Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım inşallah sonuç güzel çıkar adet olmazsın benim de dün adet olmam lazımdı olmadım ama bugün sancım var çok korkuyorum.senağlama

canımçok beklemişse test, hatalı sonuç verebiliyor.geçen ay benim de öyle oldu.testi yaptım sonra kapı çaldı ve misafirim geldi.saat 2 den 4 e kadar oturdu.sonra da test yaptığımı unutunca ancak aklıma 8 gibi geldi ve çok ince silik bir çizgi gördüm ve çok heyecanlandım.testi ertesi gün tekrarladım.maalesef negatif.
eczacı testlerin 2 saatten fazla bekletilince sonucunun hatalı olabilceğini söyledi.
ama bilinmez test sonucuna 2 gün sonra bakan bir arkadaşımsa hamileydi o da ayrı tabii.testi yapmış,sonra bir anda diğer çocuğu yere düşünce onunla ilgilenmiş,kafasını falan çarptı diye onu hastaneye götürmüşler neyse aradan 2 gün geçince arkadaşım test yaptığını hatırlamış.ikinci çizginin çok ama çok silik olduğunu görmüş.mümkün değil 2 günde artık geçersizdir demiş ama hemen ikinci bir test yapmış ve sonuç hamile
yani umudunu kaybetme.hiç belli olmuyor

Off işte bunu duyunca daha da umutlanıyorumm...:teselli:
Bugün yarın adet tarihim sancılarım var...
Ama benim içimde olmıyacakmışım gibi bir his var ..
Allahım ne olurr pozitif çıksın sonuçç ne olur hamile olayım....:Saruboceq::CüvCüv:
Hayırlısını göster senn:Saruboceq:

kızlar valla dün bir üşümüşüm bir üşümüşün dışarda eve gidince testi yaptım girdim battaniyenin altına ondan uyumuşum işte.
inşallah dediğiniz gibidir bu adet sancısı değil hamilelik sancısıdır.
çok silik olduğunu düşündüğümden hemen bi test daha yapmadım hele 2 gün geçsin belki koyulaşır dedim. tabi eğer sonuç çok kalmaktan değilde gerçekten pozitif çıktıysa. neyse ilginize teşekkür ederim canlarım.

kızlar daha adetime iki gün var ama sancım var bunun nedeni ne olabilir daha önce hiç böle olmamıştı da kafamçokkarıştı

slm kızlar günaydın.
SAMSAK ve SLEEPY80 arkadaslarımız benim durumumu merak ediyordunuz. bu sabah kalktım ve hemen testimi yaptım sonuç çok açık negatifffffff mafoldumben
aradan yarım saat geçmeden bi ıslaklık hissettim. birde baktım kiiii,, kırmızılar gelmiişşş. neysi bu ayda olmadı. hemde klomene,iğneye rağmen. demekki daha zamanı var.
azize abla benim yeni tarihim 1 aralık. tekrar liste yapmayı düsünüyor musun?

hayırlısı olsun tatlım ya... dediğin gibi daha zamanı değilmiş demekki. canını çok sıkma az sık tamam mı.

bu durumda ben de cumaya kadar çok umutlanmayayım. o zamana kadar olmazsa öyle test yaparım artık.

azizecim ekim ayı listesindeyim hala, ve oradan hamile çıkmak çok istiyorum...

adetim 2-3 gün kadar geçti , adet belirtilerim hafifçe hissettirdi ama gelen yok henüz...

test yapmak ta çok korkutuo beni, ya çıkmazsa, gün geçtikçe umutlanıyorum ama hayal kırıklığından çok korkuyorum...

sennle kısmen aynı kaderi paylaştıımıza inanıyorum, SAT ve erken yumurtlama gbi, ama bi de hamile olduumu öörensem tam bir kader arkadaşı oluruz inş, dua et bana nnnnoooolluurrrrrr:Saruboceq:

geçmiş olsun canım....olsun üzülme tatlı inşallah bidahaki sefere olur.
tekrar liste yapmıcam tatlım artık burada ekim kasım ayında hamiekalanlar hamilelik hakkında devam ederiz.senive adet olan kızları hezaman bekliyorum.:lepi:

slm kızlar ınsalah bende bu ay hamıle olurum ınsalah ısdeyen herkes rabbım hayırlısını versın.benımde adetıme daha var 17 veya 18

:lepi:slm canım varsa çıkar bence bi test yap. ben 4gün kala yaptım çıktı.
senin günün geçmiş bile daha ne duruyosun. bende aynı adet olcam gibi belirtilerim vardı ama meyer hamileymişim. hala bile karnım ve belim ağrıyo...:bbo:

insalah hamilesındır canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…