Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar bana çok uyku bastırıyo gündüzde akşamda çok uyuşuk oldum yaa hamileliktenmi acaba:bbo:

kızlar bana çok uyku bastırıyo gündüzde akşamda çok uyuşuk oldum yaa hamileliktenmi acaba:bbo:
evet canım aynen ondan ben gündüz uyuyorum diyorum gece uyuyamıycam ama gecede uyuyorum kaydirigubbakcemile3vücut şimdiden sonrası için depo yapıyormuş azize kasımda ne kadar beklyen var patlama olur İNŞALLAH kasımda:lepi:

kızlar ben çıkıyom çok uykum geldi yaa noluyo bana...
herkeze iyi uykular bayyyyyyyyyy

azize istermisin ikimizinde bide kızı oluyomuş ay ne güzel süper olur valla tabi önce saglıgı yerinde olsundadelikafadulden

uzun zamandır girmiyordum siteye, şimdi baktım listeye..maşşallah ne çok hamilemiz varmış bu ay.. hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
ben de güzel haberler yok malesef...sanırım biyokimyasal gebelik geçiriyorum

canım seninde inşş bebişin olurr.biyokimyasal gebelikte ne oluyor acaba??

gunaydın kızlar...
azıze senıde cooooook tebrık ederım bu guzel duyguyu ikinci kez tatmak doya doya yasamak ne guzel....
insan ilkinde bilincsiz oluyor ve bu surec hıcbırsey anlamadan gecıverıyor...şimdi tadını cıkar her anın....
ımarım rahat bır hamılelık kolay bır doğum gecırırsın...allah gonlunu gore sağllıkla versın...
tekrar tebrıkler...

kızlar size üzücü bir haberim var. dün yaptığım testte çok silik bir pozitif çıktı demistim ya. bugün 2 test yaptım biri sabaha karşı,biri az önce. malesef ikiside negatifi gösteriyor. demekki test hatalıymıs yada ne bileyim neden öyle çıkmıştı ki.. ooofffffff.
çok moralim bozuldu,yıkıldım resmen

canım kan testi yaptır o zaman netleşir kafana takmamaya çalış herşeyin hayılrısı olsun....

portakal suyu canım sende üzülme inş gelecek ay güzel haberler veririsin bize kafana takmamaya çalış....

canım seninde inşş bebişin olurr.biyokimyasal gebelikte ne oluyor acaba??

saol masal... kimyasal gebelik, spermle yumurtanın buluşması ama sonrasını getirememesi oluyor.. yani anlaşamıyorlar ve ilişki yürümüyor lülülülülülü yani teste şu an pozitif ancak hcg değer çok düşük.. bebiş meydana gelemeyecek malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…