Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar biraz önce test yaptım. hamileyim:CüvCüv:
ikinci çizgiyi gördüm. günüme 4 gün var ama çıktı işte çok heycanlıyım.

azızecım tebrık edrımmm gununu bekleyenlerdendın sen ama demekkı dayanamadın yaptın test allah analı babalı buyutur ınsallah bızım bu lıste ugurlu canııım ınsallah kasım ayındada hamıle patlamsı yasanırrrr

kızlar benimde adetime 4 günüm var 2. çizgiyi gördüm ama beyaz gölge gibi çizgi.sizce olbilir mi?? adet belirtilerim var.hiç hamile gibi belirtilerim yok.

kızlar herkese gunaydın ben ancak sabah alabıldım eve yıne ıs geldım malesef

bırazdan testı yapacağım bana dua edın
tek cızgı gormek ıstemıyorum artık mafoldumben

masal800 sen ne durumdasın. çift çizgi gördün dimi sen ?

canım gördüm ama çok hafif gölge gibi kırmızı değil pembemsi 2. çizgi birdaha yapmadım.çünkü adeti bekleyeyim dedim.çünkü adet belirtilerim var.göğüslerim adet olcakmışım gibi şişti çok.belki test yanlıştır.daha 3 günüm var adetime.

genelde silikte olsa 2. çizgi olumlu oluyor ama umutlanıp sonra üzülmek daha kötü. 3 gün daha sabret bakalım yine yaparsın testi. inşallah daha koyu bir şekilde görürsün ben hamile kalmışındır canım.

kateausten senin adetine kaç günün var canım??hamilelik belirtin var mı

canımm sağol ewet bkleyeyim.ama sabretmek tahmin edersen çok zor canım.test yapmamak için zor tutuyorum kendimi.

kateausten senin adetine kaç günün var canım??hamilelik belirtin var mı

ben yarını bekliyorum cenım yarın olmazsam pazartesi test yapacam. beklemek gerçekten çok zor. Allahım isteyen herkeze bebiş versin inşallah:Saruboceq:
benim gögüslerim acayip şiş ve iğneler batıyor. ara arada kasıklarıma sancı giriyor. hamilelik belirtisi ile adet belirtisi ayırt edilmiyorki :bbo:

bafo üzülme canım biraz daha bekle olmazsada ümitsizliğe kapılmak yok.denemelere dewam etcez canımm.yılmak yook

kateausten haklısın canım belirtiler aynı oluyor.inşallah hamilesindir.dua edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…