düzenliydi.incir kürünü söyledim inancını yitirmiş bikaç şey denedi artık onu bunu deneyip başarısız olmaktan sıkılmış inancını yitirmiş aslan pençesi incir kürü bi arada yapılabilirmi?bu arı polen nasıl oluyo bide

inşallah canım kasım ayındada sizlerden güsel haberler alıp hepberaber sevincezz

merhaba,

ben aranıza yeni katıldım,
daha önceden misafir olarak, yazdıklarınızı takip ediyordum,
aynı duyguları ve deneyimleri birebir paylaşmak çok güzel, herkesle her zaman gebelik dertlerinizi konuşamıyorsunuz.

beni de listenize ekler misiniz?
gelecek adet tarihim 9 kasım

herkese allah sağlıklı bebişler armağan etsin...

canım bak bence önce menepoza girmemek için soğan kürü uygulamalı sonra adetiyle birlikte başlayıp incir kürü uygulamalı incir yumurtalar büyütüyor inciri kullanırken böğürtlen kökünü kullanırsa buda büyüyen yumurtaları çatlatır aynı zamanda iltihab vs ne varsa söker dinçlik verir ve en önemlisi rahmi kuvetlendirir sabahları bal tarçın çörek ou karışımı kullansın akşamları da polenbalarısütü karışımından yesin aktarlarda satılıyor eşide keçiboynuzu kürü uygulayabilir ama dediğim gibi önce adetine 15 gün kala başlayıp soğan kullanmalı adet olana kadar ki menopoza girmemeli sonra adet olur olmaz incire böğürtene filan başlayabilir tüp bebek tekrar yaparsa yumurtlamaya çok büyük katkı sağlar bunlarda ve herşeyden önemlisi inanmak bence rabbimiz çok büyük bak bizim topikte ilk sayfada yazdım bazı şeyler şimdi burdada yazarsam çok uzun oluır biiliyorum çok zor ama inanç herşeyden daha önemli allah kimseyi o yaşa kadar evlat hasretiyle yandırmasın allah yardımcısı olsun çekmesi gerekn bazı tesbih ve dualar var

ohhh ben bugün bir sabah girdim sonrada zamanım olmadı bi baktım ki 2 hamiş haberi var izmirhayal ve katrem sizleri tebrik ediyorum çok sevindim bu topik bizler uğurlu geldi inş dahada artar..

slm kızlar nasılsınız????
yarın tiroid sonuçlarım alınacak ve tedaviye başlıycaz
dua edin bana.....inşlhh daha fazla beklemem de bebişim gelir allahın izniyle artık çoookk yoruldum senağlama

özgecim geçmiş olsun valla hamile iken hasta olmakta çok kötü bende grip olmuştum epey zor atlatmıştım ilaçta içemediğin için zor yanii.. en iyisi istirahat başka türlü zor geçiyor canım eğer çok ağır ise gribin bence bi kaç gün işe gitme derim en azından dinlenirsin...

izmirhayal ve katrem.. inanın o kadar sevindim ki.. Allah sağlıklı gebelikler ve sağlıkla bebişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin inşallah..

tatlişoğlum evet çok fenayım yaaa...
portakal greyfurt limon suları sıktım... ballı limonlar içtim, tavuk suyuna limonlu karabiberli çorba içtim az önce de.. şimdilik bir değişiklik yok ama inşallah iyi gelir..
yarın sabah işe gitmem şart, önemli bir toplantım var ama sonra işlerimi halledip rapor alıp çıkmayı düşünüyorum ben de.. (

hoşgeldin canım inş bu topik sanada uğurlu gelir sende hamileller kervanına katılırsın kaydirigubbakcemile5

yok canım etkilemez sen kafan takıp boşa stres yapma bebişimizide üzme bakalım lmaz:
benim teyzemde baya ağır grip olmuştu boğazları felan şişmişti ama dktr korkmanıza gerek yok istirahat edin yeter demişti
sen işlerini halledip dinlenmene bak canımopuyorumnanaktan

bu arada çokk heyecanlı ve bi o kadar kötüyüm
yarını iple çekiyorum bakalım bu gece nasıl uyuycam yaaakafamçokkarıştı

tamam canikom çok sağoll..
:1hug:

yokk canım regl tarihi değil :sinifsinif:
dktra gdicem sonuçlarımı alıcam ve tiroid tedavisine başlanılcak

yokk canım regl tarihi değil :sinifsinif:
dktra gdicem sonuçlarımı alıcam ve tiroid tedavisine başlanılcak
aa kıs doğru ya, benim iyice kafam gitmiş valla unutmusum yahuu..
canım benim inşallah cabuk sonuçlanacak tedavin merak etme...

öle ama işte elimde değil
düşünsene canım bir senedir boşa beklemişsin dedi dktr hamişliği engellyen buymuş
artık tedaviye başlayınca her bambaşka bir umut olur bende yaaa
çok tedirginim bi yandanda çok mutluyum sorunumu öğrendiğim içina.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…