Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

masal cım sen çarşambaya kadar bekle tatlım...iyice emin ol.
ben bile tekrar test yapıcam adet günüm bi geçsin de.ben hala şakınım

tebrıkler azıze abla..allah analı babalı buyutsunn...benı sılmemıssın hamıle lıstesınden?

azizecim tebrik ederim insallah sağlıklla kucağına alırsın bebeğini:))darısı başımıza inşallah..dua et olurmu??

slcn tugbademir....sağolun kızlar.
darısı başınıza en kısa zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım sağoll bekleeyim bende.her ay ümit işte buradaki herkesinde inş hamilelik haberini en kısa zamanda alırız.

azizecim benide yaz kasım ayı bekleyenler listesine daha belli değil biliyon.4 kasım adet tarihim

merhaba arkadaşlar geçen aylarda bu topicde dolanıyordum.
şimdi yaklaşık 6 haftalık hamileyim
bendeki belirtiler şiddetli kasık ağrısı ve göğüslerimde dolgunluk olmuştu
özellikle sol kasığım çok ağrıyordu üzerine bile yatamıyordum
bir de idrarımın kokusu keskinleşmişti.
darısı başınıza diyorum
2010 temmuz anneleri de aranızdan çıkmaya başlar yakında.

azizeeeee nasıl söyleidn kocanaaa delikafadulden

biz de bu aksam kumkapıya gidiyoz eğlenmeye sositososito ama ben oynamıcam tabi delikafadulden

slm özge...valla evegeldi testi gösterdim beni öpmeye başladı çok sevindi heycanlandı. kızımız geliyo dedi...ilk erene hamileykende oğulumuz geliyo demişti hisleri çok kuvvetlıdir melek kalpli kocamın.

Kizlar selam nasilsiniz. Azizecim tebrik ederim canim. Bende dün test yaptim daha bi hafta var ama cok heycanliyim ilk defa oldugu icin galiba. ve ikinci cizgi cok silik bi sekilde cikti. bilmiyorum bakalim bir kac gün icinde tekrar test yapcam hayirlisi,. insallah hamileyimdir.

benimde günüme 3 gün varken yaptım 2. çizgi net gözüküyo valla...
sen adet gününe kadar bekle canım. hala şaşkınım bu kadar erken çıktığı için.:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…