Canım benim çok teşekkür ederim yanıtın için. Peki kan testini ne zaman yaptırmalıyım ben sence? Bir de normal mi acaba eğer hamileysem ikinci gecikme gününde çıkmaması?
sizin orda ucuz dur lar en azindan. burda almanyada en ucuz test 10 €… yani 20 TL civarinda))) bende hem bu hamis testlerine hemde yumurtlama testlerine ne paralar verdim. Kocisim bizi batiracan diyor :-DDDD
Ben simdi doktora gidecem kizlar... aksam görüsürüzzzzzz
canım benim geçen ay 8 gün gecikme oldu kaç kere test yaptım negatif çıktı. son iki gün silik çıkmıştı. önemsemedim. birde işim çok yoğundu gidemedim doktora. 8 gün sonra çok şiddetli ağrılarla başladı. meğer düşükmüş,ben kanama başladıktan 2 gün sonra doktora gidebildim. umudunu kaybetme ve kan testi yaptır o testler çok güvenilir sonuç vermiyor bence
bebiskom88 tamam tatlım hayırlı olsun....sen dr.gittin mi? ben daha gitmedim.[/QUOTs
sagol canim. Yok gitmedim yarin icin randevu aldim bakalim artik.
Kan testi kesin cikar canim... eger simdi gidip yaptirabilecegin yer varsa simdi git bence... yoksa yarin canim... Insallah bebisin seninledir canim ;-)
Sağol canım, umudumu kaybetmiş değilim. Zaten bu haksızlık olur daha çok yeni yeni deniyoruz. Sadece adet gecikmem olunca eğer hamile değilsem düzenim bozuldu diye zülüyorum. Çünkü adet düzeni çok önemli, eğer stres yapıp da bzoduysam düzenimi kızacağım kendime. Ben bir kan testi yaptırayım o zaman bari.
Kızlar hepinize merhaba, ya bana bir akıl verin.
Adetim 4 gün geçti benim ama cumartesi sabah test yaptım negatifti. Hala gelmedi.
Yeniden test yapayım mı, ne zaman yapayım? Gene negatif çıkarsa ya?
Ama esas korkum negatif çıkmas değil de negatif olduğu halde adetimin bu kadar gecikmesi. Saat gibidir normalde benim, bir sorun mu var diye endişeleniyorum.
tinkerbelle artık kan testi çıkar canım, yaptır da emin ol bence
Gidebilirsem giderim işten çıkınca, haber veririm burdan. Heyecanlandım şimdi, hiç aklımda yoltu bugün test yaptırmak.
CANIM BILIYORSN BENIMDE DURUM AYNIYDI....BENDE 5.GUN OLMAYINCA YINE UMUTLANMISTIM AMA SABAH SUKURLER OLSUN KI GELDI VE EN AZINDAN YENI TARIHI BLIYORUM. SEN GECTIKTEN SSONRA HIC TEST YAPMISMIYDIN? EGER NEGATIFSE SIMDI POZITIF CIKMA OLASILIGI AZ GIBI
UMARIM HAYIRLISI OLUR HAKKINDAopuyorumnanaktan
ÖZge çok sağol canım, hiç aklımda yoktu bugün test yaptırmak. Aklıma düştü bugün iş çıkışı yaptırmak ama... Tam da bu mesajı yazarken avize montajına geleceğiz diye aradılar. Yarına kalacak herhalde. Yazarım gidebilirsem.
:asigim: Ne kadar zamanda sonuç veriyorlar acaba bilen var mı? Ben dahapek acemiyim.
Bafo evet cumartesi sabah yani 2. gün test yaptım. Negatif. Ben de pek umutlanmıyorum aslında.
canım bak azize hep söyler, ilk hamileliğinde 2 gün geçince idrar testinde negatif çıkmış, 4 gün geçince pozitif çkmış.. çıkabilir yani, idrar testine çok güvenmemek lazım..
kesn cözüm kan testi..
ama tinkerbelle istersen bugün de bir idrar testi yap sen, varsa bşiler değerlerin yükselmiştir. belki de silik çizgi çıkar
canım burada caka isimli arkadaş vardı. Morali epey bozuktu nerelerde acaba merak ettim çünkü en son geldiğinde pek de iyi şeylerden bahsetmiyordu bebeği aldırma felan Allah korusun da merak ettim onu bilgin varmı canım senin :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?