Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım hayırlı olsunn sağlıkla gelsin bebişin..
hiç de bişicik olmaz canını sıkma sakın.. ya bu dr.lar insanları korkutmaya bayılıyor maaşallah.. rahatlatan dr. lazım korkutan değil. şimdi bu kız bu stressle nasıl bekleyecek. hay allahım yaa..
canım değerin yüksek görünüyo bişi olmaz korkma, ben adete 4 gün kala yaptırmıştım kan testi, 8,39 çıktı, oralardan buralara geldik keseyi de gördük kalp atışını da duyduk çok şükür.
sakın stress yapma kendine..

yasemeeen sağol canım çok moral verdin.valla sewinemedim bile hamile olduğuma opuyorumnanaktan

canımm çook sağoll valla moralim yerine geldi iyi ki varsınız kızlarr.kasık ağrılarım bide belim çok ağrıyo ayakta olunca sendede olmuşmuydu??opuyorumnanaktan

canım her kadında tutmama ihtimali olduğu gibi her kadında DÜŞMEME ihtimali var bence iyi şeyler düşün Rabbim kucağına almayı nasip etsin.

masal tebrik ederim. Kucağına aldığın günü görürsün umarım, sen pozitif ol ki herşey güzel olsun. Elbette ki tutunur bebeğin sana merak etme.

Az önce olanı da ben anlatayım, işten çıkmadan yazışıyorduk burada. "Adetim 4 gün gecikti, 2 gün önce evde test yaptım ama negatifti." diye anlatınca bu başlıktaki arkadaşlar kan testi yaptır diye önerdiler. Ben de yaptırayım da içim rahatlasın, öyle vaya böyle kesin sonucu alayım diye düşündüm. Bu arada biz yazışırken avizeci aradı, montaja geleceğiz diye gidemem filan dedim.
Neyse uzatmayayım. Servisten eve gelince baktım biraz zaman var avizecinin gelmesine, gidip kan vereyim diye evimin yakınındaki hastaneye koştum.
Ne oldu dersiniz, işte çıkarken hiçbirşey yoktu. Servisten inip kan verene kadar reglim gelmiş. KAnı verip eve geldiğimde farkettim. Beş dakikalık mesafede tuttu geleceği.
Çok güldüm kendi kendime, ama en azından rahatladım. Şimdi sonucu almaya gitmeye bile üşeniyorum valla.:)))

slm kızlar bebişkom tebrikler canım,sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle..keyifler nasıl kızlar tinkerbelle hayırlısı olsun canım, önümüzdeki aya kısmetse...

ecegün valla seni çok merak ediyorum canım,bende iğne oldum ya bu ay..ikimiz içinde hayırlısı olsun ve tabiki tüm bekleyen arkadaşlarımız için:))

slm kızlar ben geldim yine.
bi çıkıyom bi geliyom bu aralar çok uyku bastırıyo yaa...
kendimi halsiz hissediyorum.

azize canım bel ağrım çok oluyo.sende de oluyo mu??normal mi bu ağrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…