slm kızlar ben geldim a.s.
Allah seni naapmasın Demet.. kaydirigubbakcemile3
kız 15 gün önce test yapılır mı hiç...
15 gün öncesi senin yumurtlama günlerin daha.. adete 1 hafta kalaya kadar çalışmak lazım.. geç döllenme fln olabilir, adete yakın döllenme yaşayanlar var..
sperm yumurtayla birleştikten ancak 10 gün sonra fln çıkar kan testinde..
hoşgeldin canım. sende hamile olmak isteyenlerden misin yoksa hamile misin? kendini tanıtır mısın bize =)
bu arada ben demet:icecream:
aman canım ya ne biliyim ben işte cahillik fena bişi :kedi:
canım ben hamile olmak isteyenlerdenim 10 aydır da istiyorum ama bebişi gelmedi yarın adet günüm inşallah bu ay bebişim gelir canım anladığım kadarıyla sende bebiş istiyosun en kısa zamanda sende ebişine kavuşursun inşallaha.s.
hahahha hay allahım:))
neyse bu ay tutmazsa ki insallah tutar..
eger tutmazsa ben gelecek ay tutturacak tüyoları veririm sana
hahahha hay allahım:))
neyse bu ay tutmazsa ki insallah tutar..
eger tutmazsa ben gelecek ay tutturacak tüyoları veririm sana
kız özge bizede anlatsanaklava:
nooldu kıs berru, yazdıklarımı mı bulmaya calışıyon kaydirigubbakcemile3
nooldu kıs berru, yazdıklarımı mı bulmaya calışıyon kaydirigubbakcemile3
ya ben bu ay olmasını istiyorum yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım kendini çok üzme zaten yolun başındasın daha ben 10 aydır bekliyorum etrafımızda yıllarca bekleyen insanlar var canım sen stres yapma birde özge arkadaşımızın takdiğini uygula Allahın izniye en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah canım beklenen adet tarihin ne zaman opuyorumnanaktan
canım kendini çok üzme zaten yolun başındasın daha ben 10 aydır bekliyorum etrafımızda yıllarca bekleyen insanlar var canım sen stres yapma birde özge arkadaşımızın takdiğini uygula Allahın izniye en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah canım beklenen adet tarihin ne zaman opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?