Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hoşgeldin dmtumt
kız o ne biçim nick, yazamadım 2 saat kaydirigubbakcemile3

kızlarr benım adetım 25 ekımdı bugunlerde yumurtluyorum galıba nerden anladın dıyeceksınız sımdık
aynı afedersınız yumurta akı gıbı ıkı gundur akıntım var yapıskan parlak ve yumurta akı gıbıı ama hıc bu kadar cok gelmıyodu yaaa cokmu yumurta pıtlattım ne acep kıslarrrr bılgılrınızı paylasın benımle:dance:

bence de yumurtluyorsun canım..
cok iyi değerlendir bu günleri :jeyyar:

ozgecay nasıl gidiyor hamilelik canım anlat biraz bize lütfen? belirtilerin ne zmaan bakladı acaba neler yaşadın biraz bilgi veriri misin cnaım. ben 1 yıllık evliyim bu ay yeni çalışmalara başladık. doktorum hiçbir sorun olmadığını söyledi. rahatlıkla hamile kalabilirsin dedi. yumurtalarım da gayet sağlıklı çıktı çok şükür. ovulasyonum da yeni bitti ama 26 ekimden beri çalışmalar hızla devam ediyor. erken döllenme olabiliyor mu acaba nasıl olur biraz bahseder misin?

demetçim valla benim belirtilerim adetten 1 hafta önce başlamştı..
bel ağrısı ve her an adet olacakmış gibi kasık ağrısı..
halsizlik
geceleri üşüme..
göğüslerim sonradan büyümeye başladı.. şimdi 7+3 oldum, artık sızlamaya bile başladılar..

biz de adet bittikten itibaren 2 günde 1 çalışmıştık. buradaki çoğu kişide öyle yapıyor.. 2 gün dinlenen spermler daha verimli oluyorlarmış.

adetin ilk gününü 1. gün sayarak 10.-12.-14.-16.-18. ve 20. günler çalışmıştık..
çok şükür tutmuştu..
inşallah sizinki de tutmuştur canım

2 günde bir yani gün aşırı canım, yani bir gün çalışılıyor bir gün çalışılmıyor kaydirigubbakcemile3

birde sırtüstü, dizlerimi kendime doğru çekerek 10-15 dk. uzanmıştım yatakta..

benim taktikler bunlar.. kaydirigubbakcemile3
herkese bu taktikleri veriyorum

demetcim hoşgeldin

senin satmı 26 ekim

hoşgeldin dmtumt
kız o ne biçim nick, yazamadım 2 saat kaydirigubbakcemile3

kız anlamadınmı özge, demet umut 84 :))

kısaca demet diyebilirsin hayatım ya yorma kendini..

hoşgeldin canım
hoşbulduk canım eee aranızda hamilelik belirtisi yaşayan var mı

valla ben yaşıyomuşuyum yaşamıyomuyum anlamadım anacım
şimdi 1 göğüslerim sızlıyor
belim 15 gündür ağrıyor iştahım açık halsizim
bide arada sanki vajina içi sızlıyor gibi

yalnız bende idrar yolumda enfeksiyon çıktı bu onunda belirtisi olabilir yada adetime 5-6 gün kaldı onunda belirtisi olabilir yani hiç bir fikrim yok

ayy işte aynı senin belirtiler ama insan adet belirtileriylede karıştırıyor yaa anlamadım valla
hakkımızda hayırlıı olsunn
ayy inşallah hamileyimdir bende:kedi:

canım DEMETÜMİT =) ama siz demet diyin kısaca

benim göğüs uçlarımda hafifi karartı oldu bir de hep karışık karışık rüyalar görüyorum. mesela bugün rüyamda çağla gördüm iri iri şimdi nasıl canım istiyor aklımdan çıkmıyor ya bu mevsimde de nerden bulacam çağlayı :S

hhehehe demet ümit miş kız çıbıh kraker laelaelaelaelae

sen de tutturamadın kaydirigubbakcemile3
ama evet çok yaklaşmışsın.. ben hiç öle düşünmedim, bişiyin baş harfleri fln gibi geldi.. bide akıllıyım diye geçinirim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…