Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

o karın ve bel ağrısı geçmiyoo..
benim şu an bile hafiften kasıklarım ağrıyo adet olcakmışım gibi kaydirigubbakcemile3

azizecim bu arada yeni topici ne zaman acacaksın sen?

eleynacım burada sayfalar çok hızlı ilerlediğinden aşağıda gördüklerinin çoğu geçmiş sayfaları okuyup neler oldugunu anlamaya calışanlardır.. alınmana hiç gerek yok, sana bilerek cevap yazılmıyor sanma...
burası çok iyi yardımlaşmaların oldugu ve ben de dahil çoğumuza çok ugurlu gelen bir topik.
umarım en kısa zaa-manda hamiş kalırsın canım

slm tatlım...burda yazmaya devam edelim nedersin?
berasına alıştım...yada şöyla yapabilirim ekim ve kasımda hamile kalan arkadaşlar hamileliğimizi beraber paylaşalım...nasıl? olabilir ama şu kasımda bi bitsin liste de bekleyen çok var onları bırakmak istemiyorum.
o karın ve bel ağrısı geçmiyoo..
benim şu an bile hafiften kasıklarım ağrıyo adet olcakmışım gibi kaydirigubbakcemile3

azizecim bu arada yeni topici ne zaman acacaksın sen?

evet evet bence de burada devam edelim..
baksana ben de bırakamıyorum bu topigi, haziran anneleri topigine fln alışamadım hiç..

canım benıde eklermısın lisdenıze tesekurler ederım

burda birbirimizi tanıdığım çok kızlar var yaa...
hepberaber devam ederiz. canım bende adet günümün geçmesini bekliyorum bugün günüm. acaba nezaman dr. gitsem tatlım yaa? sen hemen dr.göründünmü ?
evet evet bence de burada devam edelim..
baksana ben de bırakamıyorum bu topigi, haziran anneleri topigine fln alışamadım hiç..

bebişkom tebrikler kasım ayı uğurlumu nedir 2 tane hamilemiz var şimdiden maşallahopuyorumnanaktandahada artar inşallah bu sayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…