Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

katrem tebrik ederim canim.saglikli hamilelikler gecirmen dilegiyleeee

İyi ya işte canım artmış bak değerin.Bizde o değeri görebilecek miyiz acaba?
Allah sağlık versin sana ve bebeğine.Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah
:Saruboceq:

Allah razı olsun arkadaşlar çok teşekkür ederim
Allah isteyen herkese daha yi sonuçları göstersin
Allah hepinize sağlıkla gebelikler ve bebişler nasip etsin
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın
İNŞAALLLLLAAAHHHHHHHHHHHHa.s.

tebrikler katzem sendemi 2010 temmuz annesisin şimdi?...kaydirigubbakcemile5

canim bende 4 kez düsük yasadim ve 3 tanesinde de kürtaj olmustum. 4 üncü sü kendi düstü adetle. doktorlar kürtaj olanlara derler 3 ay beklemek lazim diye. Internette de ama ben okumustum kürtajdan sonraki ilk 6 ay da en iyi tutuyormus. ben ikincisinden sonra beklemedim. hemen denemelerimize basladik.
adetim de cok düzensiz oldu benim 3 üncü düsükten sonra. benimde normalde hep 28 günde bir gelirdi. sonra bi 30, bi 32 bi 34... sonra düstü yine 28 den ta 25 e kadar. Ovulation testler vardir. onlarla yumurtlama günlerini tespit edebilirsin. bide belirtileri var tabii. Benim düsüklerim yalniz süreyi beklemedigimden degil ama. yanlis anlama. bende troid bezleri ile ilgili bisi cikti.
Rabbim bir daha kimseye yasatmasin böyle aciyi... cok zordur.

Allahim cok saglikli bir hamilelik ve cok saglikli bir bebis nasip eder insallah

arkadaslar slm 23 ünde agdet olmam lazımdı ama ben hala olmadım 26 sında kan testi yaptırdım negatif cıktı ama hala gelen giden yok endise etmeye basladım acaba bi problemmi var diye yardım edin banada

sagol canim.bende $u yumurtlama gününü tespit eden testlerden bir alayim bakalim.o zaman daha net anlarim herhalde.

Son düzenleme:
hamis olan arkdslarimizi tebrik ediyorum bikac gundur siteye giremedigim icin (sorun vardi sanirim)hamislerimizi takip edemedim ama cok cok tebrik ederim rabbim sagsalim kucaginiza almanizi nasip etsin ins ins ins,,,

tebrikler katzem sendemi 2010 temmuz annesisin şimdi?...kaydirigubbakcemile5

evet canım
Allah izin verirse temmuz annesi olucam
sen de mi yoksa?

Allahim cok saglikli bir hamilelik ve cok saglikli bir bebis nasip eder insallah

Amin Bitanem Allah razı olsun

hamis olan arkdslarimizi tebrik ediyorum bikac gundur siteye giremedigim icin (sorun vardi sanirim)hamislerimizi takip edemedim ama cok cok tebrik ederim rabbim sagsalim kucaginiza almanizi nasip etsin ins ins ins,,,

Sağolasın canım
Allah isteyen herkese nasip etsin

turkbayragiCumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun arkada$lar.turkbayragiNe Mutlu Türküm Diyene!!

turkbayragi

Katrem tebrik ederim seni, sağlıkla kucağına almanı dilerim.opuyorumnanaktan
Ben de herkesin haberlerini heyecanla bekler oldum buradakaydirigubbakcemile3

Katrem tebrik ederim seni, sağlıkla kucağına almanı dilerim.opuyorumnanaktan
Ben de herkesin haberlerini heyecanla bekler oldum buradakaydirigubbakcemile3

sağol canım amiiinnn:1rolleyes:
sen de uykusuzlardansın galibakaydirigubbakcemile5

ayy hadi hayrlısı inşallah
çok heyecanlısındır kendimden biliyorum
pazardan beri 3 idrar tahlili 2 kan testi yaptırdım

sağol canım, bakalım hayırlısıyla olsun diorum.çok kafaya takmamaya çalışıyorum:)

günler de bu aralar yavaş geçiyor canım-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…