ecegün valla seni çok merak ediyorum canım,bende iğne oldum ya bu ay..ikimiz içinde hayırlısı olsun ve tabiki tüm bekleyen arkadaşlarımız için:))
testi ne zaman yaptın sabah ilk idrarla mı?
ay canım valla bende merak ediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 valla kaldım 2 arada. ne kırmızılar var nede pozitif... simdilik bekliyorum. bi sonuç olunca yazarım zaten.
sen anlat senin kaç günün kaldı?
yarın test yapacaksın dimi? ben de senin sonucun çıkınca test yapacaktım ama sanırım bu gidişle gerek kalmayacak. feci sancım başladı.
adet olmak istemiyorum:1no2:
kızlar benimde adetime 4gün vardı iki çizgi çıktı...dün telrar yaptım yine iki çizgi çıktı.
şimdi adet günümün geçmesini bekliyorum dr.gitmek için.
azize merhaba .tebrikler.adet tarihin 3 kasımdı değil mi?çok sevindim.allah bizede nasip etsin
azize canım bu arada benide ekledin demi kasım ayı hamilerine beklenen adet tarihim 6 kasım inşallah uğurlu gelir topiğiniz canım canım sende hmilesin galiba inşalah sağlıklı ve hayırlısıyla bebişinikucağına alırsın canım darısı bizim başımızada inşallah bu aykaydirigubbakcemile3
azizecim ne güzel haber:teytey::teytey::teytey: çok sevindim inan, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: regl gününü beklemeden de kan tahlili yaptırabilirsin kanda netleşir tamamen ay çok sevindim inan:sm_cool::sm_cool:
günaydınlar kızlar.dün olanları anlatayım size
dün akşam saat 6-6:30 gibi eve geldim test yaptım fakat testin sonucunu beklerken uyumuşum.bi uyandım saat olmuş 10. çok ince bir ikinci çizgi var ama ne zaman oldu bilmiyorum ve çok silik bi çizgi. 1-2 gün bekleyip kan testi yaptırmaya karar verdim. inş adet olmam :Saruboceq:çünkü karnım ağrıyor adet olacam gibi sankisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?