pesss diyorumm yani doğan için pahalıymış gerçekten de canım haklısın..
gel bizde yap dicem de, burası da sana çok ters :)
selam kızlara.s.
Beni de kasım listesine ekler misiniz? İnşallah güzel haberleri almak istiyorum.Aslında dün test yaptım.Negatif çıktı.Ama daha reglime 8 gün var.Çıkmıyacağını biliyodum erken diye. İnşallah ayın 14 üne mutlu haberler bekliyorum kendimden. :)))
demetcim ne olsun bekliyorum stres yapmamaya çalışıyorum inşallah kırmızıları görmem yaaaaaa :CüvCüv:
Selam Arkadaşlar herkeseeee....Azizem daha önce yazdım ama bidaha yazıyım beni de 23 kasıma yazar mısın canım???
Kıslar bu arada bi program buldum bilgisayarına indiriyorsun ve sana gebe kalma ihtimalinin en yüksek günlerini ve yumurtlama gününü gösteriyor çok güzel bir program sizlerede faydası olabileceğini düşündüm..Ne zamandır bu programı indirmeye çalışıyorum ve en sonunda buldum süper bir takvim..Ben faydalı olcağına inanıyorum..Herkese tavsiye ediyorumm..
Selam Arkadaşlar herkeseeee....Azizem daha önce yazdım ama bidaha yazıyım beni de 23 kasıma yazar mısın canım???
Kıslar bu arada bi program buldum bilgisayarına indiriyorsun ve sana gebe kalma ihtimalinin en yüksek günlerini ve yumurtlama gününü gösteriyor çok güzel bir program sizlerede faydası olabileceğini düşündüm..Ne zamandır bu programı indirmeye çalışıyorum ve en sonunda buldum süper bir takvim..Ben faydalı olcağına inanıyorum..Herkese tavsiye ediyorumm..
canım hakkımızda hayırlsı olsun valla. bende eve giderken test mi alsam diye düşünüyordum aslında. çok mide bulantım var bir de kasıklarım batıyor belki birşeyler çıkar umudu ile ne biliyim yaaa ://:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?