Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azize kııızzz valla kendim hamileymişim gibi sevindim bana noluyosa artık hehehehe inş. allah gönlünüze göre verirde eşin yine haklı çıkar kızınız olur. bebişkom ikinci çizgi silikte olsa pozitif die biliyoruz inşallah sende hamilesindir. ayy inşallah bende bu ay hamile kalırım yada belkide kalmışımdır aahhh ahh!:)

Evet ben de öyle canim. aslinda ben atacaktim bisi cikmadigi icin sonra bir kez daha baktim sonra bidaha bidaha aman allahim ikinci cizgi :) bakalim ama p.tesiye tekrar test yapcam.

ekim ayı listemizdeki kızlarrr nerelerdesiniz?
adet olanlar yazsın kasıma ekliyim....

insallah canim sagol. Evet insallah sende hamilesindir.:Saruboceq:

sağol tatlım...darısı başına inşallah canım.

azizem tatlım ben regl oldum sen kasıma yaz ama tarih belli değil
ovülasyon olsun sana tarihi söylerim olurmu öptüm

azizecim ben hala adet olamadım. 9. gündeyim geçikmenin. en son 5 günlük geçikmede yaptım test çıkmadı. olsaydı çıkardı herhalde. umudum kalmadı yani. lekelenmelerim tekrar başladı olurum bu ara. inşallah bir dahaki aya. onun için sen beni kasım 20 kasıma yaz.inşallah olmam dediğim tahmini adet tarihim bu. :) hadi hayırlısı hakkımızda.

canım hamileysen çıkardı tatlımyaa...sen adet olcan bugün yarın bekle canım.

amin kızlar. asoka baya bi gecikmiş günün hep böle düzensiz mi yoksa ilk kez mi bu kadar gecikti? bence bide kan testi yaptır canım.

amin kızlar. asoka baya bi gecikmiş günün hep böle düzensiz mi yoksa ilk kez mi bu kadar gecikti? bence bide kan testi yaptır canım.

yok canım 2 seferdir böyle düzensiz adetim. geçen ay da 10 gün geçikmişti. doktora gittim vucut gebeliğe hazırlanıyo dedi rahimde kalınlaşma var dedi. ama olmadı bu ay maalesef. doktorun öyle söylemesine rağmen bu ay fazla çalışamamıştık ama yinede ümitlendim geçikince. 5.gün test yaptım negatifti. olsa çıkardı canım. bu ara olurum. eğer bu ara olmazssa pazartesi hcg yaptırırım. inşallah kasım ayına hamiş haberlerimizi veririz. kaydirigubbakcemile5

kızalar negatif idrar testinde hafifte olsa 2. çizginin gölgesi çıkıyor mu??yoksa hiç birşey gözükmüyo mu.yapanlar cevaplayabilir mi

kızalar negatif idrar testinde hafifte olsa 2. çizginin gölgesi çıkıyor mu??yoksa hiç birşey gözükmüyo mu.yapanlar cevaplayabilir mi

defalarca yaptıgım ıcın bılıyorum negatıf test te sadece tek cızgı var cnm ben hıc sılıkde olsa bır gızgı goremedım henuz

kızlar dün test yaptım negatif çıktı. sonra sabaha karsı bi rüyayla uyandım. rüyamda test yapıyorum ve pozitif çıkıyor. kalktığımda sabah 6 buçuktu. hemen koştum test yaptım ama baktım ki negatif.
sonra yattım tabiki. ve saat 9 gibi rüyamda tekrar test yapıyorum ve yine pozitif. kalktım kosturmaca testime baktım çok çok çooookkkk silik bir çizgi var pozitifte. kızlar yarın sabah testi tekrar etcem insallah koyulasır. ya şaşkınım bi tuhafım kafamçokkarıştı

bu ay hamilelik testleri herkeze silikte olsa görüüyormu ne.. hayırdır inşallah valla. inşallah hepiniz hamilesinizdir arkadaşlar

slm özge...valla evegeldi testi gösterdim beni öpmeye başladı çok sevindi heycanlandı. kızımız geliyo dedi...ilk erene hamileykende oğulumuz geliyo demişti hisleri çok kuvvetlıdir melek kalpli kocamın.

azızecım ınsallah hersey yolunda gder ve ıstedıgın gıbı olsun...

benım negatıf oldugu kesın cnm test yaptım neagtıf 4 gun gectı hala yok benı de kasıma yaz ama tarıh belırsızz:1ninca:zzzzz

ben dayanamadım dün yapmıştım çok silik çizgi çıktı daha 4 gün var adetime bugünde yaptım gene silik çizgi pembemsi kafayı yemek üzereyim kızlar bu belirsizlik beni delirtecek.

canım silik çizgi hamilesin demek elinde testin varsa sabah bi daha dene yada kan testi yaptır nmegatifte silik çizgi çıkmaz büyük ihtimal hamilesin:1hug:

hamilesindir canım benimde silikti ama belli oluyodu bikaç gün sonra kan testi yaptırdım çıktı testi tekrarla pembelik koyulaşıyorsa herşey yolundadırzemuszemus

hamilesindir canım benimde silikti ama belli oluyodu bikaç gün sonra kan testi yaptırdım çıktı testi tekrarla pembelik koyulaşıyorsa herşey yolundadırzemuszemus

canım yarın sabah tekrarlıyacağım. eğer pozitif çıkarsa pazartesi kan testi yaptırmayı düsünüyorum. insallah hamileyimdir rüya gibi hala şoktayım ya test hatalıysa akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…