Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

lazzkizi su avatarin a baktikca bende sanki hüzünleniyorum yaaa… degistirsen. söyle neselendiren birsey olsun. sende bizde neselenelim

sağl dilara iyiyim
her aya yeni bir umutla başlıyorum işte
adetten sonra kısa bir depresyon sonra bir umutla yeniden

sanki bu avatar gibi sende hep üzüntülüsün gibi geliyor bana… Karismak gibi olmassin

dilara çok şükür değiştirdim sen üzülme yeterki
resimdeki bendim ama değiştirdim bu daha iyi
canım ben aralıkta tam 2 yıl olacak evleneli bebiş içinde 15 ay oldu

selam dilaracım, azize sabah sanki bir uğradı gibi ama birdaha gelmedi evet..
nasıl gidiyor

dilara çok şükür değiştirdim sen üzülme yeterki
resimdeki bendim ama değiştirdim bu daha iyi
canım ben aralıkta tam 2 yıl olacak evleneli bebiş içinde 15 ay oldu

iyi yaptin canim benim icin degil yaaa, senin icin her zaman gülmeni isteriz… sanki senin bir mutsuzlugunu yansitiyordu biliyormusun… ya bu kedicik te cooook tatliyaaaa

lazzkızı evet yaa mutsuz surat gitmiş süper olmuss

:lepi: :lepi: :lepi:

selam dilaracım, azize sabah sanki bir uğradı gibi ama birdaha gelmedi evet..
nasıl gidiyor

valla ne olsun bizde hep ayni… ama sizde hep degisik olur. eee nede olsa her gecen gün bebisleriniz icinizde büyüyor Allahin izniyle

bugün hiç gelemedim nette...ereni dr.götürdüm öksürüyodu allaha şükür kötü bişey yok şurup verdi dr.
özge bugün doğan hastanesine gittim ücreti konuştum muayene 50tl. sezeryan doğum 2milyar750milyom hende ssk lı...yok ben ordan vazgeçtim asla gitmemm.

pesss diyorumm yani doğan için pahalıymış gerçekten de canım haklısın..
gel bizde yap dicem de, burası da sana çok ters :)

doğan hastanesi küçükçekmecedeki mi canım? eğer çekmece ise dr.sadık ahmet hastanesini düşünürsen hem fiyatları çok uygun hem doktorları çok iyi tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…