gunaydın kızlar...
azıze senıde cooooook tebrık ederım bu guzel duyguyu ikinci kez tatmak doya doya yasamak ne guzel....
insan ilkinde bilincsiz oluyor ve bu surec hıcbırsey anlamadan gecıverıyor...şimdi tadını cıkar her anın....
ımarım rahat bır hamılelık kolay bır doğum gecırırsın...allah gonlunu gore sağllıkla versın...
tekrar tebrıkler...
saol masal... kimyasal gebelik, spermle yumurtanın buluşması ama sonrasını getirememesi oluyor.. yani anlaşamıyorlar ve ilişki yürümüyor lülülülülülü yani teste şu an pozitif ancak hcg değer çok düşük.. bebiş meydana gelemeyecek malesef...
kızlar ben nezaman dr.gitsem acaba? hala gitmedim.
kızlar ben nezaman dr.gitsem acaba? hala gitmedim.
Keseyi görmek için 5 haftalık olduğunda gidebilirsin.Ben 4+5 te görmüştüm
ozaman ben bekliyim...daha çok yeniyim gitsem belli olmaz ozaman.CADIARZU
slm kızlar kasım 6 adet günüm bugün test yaptım sonuç tabiki negatif çok üsüldüm kaç saattir ağlıyorum 5 ay oldu son bi ayımız kaldı eşim askere gidiyoda çok kötüyüm hiç umudum kalmadı artık sürekli dua edıyorum ama...mafoldumben
merhaba kızlar nasılsınız keyifler yerindedir inşallah... her ne kadar benim keyfim yerinde olmasa da... ben de yarını bekliyorum adet için göğüslerimdeki şişlik baya azaldı kasık ağrım tüm hız devam ediyor. bir de buna bel ağrısı eklendi. ama benim kafam karıştı kızlar daha önce hiç dikkat etmemiştim akıntılarım 3 gün tamamen kesildi şimdi tekrar başladı bu adet olacağımın belirtisi mi?
portakal suyu canım sende üzülme inş gelecek ay güzel haberler veririsin bize kafana takmamaya çalış....
katrem cevap verdğin için teşekkür ederim. gerçekten kendimi iyi hissettim. beklemekten başka yolum olmadığını biliyorum ama yinede başkasının söylemesi iyi geliyor.
bu arada hamileliğin hayırlı olsun katrem
Tebrikler o zaman.Ne güzel a.s. Erken döllenme mi arkadaşlar?azizecim dayanamadın sabah test yaptım 2.çizgi çok koyu kırmızı nerdeyse.hamilemiyim şimdi ben.adetime 3 gün var daha???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?