genelde pozitifte pek hatalı olmuyo ama en kesini kan testi için rahat der varsa yaptır hemde doktora ne zaman gidecegine karar verirsin kızlar bu arada şüphelenenler folik asit alıyorsunuz degilmicanım yarın sabah tekrarlıyacağım. eğer pozitif çıkarsa pazartesi kan testi yaptırmayı düsünüyorum. insallah hamileyimdir rüya gibi hala şoktayım ya test hatalıysa akannehir
ben dayanamadım dün yapmıştım çok silik çizgi çıktı daha 4 gün var adetime bugünde yaptım gene silik çizgi pembemsi kafayı yemek üzereyim kızlar bu belirsizlik beni delirtecek.
kızlar bişey danışıcam hani şu sümüksü uzayan akıntı varya yumurtlamaya işaret olan bugün benim reglimin 8.günü öyle akıntım var yumurtluyor olabilirmiyim
evet ayşecim kesinlikle onlar yumurtlama belirtisi bu aralarda boş durma sıkı çalış dersineyerimseniben
canım çok sağol zaten biz çalışmalara başladık
günaşırı devam edicez de erken değilmi bende ovülasyon testi var gerçi daha kullanmıcaktım ama şimdi idrar tutuyorum test yapıcam merak ettim adaçayı içtim acaba erkenmi yumurtlayacağımki
slm canım benim 2. çizgi beyaz gölge gibi değil.
pembe çizgi çıktı bakınca görüyorum...sen tekrar denersin canım.:lepi:
canım yarın sabah tekrarlıyacağım. eğer pozitif çıkarsa pazartesi kan testi yaptırmayı düsünüyorum. insallah hamileyimdir rüya gibi hala şoktayım ya test hatalıysa akannehir
canım çok sağol zaten biz çalışmalara başladık
günaşırı devam edicez de erken değilmi bende ovülasyon testi var gerçi daha kullanmıcaktım ama şimdi idrar tutuyorum test yapıcam merak ettim adaçayı içtim acaba erkenmi yumurtlayacağımki
kızlar bugün reglimin 17 günü ben ovlsyon testinde hala çift çizgiyi koyu görmedim hep silikti
reglimin 8 günü test yapmaya başladım acaba 8 günden öncemi yumurtladım???
ya da yumurtlamayacakmıyımmm
ayyyy böle olanınız varmı
valla merak içindeyim?????
adaçayının bir faydası mı var canım?ben de ovulasyon testi aldım kullanacağım inş. bir kaç gün sonra.
mam merhaba adaçayını sık tükettiğinde düşük yapma riski, gebelikte kanama riski ve erken doğuma sebep olabiliyomuş.. ben bunu daha öncede duymuştum.. nette tekrar araştırdım.. gebelik.org sitesinde buldum.. bence sık tüketme, haberin olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?