Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

dilaracım inşallah bi sorun yoktur canım hayırlısıyla bebişine kavuşursun ama canım sana tek diyceğim şey kafamıza çok takıyoruz bir ay boyunca vücudumuzdaki en ufak bi dğişiklikte acaba bi sorunmu var yada acaba hamilemiyim diye düşünüp stres yapıyoruz canım benim bu gün adet günüm bundan üç dört gün önce birçok belirtiyaşıyordum miğdem bile bulanıyıdu ama pskolojik olduğunu farkettim şu an stres yapamaya çalışıyorum ve hiç bi belirti yok opuyorumnanaktan

haklisin valla… ama ben sey icin dedim. yumurtlama zamanimi kacirmiyayim da. ayiptir söylemesi belli günler i ayarlamisim calismalar icin… eger yumurtlama zamani degisirse… ayarladigim güler tutmiyacak… ve ikimizde calistigimiz icinde, baska günlerde de calismak zor olacakkk :kedi: :kedi: :kedi:

anladım canım inşallah tutturursun kız bizleride sevindirirsin bir yiğenimiz daha oluyo diye zemuszemusopuyorumnanaktan

canım hakkımızda hayırlısı inşallah. valla ben biraz yemek yedim ama hala midemin yanması geçmedi kızlar yaaa hiç midem böyle ağrımamıştı yaaa.... =(((((( :gitme:

ben 29 ekimde adet gömüstüm. haftaya insallah yumurtlayacam ondan sonra 27 Kasim a gün sayacam
senin ilk cocuk mu??? kac ay denediniz???

ben 29 ekimde adet gömüstüm. haftaya insallah yumurtlayacam ondan sonra 27 Kasim a gün sayacam
senin ilk cocuk mu??? kac ay denediniz???

canım 1 senelik evliyim 3 ekimde 1 yıl doldu çok şükür. bu ay yeni başladık çalışmalara yani daha yeniyiz aslında bir yandan da korkuyorum yeni olduğum için çok heveslenmiş olabilirm diye ben hiç korunmadım hep eşim korundu. ne biliyim rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin canım inşallah hamiş oluruz bnu ayhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…