Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyigeceler azizecim..
evet ececim ya bu folik asitte yapıyor galiba 1 yıldır kullanıyorum ben ve kilo artışım oldu.tabi bide klomen,duphaston,çatlatma iğnesi dünya hormon valla nolcak bilmiyorum halimm(((

ya evet bende acayip iştahlandımm offf offf.hep aç hissediyorum kendini ne yesem diye mutfaktayım, hamile kalsam nolcak duba şeklinde gezicemm:)))))

ben yiyemiyorum ya resmen midemde kalıyo yedigim ben zaten kiloluyum doktor beş kilo alcaksın dedi ama bu mide agrısı öldürüyo beni kusamıyorumda biraz igrenç oldum ama kafamçokkarıştı

ii geceler arkadaslarrr saolunn mesajlar ıcın ınsallah hayırlı zmanda cocuk saıbıolurum ama gozum cok korktu yıne aynı seylerı yasarım dıe(((((

ilk zamanlar ya ondandır heralde ozmosçum.
yumurtlama takibine başladık bu ay kaçırmıyoruz o yyüzden ama kısmet canım ya...

bende çıktım kızlar herkese iyi geceler sleppy cim hersey olcagına varır en kısa zamanda güzel hamilelikler geçir canım

merhaba kızlar nasılsınız epeydir görüşemiyoruz umarım herkes iyidir :) özledim buraları
hamişleri tebrik ediyorum inşallah sağlıkla hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

arkadaşlar benide kasım listesine ekleyin.3 kasım.adet olma belirtilerim var.üzgünümki adet olacağım.nasibimiz yokmuş ne yapalım

hoşgeldin özlemcim nasıl geçiyor hamilelik???

hoşbuldum canım ben iyiyim iyi geçiyor şimdilik çok şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyor hangi tarihi bekliyoruz senin haberlerin için bakalım
azizecim hamişmiş çok sevindim valla inşallah darısı en yakın zamanda sana canım :Saruboceq:

evet güzel haberi verdi bugün.benim bu ay 10 kasım canım.tedaviye başladık yumurta takibi ve peşine çatlatma iğnesi oldum ve çalışmalara devamm:))) inşallah bakalım bekliyoruz ....

benim adetime 1 hafta var ama hiçbi belirti yok galiba bu ayda olmadı off off umudum kalmadı artık

evet güzel haberi verdi bugün.benim bu ay 10 kasım canım.tedaviye başladık yumurta takibi ve peşine çatlatma iğnesi oldum ve çalışmalara devamm:))) inşallah bakalım bekliyoruz ....

hayırlısı canım inşallah senin için en hayırlı zamanda tabi çabucak :))) gelir bebişin canım
sen kafanı çok takma çalışmalara devam et yerimseniben o gelicek buna inan

çok sağol canım valla güç alıyorum burdan ya,inşallah bende senin resminden koyucam yakında:)))

çok sağol canım valla güç alıyorum burdan ya,inşallah bende senin resminden koyucam yakında:)))

inşallah canım inşallah çok güzel bi hamiş olcaksın eminim :CüvCüv:
öpüyorum canım seni bak bu saatlerde dinlen falan yani kendine bakcan biraz kocişede dimi hadi iyigeceler canım :))))

canım bende çok öptüm arayı açma gel yine , iyi bak kendine bu gece dinleniyorum valla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…