Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azize canım bu arada benide ekledin demi kasım ayı hamilerine beklenen adet tarihim 6 kasım inşallah uğurlu gelir topiğiniz canım canım sende hmilesin galiba inşalah sağlıklı ve hayırlısıyla bebişinikucağına alırsın canım darısı bizim başımızada inşallah bu aykaydirigubbakcemile3

azize canım bu arada benide ekledin demi kasım ayı hamilerine beklenen adet tarihim 6 kasım inşallah uğurlu gelir topiğiniz canım canım sende hmilesin galiba inşalah sağlıklı ve hayırlısıyla bebişinikucağına alırsın canım darısı bizim başımızada inşallah bu aykaydirigubbakcemile3

benim canım çok sıkkın kızlar nolur bişeyler diyin. karnım ağrımaya basladı daha 12 günüm var adet günüme. erkenmi gelcek acaba.ara ara tuhaf tuhaf. ne bu ya 7 ay oldu.

ecegün valla seni çok merak ediyorum canım,bende iğne oldum ya bu ay..ikimiz içinde hayırlısı olsun ve tabiki tüm bekleyen arkadaşlarımız için:))

ay canım valla bende merak ediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 valla kaldım 2 arada. ne kırmızılar var nede pozitif... simdilik bekliyorum. bi sonuç olunca yazarım zaten.
sen anlat senin kaç günün kaldı?

ay canım valla bende merak ediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 valla kaldım 2 arada. ne kırmızılar var nede pozitif... simdilik bekliyorum. bi sonuç olunca yazarım zaten.
sen anlat senin kaç günün kaldı?

yarın test yapacaksın dimi? ben de senin sonucun çıkınca test yapacaktım ama sanırım bu gidişle gerek kalmayacak. feci sancım başladı.
adet olmak istemiyorum:1no2:

selam kızlar bizde 5 aydır çocuk istiyoruz
ama malesef daha ne gelen var ne giden :umursamaz:
ben en son 2 ekimde regl olmuştum bugün normalde olmam gerek ama daha olmadım
sadece belimde biraz ağrı var o kadar başak bir belirtiside yok bazen geçikmelerim oluyodu
acaba şimdide geçikmeme mi yoksa bebiş varmı bilemiyorum CADIARZU
biraz daha bekliycem eğer regl olmazsam o zaman test yaparım
çünkü tekrardan hayal kırıklığına uğramak istemiyorum :1no2:

yarın test yapacaksın dimi? ben de senin sonucun çıkınca test yapacaktım ama sanırım bu gidişle gerek kalmayacak. feci sancım başladı.
adet olmak istemiyorum:1no2:

ay öyle deme bende korkuyorum zaten kendimden sabaha kadar olurmuyum acaba diye. yarın sabah kırmızılar gelmezse yapıcam testi. bakalım ne çıkacak?

kızlar benimde adetime 4gün vardı iki çizgi çıktı...dün telrar yaptım yine iki çizgi çıktı.
şimdi adet günümün geçmesini bekliyorum dr.gitmek için.

azizecim ne güzel haber:teytey::teytey::teytey: çok sevindim inan, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: regl gününü beklemeden de kan tahlili yaptırabilirsin kanda netleşir tamamen ay çok sevindim inan:sm_cool::sm_cool:

eklerim canım tabi.hayırlı haberini alırız inşallah:Saruboceq:

sağol tatlım darısı başına.dr.gidince zaten kan testi yapıcak ama adetimin
günü geçsin bi.:CüvCüv:

günaydınlar kızlar.dün olanları anlatayım size
dün akşam saat 6-6:30 gibi eve geldim test yaptım fakat testin sonucunu beklerken uyumuşum.bi uyandım saat olmuş 10. çok ince bir ikinci çizgi var ama ne zaman oldu bilmiyorum ve çok silik bi çizgi. 1-2 gün bekleyip kan testi yaptırmaya karar verdim. inş adet olmam :Saruboceq:çünkü karnım ağrıyor adet olacam gibi sankisenağlama

canım hamileliğin başında adet sancısı sürekli oluyor.. yani bu belirti olabilir..
benimde günlerce adet olacak gibi ağrımıştı..
hadi bakalım inşallah hamilesindir.
aslında bugün de testi tekrarlasana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…