Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ozgecay canım sen de ticker koysana kendine yaa; hani bebeğin doğumunu falan takip edersin hepimiz de görmüş oluruz =)
:CüvCüv:

canım vardı benim çok harika bir ticker ım..
ama bugün itibariyle güvenlik açıkları ve yanlış kullanımlar nedeniyle tüm tickerları kaldırmışlar. eklenemiyor artık mafoldumben

kılzar selam var mı aramıza katılan yeni anne adayları takip ediyorum sizi ama arada kaçırdığım olmasın dimi ama :hulya:

olsun evet napaalım..
ben de buradan takip ediyordum güsel oluyordu..
ama olsun..

kızlar bişi sorcam adetten önce akıntı kesilirmi kesilmezmi tm herkese göre değişir ama genelde nolur

canım benim su gibi akıntım vardı.. ara ara geliyordu

ozgecay benimde akıntım var ya özellikle sabahları pıhtı gibi düşüyor normalde ayağımı üsşütünce bile akıntım olmaz ama bazen hafifi sarımsı bazen de beyaz. akıntı kesin gebelik belirtisi mi?

canım valla adet olacağın zaman akıntı kesilir derler ama hiç dikkat etmemiştim ben hamile kalmadan önce..
ama hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önceden beri akıntım var, bazen şeffaf bazen de beyaz..
herkeste farklı oluyordur belki canım şimdi yanlış bişi söylemek istememm..
inşallah hamilesindiirr

Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum..Hep soruyorum hep soruyorum :))))))) kusura bakmayın vallaa..
Ben bugün ovulasyon testi yaptım fakat bırakın T çizgisini :))) bu C çizgisi bile bende çok silik çıktı yani öle bahsedildiği gibi koyu falan değil..Sizde de bu şekilde olan oldu mu arkadaşlar yardım edebilir misiniz??Tşkler...

canım sana birşey sorcam. şimdi hamile olduğun zmaan kan testinde ne zmana çıkar acaba? ben salı günü kan testi yaptırdım 0.30 çıktı. sonra doktor 2 hafta sonra yapalım şimdi daha yeni rahme düşmüş de olabilir dedi ama kafam karıştı acaba bu ay tutturamadık mı anlamadım yaa offfdelikafaduldendelikafadulden

ya bende önceden hiç dikkat etmediğim için soruyorum bende bilmiyorum benim adetten önce kesiliyomuydu kesilmiyomuydu ama adet günüm yarın olmasına rağman hala akıntım var anlamadım belki öncedende adetten önce kesilmiyomuştur ama çok belim ağrıyo heralde adet olucam mafoldumben

adet gününe kadar hiç kesilmedimi peki benim adet günüm yarın bugünde var akıntım adet oluyorum sanıyorum benimde ara ara oluyor bide renksiz diil beyaz adetmi olucam acaba:çok üzgünüm:

canım kesilmedi, hala da devam ediyor.. adetten bir hafta önce basladı, şu an 7+3 oldum..
hamilelkte akıntılar normal diyorlar

ben adetten 4 gün önce hastanede çalıştıgım için kan testi yaptırmıştım, 8,39 çıkmıştı cnm.. salı senin kaç gün önce oluyor.. dr. un dediği gibi birkaç gün geç döllenme olmuş olabilir

kıs belli olmaz dur bakalım hele bir yarın olsun

valla ben hiç kullanmadım ovulasyon testi, hiçbir bilgim yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…