Alttan niye bakmadı ki?Benim bildiğim karından gözükmeyince alttan bakılıyo.Benim öyle görülmüştü.Hatta pek çok doktor daha iyi göründüğü için ilk 3 ay vajinal ultrasonla bakıyor
canım bu dediğim devlet hastanesinde ultrasoncu öuyle karından bir iki dakika baktı o kadar. dediğim gibi burda kadın doğumcu yok ben ilçedeyim haftaya pazartesi diğer ile gitmeyi düşünüyorum. bugün kaygan akıntım geldi onu merak ettim böyle yumurtlama dönemi,ndeki gibi..
kerem34gul olabilir canım .benimde öyle olmuştu.adetime 4 gün varken çıktı pozitif.bekle bence.
Tamam canım o zaman. Endişelenme ama görürsün keseyi.Bu arada Akıntını normal olduğunu söylüyor pek çok arkadaş
kızlar başka yardımcı olacak arkadaşlar yokmu .hamiş olan arkdaşlar nolur bize dua edin olurmu inşallah sizde hayırlısıyla sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza alırsınız beruu arkadaşım iyi haberlerini merakla bekliyorum opuyorumnanaktan
canım senin adetine 4 gün varken pozitifmi çıktı ama benimki negatif çıktı canım ya a.s.
sağol canım benimm inş sende güzel haberler verirsin bize...
berru canım bende normalde adetten birkaçgün önce akıntım çok olurdu ama akıntı yok inşallah canım ya ikimizde hamiş oluruz birde ben çok ağır grip oldum bir hafta sürdü o yüzden de pek anlamıyorum belirtileri miğde bulantısı acaba havalardan mı üşütmüş olabilirmiyim yni ama eşim sen değiştin diyo çok sinirli ve alıngan oldum ma stresten de olabilir yani ama canım inşallah ya :CüvCüvluruz
ay inş. canım ya bende grip oldum çok başım ağrıdı üşüdüm ama belki bebiş vardır diye hap bile içmedim benim akıntım hala devam ediyor ama adetten önce kesiliyomuydu devammı ediyodu önceden hiç dikkat etmedim bi belirtimde yok zaten sen kaç yaşındasın nekadardır çalışıyosunuzkaydirigubbakcemile
canı ben 23 yaşındayım 10 aydır çalışıyoruz ama çalışmalar hep kırmızı kartla sonuçlandı bende ilaç kullanmadım bi umut işte bebiş vardır diye doktra bile gitmedim hastayken önce kan talili yapacaklar diye eğer bebiş oksa umudumu kaybetmemek için gitmedim çok korkuorum gene hayal kırıklığına uğramaktan canım sen kaç yaşındasın :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?