Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet canım çok ters...valla yakın olsa gelirdim.
bide şu avcılardaki medicanaya bakarım beyenirsem devam ederim...beyenmessem de başka bi yer araştırırım.
pesss diyorumm yani doğan için pahalıymış gerçekten de canım haklısın..
gel bizde yap dicem de, burası da sana çok ters :)

Beni de kasım listesine ekler misiniz? ınşallah güzel haberleri almak istiyorum.Aslında dün test yaptım.Negatif çıktı.Ama daha reglime 8 gün var.Çıkmıyacağını biliyodum erken diye. ınşallah ayın 14 üne mutlu haberler bekliyorum kendimden. :)))

eklerim canım hayırlı olur inşallah...

Teşekkürler hepinize.Bu konularda pek bilgili değilim aslında.Ne zaman birlikte olunmalı falan.Bu siteye girip okuyorum aklıma takılanları.Annelik nasıl bişey merak ediyorum. :) Neredeyse tüm arkadaşlarım anne oldu.Geç mi kaldım ne .

demetcim ne olsun bekliyorum stres yapmamaya çalışıyorum inşallah kırmızıları görmem yaaaaaa :CüvCüv:

canım hakkımızda hayırlsı olsun valla. bende eve giderken test mi alsam diye düşünüyordum aslında. çok mide bulantım var bir de kasıklarım batıyor belki birşeyler çıkar umudu ile ne biliyim yaaa ://:teselli:

Selam Arkadaşlar herkeseeee....Azizem daha önce yazdım ama bidaha yazıyım beni de 23 kasıma yazar mısın canım???
Kıslar bu arada bi program buldum bilgisayarına indiriyorsun ve sana gebe kalma ihtimalinin en yüksek günlerini ve yumurtlama gününü gösteriyor çok güzel bir program sizlerede faydası olabileceğini düşündüm..Ne zamandır bu programı indirmeye çalışıyorum ve en sonunda buldum süper bir takvim..Ben faydalı olcağına inanıyorum..Herkese tavsiye ediyorumm..

canım linkini veya adını gönderebilir misin:icecream:

yazarım canım yerimseniben

Link verirsen bizde yararlanabliriz. :)

amin canım ya inşallah hamişsindir canım ama bence günün geçmeden test yapma canım negatif çıkınca insn çok üzülüyo geç döllenme olmuşs bazen adetin geçtikten bir hafta bile sonra ancak çkıyo yani erken çıkma olasılığı çok az bence bekle moralinide bozmamış olursun sana diyorum ama ben adetimden 5 gün önce yaptım onuç negatif çok üzüldük o yüzden zaten sana yapma diyorum opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…