slmm kızlarrr...
canım ne zamandır olmuyoki bu kadar üzülüyosun doktora gidersin en kötü olur inşallah en kısa zamanda RABBİM KİMSENİN KUCAGINI BOŞ bırakmasınkendimi sürekli meşgul ediyorum çokta yoğunum aslında bi yandan da derslerim sınavlarım ama yinede unutturmuyor kendini şu bebek fikri
çok istiyoruz ya ondan sanırım ne hayallerimiz var eşimle
Mevlam evlatsızlıkla sınamasın inşaallah tez zamanda tüm isteyenlere verir beni de aralarından ayırmaz.
ne zaman doktora gitcen kız huuuuuuuuuuuu ay biz şimdi yeniden annemi olcaz ogluna söyledinm aziae benimki gelip gelip karnımı öpüyo yavrum kumbabrasındaki parayla bana çiçek kardeşinede çıngırak alcakmılş ogluşum benim gamyoncuiremsuaaa kızlar yazdım bile...
iyi yaparsın canım bende bi dogum limitim ne adar ödeycimi bi ögreniyim bakalım bu pazartesi degil bidahaki pazrtesi gidicem kalp atışlarını görmeye o zaman bi soruyum konuşıyım dedim çok fena bu ya hiç ilk hamileligim gibi degil çok agır oldum bişey yiyemiyorum midem ayakta yatıyorum bakalım ne yapcaz dokuz aya.s.slm ozmos cum. ben doğan hastanesine gitmicem tatlım.
kimse tavsiye etmiyor çok kazıklanırsın diyolar.
bende avcılar medicana ya gidicem kısmetse. orayı tavsiye ettiler.
özellikle dayımın gelini 2 aylık hamile oraya gidiyomuş çok memnunmuş.
dr.da çok ilgiliymiş adını söyledi ama unuttum bende ona gidicem.
1 hafta 10 gün sonra giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?