Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benim bu ayda umudum yok akıntım çok yok ve canım tatlı çekiyor. doğrusu benim canım hep tatlı çeker.çok severim.akıntı olmaması hamile olmadığına kesin belirtimi

aysece akıntı herkesde olmaz bence bende hiç yok.ona bakma sen.ben göğüslerimden anladım ççok büyüdü ve acıyo.bide kasıklarım ağrıyor.

masal cım benimde belim ağrıyo sanki adetmişim gibi karnım bile ağrıyo...

ya ben masal ismini çok begendim, kociş de begendi kızım olursa koyabilirim kaydirigubbakcemile2

aynen canım bendede öyle göğüslerim dolgunlaştı ve acıyo öyle akıntımda yok...
kasıklarım sürekli ağrıyo ama... ben test yapmadan önce ilk göğüslerimden şüphelenmiştim hiç böyle acı ve iri olmamışlardı.
aysece akıntı herkesde olmaz bence bende hiç yok.ona bakma sen.ben göğüslerimden anladım ççok büyüdü ve acıyo.bide kasıklarım ağrıyor.

yaa özge defalarca denedim olmuyo şu takvim.dediğingibi kopyaladım yapıştırdım olmuyo yaa

masal800 ve bebişkom ikinizi de tebrik ediyorum.bu topiki her geçen gün daha çok seviyorum.her girişimde müjdeli haberler alıyorum ne güzel.sağlıkla alırsınız inş. bebiklerinizi kucağınıza.bizlere de dua edin olur mu?

özgeçay koy canım valla bende çok beğenirim.ama ismim masal değil.beğendiğim için böyle koydumm.inşş canımm kız mı istiyosun??*

kızlar size bişey sorucam çok sık miğdem bulanıyo ama çok şiddetli değil ve kusma yok gögüslerim de ağırmaya abşladı iki gündür çok hareket edersem ayakta durmak iş yapmak gibi belim çok ağırıyo ve çok sancım var akıntı yok bazı kokular da ağır geliyo ama tüm kokular değil adet tarihim 6 kasım sizce bunlar hamilelik belirtileri olabilirmi ayrıca dün sabah test yaptım tek çizgi sonuç kızlr cvplrınızı bekliyorum çokta ümitlenmek istemiyorum ama

slm kızlar ben hamileyim ama bugün sanki yumurtlama dönemindeki gibi kaygan akıntım oluyor aaba bu normalmı?

azadet günün geçmeden doktora gitme canım.insanın moralini bozuyolar.ben gittim.moralimi bozdu.kesin değiliulturasonda görmeden kesin olmazmış,yok dış gebelik yok düşük riski falan.

kerem34gul olabilir canım .benimde öyle olmuştu.adetime 4 gün varken çıktı pozitif.bekle bence.

tatlışoğlum normal akıntı olur zaten kaç haftalık ne zaman ulturasanda gözüktü.telaş etme.

mama inşş canımm.tez zamanda bebişin olur.bu topik uğurlu valla.burda olan hamile kalıyor.

ayy canım aynıyız benimde adetim 6 kasım ve bende dün test yaptım negatif ama bende hiç bi belirti yok senin akıntın durdumu benim hala akıntım geliyo adet oldum sanıyorum ay inş. hamişizdirhihoyyytkaydirigubbakcemile5

tatlışoğlum normal akıntı olur zaten kaç haftalık ne zaman ulturasanda gözüktü.telaş etme.

canım benim geçen hafta adetimin geçemsinin 10. günü hastanede karından ultrasonla bakılmıştı o zaman kese görünmedi bu hafta yine gitmem lazım ama ben gelecek hafta pazartesi özel doktora gideceğim. olduğum yerde özel doktor yom 1 saat uzaklıka başka bir ile gideceğim o yüzden biraz daha zamanın geçmesini bekliyorum..

yaa özge defalarca denedim olmuyo şu takvim.dediğingibi kopyaladım yapıştırdım olmuyo yaa

tamam tatlım bak ben yapacam yarın sana söz...

özgeçay koy canım valla bende çok beğenirim.ama ismim masal değil.beğendiğim için böyle koydumm.inşş canımm kız mı istiyosun??*

ya bilmem içimden öyle geçiyor.. bir de eskiden beri ilerde kızım olacak benim falan derdim hep çocukken bile.. çocugum deyince hep kız çocuk canlanıyo gözümde..
ama erkek de çok severim ayrı, hiç farketmez..
gerçi eşim de erkek istiyo ama kısmet bakalım hayırlısıyla sağ salim olsun da..

ama masal ismi gerçekten çok hoşumuza gitti. ilk defa bir ismi ikimiz birden begendik :)

canım bende normalde adetten birkaçgün önce akıntım çok olurdu ama akıntı yok inşallah canım y ikimizde hamiş oluruz birde ben çok ağır grip oldum bir hafta sürdü o yüzden de pek anlamıyorum belirtileri miğde bulantısı acaba havalardan mı üşütmüş olabilirmiyim yni ama eşim sen değiştin diyo çok sinirli ve alıngan oldum ma stresten de olabilir yani ama canım inşallah ya :CüvCüvluruz

Alttan niye bakmadı ki?Benim bildiğim karından gözükmeyince alttan bakılıyo.Benim öyle görülmüştü.Hatta pek çok doktor daha iyi göründüğü için ilk 3 ay vajinal ultrasonla bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…