Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Arkadaşlar googela "Advanced Woman Calendar " yazın ..türkçeside var.Bu demo sürümü 45 gün kullanabiliyorsuunuz ama olsun bence yine de süper..Site ismi sanırım veremiyorum o yüzden google 'a türkçe arat diyip "Advanced Woman Calendar" yazın karşınıza çıkacaktır ..
Teşekkürler Azize... :)

Arkadaşlar googela "Advanced Woman Calendar " yazın ..türkçeside var.Bu demo sürümü 45 gün kullanabiliyorsuunuz ama olsun bence yine de süper..Site ismi sanırım veremiyorum o yüzden google 'a türkçe arat diyip "Advanced Woman Calendar" yazın karşınıza çıkacaktır ..
Teşekkürler Azize... :)

nasıl bir program ki bu netteki ovalasyon günlerini gösteren programlar gibi bişimi

Ya tam olarak öle değil biraz daha kapsamlı..Ben ne zamandır arıyordum ama ya link kırık oluyor ya da başka bişi indiremiyorum vs.. bişi şekilde hep sorun çıkıyordu...Neyseki indirdimm..

cnm baktım bu şeye benziyo bi site vardı astroloji sitesi orda kız erkek günlerini gösteren bi takvim vardı ona benziyo paylaştığın için teşekkürlera.s.

cnm bende inanmıyorum ama ücretsiz olduğu zaman bakıyodum ordan biliyorum kaydirigubbakcemile3 ordan benzettim yani

slm kızlar nasılsınız.bende o takvimi kullanıyorum bide onu süresiz yapabiliyorsunuz,bu sitede bilgi vardı,şu an hatırlmaıyorum.ama herşeyi not edebiliyorsun,ilişki günleri,ateş,notlar ve günler çok tutuyor bende tahmini adet ve yumurtlama.tavsiye ederim o yüzden.

Süresiz nasıl yapılıyor canım?Ya bende çok beğendim süper yani..

kızlar size bişe sorucam bu gün benim adet günümdü hala kırmızılar gelmedii çok şükür eğer gelmezse ne zaman test yapyim kesin sonucu ne zaman alırım sizce opuyorumnanaktan

canım valla hatırlamıyorum iki ay önce yaptım.ama ggoogle yazsana orda tarif eden biyer vardı.eşim yapmıştı olmadı ona sorarım bide.ama bu sitede var biyerlerde...
canım adetlerin nasıldır geçermi günü gününemi durumuna göre yarın yaparsın.

kıslar 15 kasımı bekliyom daha belirgin bişi yok.. sürekli kendimi dinliyomm.. yatarken umarım sabah gögüslerim acırr, belim ağrır, kasıklarımda batma hissi olur diyom :):)

ıyi akşamlar hepinize kızlar.Çıkmam gerekiyo şimdilik.Görüşürüz.Kendinize iyi bakın.

evea epey zaman var daha canım takma kafanı çok fazla ,benim 3 gün kaldı ama ben yakmamaya çalışıyorum zehir etmeye gerek yok günleri,sonra insan daha çok üzülüyor.aylardır tecrübemle sabittir:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…