Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ızlar başka yardımcı olacak arkadaşlar yokmu .hamiş olan arkdaşlar nolur bize dua edin olurmu inşallah sizde hayırlısıyla sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza alırsınız beruu arkadaşım iyi haberlerini merakla bekliyorum opuyorumnanaktan

canım bu dediğim devlet hastanesinde ultrasoncu öuyle karından bir iki dakika baktı o kadar. dediğim gibi burda kadın doğumcu yok ben ilçedeyim haftaya pazartesi diğer ile gitmeyi düşünüyorum. bugün kaygan akıntım geldi onu merak ettim böyle yumurtlama dönemi,ndeki gibi..

kızlar başka yardımcı olacak arkadaşlar yokmu .hamiş olan arkdaşlar nolur bize dua edin olurmu inşallah sizde hayırlısıyla sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza alırsınız beruu arkadaşım iyi haberlerini merakla bekliyorum opuyorumnanaktan

Tamam canım o zaman. Endişelenme ama görürsün keseyi.Bu arada Akıntını normal olduğunu söylüyor pek çok arkadaş

inş. canım ama ne belirti var nede umudum bende senin mutlu haberini bekliyorum ama ben adetim baya geçsin öle test yapıcam tabi geçerse:çok üzgünüm:

canım senin adetine 4 gün varken pozitifmi çıktı ama benimki negatif çıktı canım ya a.s.

keremgül herkesin 4 gün önceden belli olsa inan bu sitedeki kimse böyle endişeli bi bekleyiş yaşamaz. döllenme zamanına göre değişir ama en doğrusu adetinin geçmesini beklemektir. sen yine de fazla endişe etme biraz sabret inşallah güzel sonuçlar alırsın arkadaşım.

kızlar benimde adetime 4gün vardı iki çizgi çıktı...dün telrar yaptım yine iki çizgi çıktı.
şimdi adet günümün geçmesini bekliyorum dr.gitmek için.

bu arada herkese tekrar iyi akşamlar. kızlar daha adet olmadım belim çok ağrıyor kasıklarım da öyle ğne gibi batmıyor artık sanki adet sancısı gibi ama akıntı devam ediyor. inşallah adet olmam ne olur dua edin...

berru canım bende normalde adetten birkaçgün önce akıntım çok olurdu ama akıntı yok inşallah canım ya ikimizde hamiş oluruz birde ben çok ağır grip oldum bir hafta sürdü o yüzden de pek anlamıyorum belirtileri miğde bulantısı acaba havalardan mı üşütmüş olabilirmiyim yni ama eşim sen değiştin diyo çok sinirli ve alıngan oldum ma stresten de olabilir yani ama canım inşallah ya :CüvCüvluruz

ay inş. canım ya bende grip oldum çok başım ağrıdı üşüdüm ama belki bebiş vardır diye hap bile içmedim benim akıntım hala devam ediyor ama adetten önce kesiliyomuydu devammı ediyodu önceden hiç dikkat etmedim bi belirtimde yok zaten sen kaç yaşındasın nekadardır çalışıyosunuzkaydirigubbakcemile

canı ben 23 yaşındayım 10 aydır çalışıyoruz ama çalışmalar hep kırmızı kartla sonuçlandı bende ilaç kullanmadım bi umut işte bebiş vardır diye doktra bile gitmedim hastayken önce kan talili yapacaklar diye eğer bebiş oksa umudumu kaybetmemek için gitmedim çok korkuorum gene hayal kırıklığına uğramaktan canım sen kaç yaşındasın :çok üzgünüm:

bende 20 yaşındayım 5 aydır çalışıyoruz son ayımız kaldı eşim askere gidicekte :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Selam kızlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif senağlama hiç de böyle olmazdı neden oldu bilmem inşallah test yanılıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…