Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya belim acayip ağrıyor neden olduğunu anlamadım sanki belim ayrılcak kopcak iş yapmaktanmı adet belirtisimi anlamadım ama yatsam ağrıyo otursam ağrıyo aşırı bi ağrı off

Allah seni naapmasın Demet.. kaydirigubbakcemile3

kız 15 gün önce test yapılır mı hiç...
15 gün öncesi senin yumurtlama günlerin daha.. adete 1 hafta kalaya kadar çalışmak lazım.. geç döllenme fln olabilir, adete yakın döllenme yaşayanlar var..
sperm yumurtayla birleştikten ancak 10 gün sonra fln çıkar kan testinde..

aman canım ya ne biliyim ben işte cahillik fena bişi :kedi:

hoşgeldin canım. sende hamile olmak isteyenlerden misin yoksa hamile misin? kendini tanıtır mısın bize =)
bu arada ben demet:icecream:

canım ben hamile olmak isteyenlerdenim 10 aydır da istiyorum ama bebişi gelmedi yarın adet günüm inşallah bu ay bebişim gelir canım anladığım kadarıyla sende bebiş istiyosun en kısa zamanda sende ebişine kavuşursun inşallaha.s.

allah razı olsun canım cümlemiz bebeklerimzle kovuşuruz inşallah tez vakitte ben bu ay yeni başladım çalışmalara. allahım gönlümüze göre versin canım. kaydirigubbakcemile5

hahahha hay allahım:))
neyse bu ay tutmazsa ki insallah tutar..
eger tutmazsa ben gelecek ay tutturacak tüyoları veririm sana

süper olur valla canım ya inşallah bu ay gelir de gerek kalmaz ama tutmazsa tependeyim bilesin opuyorumnanaktan

nooldu kıs berru, yazdıklarımı mı bulmaya calışıyon kaydirigubbakcemile3

nooldu kıs berru, yazdıklarımı mı bulmaya calışıyon kaydirigubbakcemile3

ya ben bu ay olmasını istiyorum yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

demetçim yapma öyle bakl Allah korusun..
tabi inşallah olur da, o kadar çok isteme..
doktorlar ikisi de sağlıklı olan bir çiftin, ilk denedikleri ay hamile kalma olasılıgının sadece %25 oldugunu söylüyor..
ilk 3 ay içinde de %47 gibi birşey.

burada aylardır bebek sahibi olamamış arkadaşlar var, 10 ay 15 aydır ugraşanlar var..

böyle yapma

ya ben bu ay olmasını istiyorum yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım kendini çok üzme zaten yolun başındasın daha ben 10 aydır bekliyorum etrafımızda yıllarca bekleyen insanlar var canım sen stres yapma birde özge arkadaşımızın takdiğini uygula Allahın izniye en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah canım beklenen adet tarihin ne zaman opuyorumnanaktan

taktik nee:uhm:

saol canım benim tavsiyeleriniz için haklısın allahın gücüne gider sonra. doğru söylüyorsun. adet tarhim 17 kasım olması lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…