Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

oğulumda çok sevindi...hamişim benim deyip duruyo.
doğan hastanesinde doğum ssk lı 2,5 milyarmış...çokk yaa.
deme kız o kadar varmıymış ben bi konuşıyım gittigimde ona göre yoksa kendime yeni doktor arıyım henüz basındayken ne kadar düşüyo ban aCADIARZU

şimdide dr. arayışı var ayy...beylik düzündede kolan hastanesi var eltim oraya gitti 9 ay ve doğumuda orda yaptı. orayada gidebilirim kısmet bakalım hayırlısı olsun

ay ozmosçum ne güzel duygular bunlar,Allahım bizede yaşatsın inşallah....
İNŞALLAH canım ALLAH isteyen herkese versin hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize diyosun ne zaman hamile kalırım diye sonra hamile oluyosun sag salim dogarmı saglıklı olurmu diyosun doguyo hep basına bişey gelmesin diyosun gerçekten annelik çok fedakarlık istiyo :CüvCüv:

eltim sezeryam ssk lı 500 milyona doğum yaptı misler gibi...hastane süper odaları çok geniş ve rahat tertemiz eşim oraya gideriz diyo bakalım.her ay muayene ücretide 10tl.
özel hastane hemde.ben gördüm çok beyendim...

şimdide dr. arayışı var ayy...beylik düzündede kolan hastanesi var eltim oraya gitti 9 ay ve doğumuda orda yaptı. orayada gidebilirim kısmet bakalım hayırlısı olsun
öyle valla hamile kalıyım diyosun sonra hastane doktor zor ya hayırlısı hepimiz için

evet tatlım adetimin bitişinden itibaren başladım gün aşırı.
adetime 1 hafta kalana kadar devam ettim....erhalde erken yumurtladım ve erken döllenme oldu ki testte 3 gün kala çıktı.
azizecim sen çalışmaları gün aşırımı yapmıştın???

bu bahsettigin kolanmı medicanamı canım kendin bazen hafta içide gidiyosun ya ben uzak olsun istemiyorum araba var ama benim ehliyeti yok her zaman hafta içide eşim izin alamaz e gitgide karnımda büyüyecek dogan o yönden iyi oluyo minibüse biniyorum önünde iniyorum o yüzden bilmiyorum bi ögreniyim benim dogum limitim ne kadarmış

bu ay bende çatlatma iğnesi oldum önce saat verdi iki gün için,sonrada günaşırı dedi.bakalım gerçi pek umudum yok benim uzun süredir olmuyor yani olursa sürpriz olur heralde...

bu ay bende çatlatma iğnesi oldum önce saat verdi iki gün için,sonrada günaşırı dedi.bakalım gerçi pek umudum yok benim uzun süredir olmuyor yani olursa sürpriz olur heralde...
hiç belli olmaz o canım umudunu kaybetme bide kızlar çok sters yapalkisalkisalkismamak lazım bence ya öylede olcagı varsa olmuyo

ama umarım olur bu ay,bu tedavi olayı feci bişey kızlar dünyanın hormonunu alıyorum korkuyorum şişcem diye((

haklısın ozmosçum ama insanın elinde değil çok garip bişey.testlerde herşey normal eşimde bende ama nedensiz bir şekilde olmuyor..bakalım tedavi başladı işte,vardır rabbimin bi bildiği ne diyelim hakkımızda hayırlısı...

kimse soruma cevap vermemiş ( buarada azize tebrikler canım
senin sorun neydi canım ben görmedim bu arad bende adet bittikten sonra gün asırı çalıştım kızlar son haftaya kadar şimdi yüzüne bile bakmıyorum adamın ne oldu sana diyo bende senin bu bebiş çok yaramaz diyorum bende öyle tutturdum yani bide hemen ayaga kalkmadım yattım biraz ama şimdi çok fenayım açım açcokacimcoook

tuhaf CADIARZU demekki daha RABBİM ol dememiş bende bunda beş ay denedim olmadı haziranda düştü ondan sonra nedense olmadı gerçekten eylüldede biraz sıkı çalıştım kafama takmamaya çalıştım ALLAHIM sana bıraktım gerisini dedim oda oglumu kardeşsiz bırakmadaı çok şükür bence gün aşırı dene canım yumurtlama günlerinide farkedebiliyosan baska yapabilecegimiz bişey yok zaten gerisini ALLAH bilryerimseniben

iyi geceler canım bol bol uyu ben gündüzleri bi uyuyorum ki artık gece nerme uyuyorum bilmem çok fena oldum yakaydirigubbakcemile3

ama umarım olur bu ay,bu tedavi olayı feci bişey kızlar dünyanın hormonunu alıyorum korkuyorum şişcem diye((

[/B]canım gerçekten de insan feci şişiyor. şahsen ben öyle oldum. 1 kilo üstünde aldım bile. hiç doymuyorum bu ara. bi açıldı ki iştahım eyvah yani. [/B]

valla bende saatlerce yatıyorum ya ufff uffff hadi bakalım,10 günüm kaldı ooooooo çok var çokkkkkkkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…