ozgecay canım sen de ticker koysana kendine yaa; hani bebeğin doğumunu falan takip edersin hepimiz de görmüş oluruz =)
:CüvCüv:
canım vardı benim çok harika bir ticker ım..
ama bugün itibariyle güvenlik açıkları ve yanlış kullanımlar nedeniyle tüm tickerları kaldırmışlar. eklenemiyor artık mafoldumben
olsun evet napaalım..
ben de buradan takip ediyordum güsel oluyordu..
ama olsun..
canı ya birşey sorcam sana, sen hamile iken yani yeni olduğunda karışık rüyalar görüyor musun? :tomato::tomato:
canım benim su gibi akıntım vardı.. ara ara geliyordu
canım benim su gibi akıntım vardı.. ara ara geliyordu
canım valla adet olacağın zaman akıntı kesilir derler ama hiç dikkat etmemiştim ben hamile kalmadan önce..
ama hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önceden beri akıntım var, bazen şeffaf bazen de beyaz..
herkeste farklı oluyordur belki canım şimdi yanlış bişi söylemek istememm..
inşallah hamilesindiirr
canım valla adet olacağın zaman akıntı kesilir derler ama hiç dikkat etmemiştim ben hamile kalmadan önce..
ama hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önceden beri akıntım var, bazen şeffaf bazen de beyaz..
herkeste farklı oluyordur belki canım şimdi yanlış bişi söylemek istememm..
inşallah hamilesindiirr
adet gününe kadar hiç kesilmedimi peki benim adet günüm yarın bugünde var akıntım adet oluyorum sanıyorum benimde ara ara oluyor bide renksiz diil beyaz adetmi olucam acaba:çok üzgünüm:
canım sana birşey sorcam. şimdi hamile olduğun zmaan kan testinde ne zmana çıkar acaba? ben salı günü kan testi yaptırdım 0.30 çıktı. sonra doktor 2 hafta sonra yapalım şimdi daha yeni rahme düşmüş de olabilir dedi ama kafam karıştı acaba bu ay tutturamadık mı anlamadım yaa offfdelikafaduldendelikafadulden
ya bende önceden hiç dikkat etmediğim için soruyorum bende bilmiyorum benim adetten önce kesiliyomuydu kesilmiyomuydu ama adet günüm yarın olmasına rağman hala akıntım var anlamadım belki öncedende adetten önce kesilmiyomuştur ama çok belim ağrıyo heralde adet olucam mafoldumben
Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum..Hep soruyorum hep soruyorum :))))))) kusura bakmayın vallaa..
Ben bugün ovulasyon testi yaptım fakat bırakın T çizgisini :))) bu C çizgisi bile bende çok silik çıktı yani öle bahsedildiği gibi koyu falan değil..Sizde de bu şekilde olan oldu mu arkadaşlar yardım edebilir misiniz??Tşkler...
ben adetten 4 gün önce hastanede çalıştıgım için kan testi yaptırmıştım, 8,39 çıkmıştı cnm.. salı senin kaç gün önce oluyor.. dr. un dediği gibi birkaç gün geç döllenme olmuş olabilir
canım adetten 15 gün önceya bu ay ilk pek bilgim olmadığı için erken yaptırdım sanırımmm
akannehir turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?