niye geciktiki acaba?
herangi bir adet balirtin varmı peki bafocum?
Merhaba kızlar,
Benim gene olmadı yaaa. Din akşam yazmıştım 2 gün gecikmem vardı ama birkaç gün daha test yapmamaya kararlıydım. Bu sefer eşim heyecanlanmış herhalde, test almış işten gelirken. Sabaha karşı uyandım, uyuyamıyorum. Saat yedibuçuğa kadar zor beklemdim. Ama negatif. Normalde adetlerim çok düzenlidir. Gecikince farkında olmadan pozitife hazırlamışım kendimi. Üzülmeyeceğime söz vermiştim ama tutamadım sözümü.
Bu arada hala adet olmadım, negatiften çok bu sıktı canımı aslında. O kadar düzenli iken nede şaştı acaba? Çünkü gecikince bu sefer yumurtlama düzenim filan da aksayacak. Bir an önce hasta olsam bari.
Sizlerde ne var ne yok, annelerimiz nasıl, günü yaklaşan başka adaylarımız nasıl?
halimiz aynı....
:gitme:
ya nasıl atacağız bu beklemelerı yumurtlam gunlerını falan
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
slm kızlarr ben geldimm...
kızlar benimde adetime 4 günüm var 2. çizgiyi gördüm ama beyaz gölge gibi çizgi.sizce olbilir mi?? adet belirtilerim var.hiç hamile gibi belirtilerim yok.
Hoşgeldin, tebrik ettim ama sayfalar arasında kaynayıp gidiyor bazen, gözün aydın.
kızlar biraz önce test yaptım. hamileyim:CüvCüv:
ikinci çizgiyi gördüm. günüme 4 gün var ama çıktı işte çok heycanlıyım.
canım tebrik ederim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! delikafadulden nasıl sevindim anlatamam!! çokkkkk çooook tebriklerr!! alkisalkisalkis hadi darısı başımıza:))) hamilelerin duası kabul olur. bize de dua et canım yaa!! :)
azize o zaman canım bugünde yapsam varsa hamilelik daha mı belirgin olur??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?