ağlamaktan gözlerim şişti artık. kendimi sigaraya verdim offfffffff niye pozitif çıktı madem benim niye bugün negatif. ya dün yine bi tanıdığın hamile haberini aldım. niye bende bi problem yokken hamile kalamıyorum. isyan değil ama rabbim biliyor içim çok sıkkın.
azizecim tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al ya bak senin çıkmış 4 dün kala benim 5-6 gün var olsa çıkardı bide eşim askere gidiyo 1 ay sonra son ayımız yanı yoksa taa asker dönüşüne kalcak ama içimden bi ses olmıycak kalcak diyo
Tebrikler o zaman.Ne güzel a.s. Erken döllenme mi arkadaşlar?
Testte adete 3 gün kala koyu çizgi?
Ben de bu ay erken yumurtlama olduğunu hissediyorum.Bu gidişle sizin gibi erken davranabilirim test yapmada
ağlamaktan gözlerim şişti artık. kendimi sigaraya verdim offfffffff niye pozitif çıktı madem benim niye bugün negatif. ya dün yine bi tanıdığın hamile haberini aldım. niye bende bi problem yokken hamile kalamıyorum. isyan değil ama rabbim biliyor içim çok sıkkın.
azizecim tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al ya bak senin çıkmış 4 dün kala benim 5-6 gün var olsa çıkardı bide eşim askere gidiyo 1 ay sonra son ayımız yanı yoksa taa asker dönüşüne kalcak ama içimden bi ses olmıycak kalcak diyo
katrem bende şu dr.meselesini düşünüyorum nereye gitsem diye?
ben adet gecikmesini bekliyom canım adetim 1 hafta bi geçsin ozaman dr.gidicem kısmetse.
herkese selamlar bu arada yeni bir hami$ haberi duyunca önce selamida unuttum.hergün yeni bir haberle kar$ila$mak cok güzel walla sira bizede gelir insallah
katrem adet 1haftada geçse kese görünmüyomuş canım yaa.
anca vajinal ulturasonda bakınca görülüyomuş. bende hiç sevmiyom o işi.
ben beklicem valla sadece karnımdan baksınlar.
kızlar biraz önce test yaptım. hamileyim:CüvCüv:
ikinci çizgiyi gördüm. günüme 4 gün var ama çıktı işte çok heycanlıyım.
azizecim dayanamadın sabah test yaptım 2.çizgi çok koyu kırmızı nerdeyse.hamilemiyim şimdi ben.adetime 3 gün var daha???
sağoll canım inş.vardır.bende 4 kasım geçsin kan tahlili yaptırcam.çook heyecanlıyım.ya olmazsa diye çok korkuyorum.ilk bebeğim olcak.bu 3.testm olcak gittikçe 2.çizgi koyulaşıyor.
slm canım...bende çıkmaz diye öylesine yaptım annemin ısrarı üzerine yap kızım dedi varsa çıkar. ve çıktıda ama hala adet günüme 2 gün var ve karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi...fisfisfisslm azizecim, çok tebrik ederim canım... sağ salim kucağında da göresin inş.
seninle SAT ımız aynıydı canım... Ben de adet olmadım henüz... herhangi bir adet ya da hamilelik belirtim de yok... test yapmaya korkuyorum yaa senin haberini duyunca çok heyecanlandım, bu ay erken yumurtladın sanırım, ben de erken yumurtladıysam ve adetim gelmediğine göre test yapsam çıkar mı kii?? ya çıkmazsa, ya yoksa, ya yine hayal kırıklığı... offf çok yoruldummm.
sağol canım allah en kısa zamanda sana da nasip etsininşallah:Saruboceq:azizecim ileriki sayfalarda seni tebrik etmistim ama okuyabildinmi bilmiyorum site deki bozukluk yüzünden tekrar cokkkkkkkkkkkkkk tebriklerrrrrrrrrrr canim sagliklica kucagina alman dilegiyle.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?