Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

niye geciktiki acaba?
herangi bir adet balirtin varmı peki bafocum?

bilmiyorum ki sanırım psikolojik

ama belimin ağrısı ve bir haftadır regl olacakmıs gibi ağrılar usume,mide bulantısı oldu il defa bu ay ama bunlarda yanıltıyormus ıste...

ama yapacak bişey yok ne kadar üzülsek de herseyin hayırlısı demek zorundayız

14 ayda oldugu gıbı yıne yolumuza devambenneyaptımki

merhaba kızlar nasılsınız ben cok ıyıyım cunku bebısımızın kalp atıslarını duyduk bugun cok mutlu olduk yaa cok guzel bır his.darısı butun bekleyenlerın basına.azizecim senınde hamıslıgın hayırlı olsun.saglıkla kucagına almak nasıp etsın cok sevındım canım ya valla.ne guzel boyle mutlu haberler almak.hadı ayagını suru bakalım arkandan patır patır gelsın herkes.bızde bayram ustune bayram yapalım hep beraberce.

Merhaba kızlar,
Benim gene olmadı yaaa. Din akşam yazmıştım 2 gün gecikmem vardı ama birkaç gün daha test yapmamaya kararlıydım. Bu sefer eşim heyecanlanmış herhalde, test almış işten gelirken. Sabaha karşı uyandım, uyuyamıyorum. Saat yedibuçuğa kadar zor beklemdim. Ama negatif. Normalde adetlerim çok düzenlidir. Gecikince farkında olmadan pozitife hazırlamışım kendimi. Üzülmeyeceğime söz vermiştim ama tutamadım sözümü.
Bu arada hala adet olmadım, negatiften çok bu sıktı canımı aslında. O kadar düzenli iken nede şaştı acaba? Çünkü gecikince bu sefer yumurtlama düzenim filan da aksayacak. Bir an önce hasta olsam bari.
Sizlerde ne var ne yok, annelerimiz nasıl, günü yaklaşan başka adaylarımız nasıl?

halimiz aynı....

:gitme:

ya nasıl atacağız bu beklemelerı yumurtlam gunlerını falan
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

halimiz aynı....

:gitme:

ya nasıl atacağız bu beklemelerı yumurtlam gunlerını falan
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Vlla bilmiyorum güzelim ya, daha yolun başındayım ben aslında. Üç ay öncesine kadar iş nedeni ile ben yurtdışındaydım, eşim burada. Daha öncesinde korunmuştuk zaten. Bu üç ayın ilk ayı vücudum seyahatten, iklim değişikliğinden yotgun düşmüştü, ikincisinde de yumurtlama günlerimde annemlerdeydim tatilde. Ama işte gene de beklemekten gün saymaktan kendimi alamıyorum. Yaşım 32 biraz da o yüzden acele ediyorum. Hayırlısı, o geleceği zamanı bilir ama işte adetim gecikince heveslendim demek ki. İçim sıkılıyor. Adet olsam bari bir an önce de düzenim çok bozulmasa.
Bu arada cevap yazdığın için teşekkür ederim. Genelde çok sık giremediğim için arada laf atıyorum başlıkta, pek cevap yazan olmuyordu. Sağol. Umarım senin de gönlüne göre olur.

kızlar ben de ayın 2 sini bekliyordum dün azizeden gaza geldim test yaptım ama ben azize kadar şanslı değilim sonuç negatif. bafocum yani bende aynı durumdayım
ümidim dağların ardında kaldı yüzüne yüz sürmek mahşere kaldı bebeğim

slm canım benim 2. çizgi beyaz gölge gibi değil.
pembe çizgi çıktı bakınca görüyorum...sen tekrar denersin canım.:lepi:
kızlar benimde adetime 4 günüm var 2. çizgiyi gördüm ama beyaz gölge gibi çizgi.sizce olbilir mi?? adet belirtilerim var.hiç hamile gibi belirtilerim yok.

sağol tatlım ben bütün yazıları okuyorum canım.
bu günlerde sayfalar çok geç açılıyo...bütün arkadaşların tebriklerini okudum herkeze çok çok teşekkür ederim tekrar. darısı başınıza kızlar.
ben hala şaşkınım...:bbo:
Hoşgeldin, tebrik ettim ama sayfalar arasında kaynayıp gidiyor bazen, gözün aydın.

kızlar biraz önce test yaptım. hamileyim:CüvCüv:
ikinci çizgiyi gördüm. günüme 4 gün var ama çıktı işte çok heycanlıyım.

canım tebrik ederim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! delikafadulden nasıl sevindim anlatamam!! çokkkkk çooook tebriklerr!! alkisalkisalkis hadi darısı başımıza:))) hamilelerin duası kabul olur. bize de dua et canım yaa!! :)

sağol tatlım...rabbim isteyen herkeze versin inşallah:Saruboceq:
resim koymasını bilsem testimin resmini size göstermek istiyorum.
adetime 3 kala 2. çizgi resmen gözüküyo yaa...delikafadulden
canım tebrik ederim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! delikafadulden nasıl sevindim anlatamam!! çokkkkk çooook tebriklerr!! alkisalkisalkis hadi darısı başımıza:))) hamilelerin duası kabul olur. bize de dua et canım yaa!! :)

canım eğer resimi bilgisayarına kaydettiysen burda 'gelişmiş cevap' yazdığımız yerde yazı tiplerinin hizasında eklentiler var ataç şeklinde. onu tıklayıp bilgisayarından aktarabilirsin. umarım anlaşılır olmuştur :)

Arkadaşlar öncelikle hepinize meraba CEVAP verirseniz sevinirim ben bu ay klomen kullandım ve 19 gün önce çatlatma iğnesi oldum son adetim 26 eylül bundan 2 gün önce 2 damla kahberengi akıntı geldi sonra hiç bişeygelmedi günüm de geçti ama kaç gündür aniden gelen adet ağrısından daha şiddetli ağrım var oturup kalkınca özellikle artıyo daha test yapmadım sizce hamile olabilir miyim

yadayumurtam çatlamamış olabilir mi eğer kist olduysa adet ne zaman olurum böyle kötü düşünmek istemiyorum ama .....

azize o zaman canım bugünde yapsam varsa hamilelik daha mı belirgin olur??

canım olabilirsin bir test yap bence.kahverengi akıntıda yerleşme olbilir inşş vardır hamilelikk.hayırlısı

canım koysan ne güzel olurdu ona göre bakardım.4 kasım adet tarihim.çarşamba günü olursam olacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…