Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sağol tatlımopuyorumnanaktan darısı başınıza inşallah:Saruboceq:
gerçekten çok bambaşka bir duygu hala inanamıyorum çok mutluyum allahıma çok şükürler olsun:Saruboceq:

canım selam
ben de duymamıştım
bhcg kaç çıkmıştı?

slm kızlar kasım 6 adet günüm bugün test yaptım sonuç tabiki negatif çok üsüldüm kaç saattir ağlıyorum 5 ay oldu son bi ayımız kaldı eşim askere gidiyoda çok kötüyüm hiç umudum kalmadı artık sürekli dua edıyorum ama...mafoldumben

merhaba kızlar nasılsınız keyifler yerindedir inşallah... her ne kadar benim keyfim yerinde olmasa da... ben de yarını bekliyorum adet için göğüslerimdeki şişlik baya azaldı kasık ağrım tüm hız devam ediyor. bir de buna bel ağrısı eklendi. ama benim kafam karıştı kızlar daha önce hiç dikkat etmemiştim akıntılarım 3 gün tamamen kesildi şimdi tekrar başladı bu adet olacağımın belirtisi mi?

ozaman ben bekliyim...daha çok yeniyim gitsem belli olmaz ozaman.CADIARZU

canım benimkisi şuan 4+5 olarak gözüküyor
medipol sema hanımdan randevu aldım 21 kasıma verdiler
bu cumartesi herhangi bir aksilik var mı diye (inşallah olmaz)
yakınlarda bir doktora gitmeyi düşünüyorum
acaba erken mi olur?

canım daha kasım 6'ya çok var
erken yapmışsın bence
ağlama olmazsa da Allahın takdiri diyeceğiz
üzülmmek biliyorum ki elde değil

merhaba canım keyfini hiç bozma daha yarın olmadı
adet olup olmayacağını nerden biliyorsun
test yaptın mı
ben şuan hamileyim daha çok yeni
mesela benim göğüslerimde hiç şişlik ve hassaslık olmadı
sadece kasıklarımda ve belimde ağrım var o kadar
akıntı bende de var
İnşallah hamilesindir
ama değilsen de Allah böyle uygun görmüş deyip önümüzdeki aya inşallah
Allah yardımcın olsun bitanem

portakal suyu canım sende üzülme inş gelecek ay güzel haberler veririsin bize kafana takmamaya çalış....

İnşallah cnm beklemekten başka bir çarem yok.Üzülmemek elde değil ama her ay aynı yıkımı yaşamaya alışınca insan zaten yavaş yavaş kötüyede hazırlıklı oluyor.

Azizeciğim sağol desteğin için

:gitme:

katrem cevap verdğin için teşekkür ederim. gerçekten kendimi iyi hissettim. beklemekten başka yolum olmadığını biliyorum ama yinede başkasının söylemesi iyi geliyor.

azizecim dayanamadın sabah test yaptım 2.çizgi çok koyu kırmızı nerdeyse.hamilemiyim şimdi ben.adetime 3 gün var daha???

berru üzülme tatlım daha adetine var...ben adetime 4 gün vardı testte çıktı ama yine tekrar test yapvam benimde adet günüm 3 kasım daha 2 günüm var

masal tebrikler canım 2. çizgi gördüysen vardır canım.
bende perşembe tekrar test yapcam. 3kasım bi geçsin.
sende öyle yap adet tarihin geçsin yine yap canım.

katrem cevap verdğin için teşekkür ederim. gerçekten kendimi iyi hissettim. beklemekten başka yolum olmadığını biliyorum ama yinede başkasının söylemesi iyi geliyor.

bu arada hamileliğin hayırlı olsun katrem

sağol canım
insan böyle beklerken başkalarının sözlerine çok ihtiyaç duyuyor
iyi hissettirdiysem çok sevindim
ama yine de kendini her duruma hazırla canım

azizecim dayanamadın sabah test yaptım 2.çizgi çok koyu kırmızı nerdeyse.hamilemiyim şimdi ben.adetime 3 gün var daha???
Tebrikler o zaman.Ne güzel a.s. Erken döllenme mi arkadaşlar?
Testte adete 3 gün kala koyu çizgi?
Ben de bu ay erken yumurtlama olduğunu hissediyorum.Bu gidişle sizin gibi erken davranabilirim test yapmada

ağlamaktan gözlerim şişti artık. kendimi sigaraya verdim offfffffff niye pozitif çıktı madem benim niye bugün negatif. ya dün yine bi tanıdığın hamile haberini aldım. niye bende bi problem yokken hamile kalamıyorum. isyan değil ama rabbim biliyor içim çok sıkkın.

azizecim tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al ya bak senin çıkmış 4 dün kala benim 5-6 gün var olsa çıkardı bide eşim askere gidiyo 1 ay sonra son ayımız yanı yoksa taa asker dönüşüne kalcak ama içimden bi ses olmıycak kalcak diyo

katrem bende şu dr.meselesini düşünüyorum nereye gitsem diye?
ben adet gecikmesini bekliyom canım adetim 1 hafta bi geçsin ozaman dr.gidicem kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…