Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar merhaba,

dr geldim şimdi rahim filmi sitedi.sprem sonuclarına gore asılama yapalım hemen dedi yaptıran varmı

cok saskınım cok

kerem34gul arkadaşım bak seni burdada yakaladım belirtilerin neler tatlım banada yazarmısın inşaalllah hamişsindir tatlım...:CüvCüv:

canım ben bir bu topikteyim birde sizin topikte nasıl yani bir topiğe girdiysn baka topiğe gidemiyormusun cnm ben yeniyim bilmiyorum ben birçok arkadalarımızıda birçok topike görüyorum canım hiçbi belirti yok yada ben artık iyice tres yaptım hiç bişey anlamıyorum diğer arkadaşıma da diğim gibi sadece dün gece el ağrısı başladı birde bir haftadır adet olacakmışım gibi sancı var opuyorumnanaktan

yok kıs olur mu ölee kaydirigubbakcemile3
istediğin topiğe gitmekte özgürsün

canlarım benim bende hissediyorum karnımda bebeğimin olduğunu kendini hissettiriyo yaramazım sabahları zorla kahvaltı ediyorum...canım hiç yemek istemiyo.

Cok sagol azizecim. sen korkma canim hayirlisi ile gelir bebisin insallah. ama yinede doktora gidebilirsin artik canim. ama bence hamilesn sen korkam. benide yeni listeye ekle lütfen 2 aralik.

bebiskom88 aralık listesi yapmıcam canım...burdan sohpetlerimize devam ederiz ama herzaman gel güzel haberlerini bekliyoruz canım...

selam kızlarr
ya azizecim neden aralık listesi yapmıyosun??????????????????
hepimiz alışmıştık buraya:sinifsinif: mafoldumben

canım biz herzaman burdayız tatlım...sizlerde hamile haberlerinizi burdan verceksiniz ozaman hangi ayda hamile kalısanız kalın sizleride hamile olarak listeye yazıcam.
adınızı yzıcam karşısınada hamile kaldığınız ayı yazıcam.
devam yani merak etme.yerimseniben
selam kızlarr
ya azizecim neden aralık listesi yapmıyosun??????????????????
hepimiz alışmıştık buraya:sinifsinif: mafoldumben

kızlar ben şimdilik çıkıyom işlerim var....sonra görüşürüz güzelleropuyorumnanaktan

listeye beni de ekler misiniz? 17 kasım adet günüm:uhm::asigimpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…