Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sağoll canım inş.vardır.bende 4 kasım geçsin kan tahlili yaptırcam.çook heyecanlıyım.ya olmazsa diye çok korkuyorum.ilk bebeğim olcak.bu 3.testm olcak gittikçe 2.çizgi koyulaşıyor.

Niye bu kadar bunalım yapıyorsun ki?Kendini yıpratma bu kadar. Şükret sağlıklısın gene denersin.Bak ben düşük yaşadım 5 ay önce. Ardından yeniden deniyorum, beklemedeyim ben de......Allah ne zaman kısmet ederse.Vee her zaman hayırlısını dilemek lazım.Biliyorum sen de böyle diliyorsundur arkadaşım.Ama kendini koyverme güçlü ol

canım hayırlısı neyse hakkında o olsun.
bende inanamadım kendime bukadar erken nasıl belli oldu yaa...
herzaman adet geçsin derdim herkeze ama ben adetime 4 gün kala test yaptım.
hiç çıkıcağını zannetmezdim ama hamileysen çıkıyomuş işte.
rabbime şükürler olsun:Saruboceq: allah sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq:

herkese selamlar bu arada yeni bir hami$ haberi duyunca önce selamida unuttum.hergün yeni bir haberle kar$ila$mak cok güzel walla sira bizede gelir insallah

ecegun üzülme tatlım yaaa...allahım hakkında hayırlısını versin inşalla.
allahın işine karışılmaz o nederse o ozaman olur.

canım erken yapma insan çok üzülüyor sonra
bekle en azından adet günün gelsin canım
ben adet günümde yapmıştım
artık o durumda varsa vardır yoksa yoktur
ama önceden yapınca
ya hamileysem de daha çıkmadıysa ya öyleyse ya şöyleyse diye kafayı yiyorsun
beklemek sabretmek zor canım ama sabret
sabrın sonu selamet inşallah

canım çok üzüldüm ama
Allahın takdiri işte elimizden ne gelir
Demek ki daha zamanın var bitanem yıpratma kendini
o sigarayı da rica ederim bırak

canım 5-6 gün kala nasıl çıksın
herkeste bir değil ki bu
ben adet günümde yaptım o kadar silikti ki
belki hamilesin ve böyle üzülerek şuan bebeğini de üzüyorsun
olamaz mı?

katrem bende şu dr.meselesini düşünüyorum nereye gitsem diye?
ben adet gecikmesini bekliyom canım adetim 1 hafta bi geçsin ozaman dr.gidicem kısmetse.

evet canım daha varmış
benim adetim geçeli 1 hafta oldu
gitmişken keseyi de görmek istiyorum
oluşmuş mudur acaba?

herkese selamlar bu arada yeni bir hami$ haberi duyunca önce selamida unuttum.hergün yeni bir haberle kar$ila$mak cok güzel walla sira bizede gelir insallah

selam canım
İnşallah sıra hepinizdedir.

katrem adet 1haftada geçse kese görünmüyomuş canım yaa.
anca vajinal ulturasonda bakınca görülüyomuş. bende hiç sevmiyom o işi.
ben beklicem valla sadece karnımdan baksınlar.

arkadaşlar bugün çatlatma iğnesi yaptıralı 20 gün adetim de 26 eylül dü halen hasta olmadım :) bekliyorum açık eczane bulursam akşam test yapacam inşallah bebiş vardır bi de klomenle kist oluşunca adet olunuyo mu ondan korkuyorum ya çatlamadıysa diye

katrem adet 1haftada geçse kese görünmüyomuş canım yaa.
anca vajinal ulturasonda bakınca görülüyomuş. bende hiç sevmiyom o işi.
ben beklicem valla sadece karnımdan baksınlar.

ay ben de hiç sevmiyorum
geçen ay öylesine bir kontrole gitmiştim
yapmışlardı
çok feci yaa
peki sence 21 kasım geç mi olur ?

azizecim ileriki sayfalarda seni tebrik etmistim ama okuyabildinmi bilmiyorum site deki bozukluk yüzünden tekrar cokkkkkkkkkkkkkk tebriklerrrrrrrrrrr canim sagliklica kucagina alman dilegiyle.opuyorumnanaktan

kızlar biraz önce test yaptım. hamileyim:CüvCüv:
ikinci çizgiyi gördüm. günüme 4 gün var ama çıktı işte çok heycanlıyım.

slm azizecim, çok tebrik ederim canım... sağ salim kucağında da göresin inş.

seninle SAT ımız aynıydı canım... Ben de adet olmadım henüz... herhangi bir adet ya da hamilelik belirtim de yok... test yapmaya korkuyorum yaa senin haberini duyunca çok heyecanlandım, bu ay erken yumurtladın sanırım, ben de erken yumurtladıysam ve adetim gelmediğine göre test yapsam çıkar mı kii?? ya çıkmazsa, ya yoksa, ya yine hayal kırıklığı... offf çok yoruldummm.

canm herseyın br vaktı var demekkı oyle dıyıp sabırlı olmamız lazım

senı o kadar ıyı anlıyorum kı artık cevrendek bekar arkadaşlarımla gorusmeye başladım nerseyse sokaktakı hamıle kadnlara bıle bakamaz oldum

ama elbet bu gunlerde gerıde klacak bızde I I cızgı goreceğiz

ınanıyorumm kaydirigubbakcemile5

evet kızlar bugünlerde geride kalıcak inşlhhh
rabbim bizim içinde ol diyecek bir gün......sabırrrrr

ben ovlsyn testi kullanıyorum ama 2 çizgiyi görmedim bugün 18 gün
galiba beceremedim bu test işini moralim çokk bozuldu ama ne yapayım yaaaaaaaa
uffffffffffffffff uffffffff
artık düşünmüyorum takmıyorumda ay şu günmü bugünmü
saldım çayıra mevlam kayıra delikafadulden
yoksa iyice psikolojim bozulacak

slm canım...bende çıkmaz diye öylesine yaptım annemin ısrarı üzerine yap kızım dedi varsa çıkar. ve çıktıda ama hala adet günüme 2 gün var ve karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi...fisfisfis

aynen aysencim ben de beceremedim şu ovulasyon testi olayını..artık akışına bırakıcam..bence biz psikolojimiz yüzünden hamile olamıyoruz çok takıp sıkıntıya giriyoruz...inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla anne oluruz..öpüyorum

azizecim ileriki sayfalarda seni tebrik etmistim ama okuyabildinmi bilmiyorum site deki bozukluk yüzünden tekrar cokkkkkkkkkkkkkk tebriklerrrrrrrrrrr canim sagliklica kucagina alman dilegiyle.opuyorumnanaktan
sağol canım allah en kısa zamanda sana da nasip etsininşallah:Saruboceq:

azızecım senı tekrar tebrık ederım demkkı sen adettınden hemen sonrakı donemde yumurtlamısınkı bu kadar cabuk teste cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…