günaydınlar kızlar.dün olanları anlatayım size
dün akşam saat 6-6:30 gibi eve geldim test yaptım fakat testin sonucunu beklerken uyumuşum.bi uyandım saat olmuş 10. çok ince bir ikinci çizgi var ama ne zaman oldu bilmiyorum ve çok silik bi çizgi. 1-2 gün bekleyip kan testi yaptırmaya karar verdim. inş adet olmam :Saruboceq:çünkü karnım ağrıyor adet olacam gibi sankisenağlama
canım hamileliğin başında adet sancısı sürekli oluyor.. yani bu belirti olabilir..
benimde günlerce adet olacak gibi ağrımıştı..
hadi bakalım inşallah hamilesindir.
aslında bugün de testi tekrarlasana
slm kızlar günaydın.
SAMSAK ve SLEEPY80 arkadaslarımız benim durumumu merak ediyordunuz. bu sabah kalktım ve hemen testimi yaptım sonuç çok açık negatifffffff mafoldumben
aradan yarım saat geçmeden bi ıslaklık hissettim. birde baktım kiiii,, kırmızılar gelmiişşş. neysi bu ayda olmadı. hemde klomene,iğneye rağmen. demekki daha zamanı var.
azize abla benim yeni tarihim 1 aralık. tekrar liste yapmayı düsünüyor musun?
slm kızlar günaydın.
SAMSAK ve SLEEPY80 arkadaslarımız benim durumumu merak ediyordunuz. bu sabah kalktım ve hemen testimi yaptım sonuç çok açık negatifffffff mafoldumben
aradan yarım saat geçmeden bi ıslaklık hissettim. birde baktım kiiii,, kırmızılar gelmiişşş. neysi bu ayda olmadı. hemde klomene,iğneye rağmen. demekki daha zamanı var.
azize abla benim yeni tarihim 1 aralık. tekrar liste yapmayı düsünüyor musun?
azizecim ekim ayı listesindeyim hala, ve oradan hamile çıkmak çok istiyorum...
adetim 2-3 gün kadar geçti , adet belirtilerim hafifçe hissettirdi ama gelen yok henüz...
test yapmak ta çok korkutuo beni, ya çıkmazsa, gün geçtikçe umutlanıyorum ama hayal kırıklığından çok korkuyorum...
sennle kısmen aynı kaderi paylaştıımıza inanıyorum, SAT ve erken yumurtlama gbi, ama bi de hamile olduumu öörensem tam bir kader arkadaşı oluruz inş, dua et bana nnnnoooolluurrrrrr:Saruboceq:
azizecim ekim ayı listesindeyim hala, ve oradan hamile çıkmak çok istiyorum...
adetim 2-3 gün kadar geçti , adet belirtilerim hafifçe hissettirdi ama gelen yok henüz...
test yapmak ta çok korkutuo beni, ya çıkmazsa, gün geçtikçe umutlanıyorum ama hayal kırıklığından çok korkuyorum...
sennle kısmen aynı kaderi paylaştıımıza inanıyorum, SAT ve erken yumurtlama gbi, ama bi de hamile olduumu öörensem tam bir kader arkadaşı oluruz inş, dua et bana nnnnoooolluurrrrrr:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?