aysece akıntı herkesde olmaz bence bende hiç yok.ona bakma sen.ben göğüslerimden anladım ççok büyüdü ve acıyo.bide kasıklarım ağrıyor.
kızlar size bişey sorucam çok sık miğdem bulanıyo ama çok şiddetli değil ve kusma yok gögüslerim de ağırmaya abşladı iki gündür çok hareket edersem ayakta durmak iş yapmak gibi belim çok ağırıyo ve çok sancım var akıntı yok bazı kokular da ağır geliyo ama tüm kokular değil adet tarihim 6 kasım sizce bunlar hamilelik belirtileri olabilirmi ayrıca dün sabah test yaptım tek çizgi sonuç kızlr cvplrınızı bekliyorum çokta ümitlenmek istemiyorum ama
tatlışoğlum normal akıntı olur zaten kaç haftalık ne zaman ulturasanda gözüktü.telaş etme.
yaa özge defalarca denedim olmuyo şu takvim.dediğingibi kopyaladım yapıştırdım olmuyo yaa
özgeçay koy canım valla bende çok beğenirim.ama ismim masal değil.beğendiğim için böyle koydumm.inşş canımm kız mı istiyosun??*
ayy canım aynıyız benimde adetim 6 kasım ve bende dün test yaptım negatif ama bende hiç bi belirti yok senin akıntın durdumu benim hala akıntım geliyo adet oldum sanıyorum ay inş. hamişizdirhihoyyytkaydirigubbakcemile5
canım benim geçen hafta adetimin geçemsinin 10. günü hastanede karından ultrasonla bakılmıştı o zaman kese görünmedi bu hafta yine gitmem lazım ama ben gelecek hafta pazartesi özel doktora gideceğim. olduğum yerde özel doktor yom 1 saat uzaklıka başka bir ile gideceğim o yüzden biraz daha zamanın geçmesini bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?