Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar hiçbi belirti yok yda ben kendimi ona inandırmak istemiyorum hayalkırıklığı yaşamamak için berru canım snde belirtiler vrmıopuyorumnanaktan

hoşgeldin berrucum:))) niye yazmayalım süper bir topik burası herkes herkesi selamlar sohbet eder,ben çok seviyorum burayı.....
valla evea cım ben bu aya belirti dinlememeye karar verdim,sadece bekliyorum...ama eğer hamiş olursam yazıcam:)))ben çatlatma iğnesi oldum bu ay,umarım tutturabilmişizdir...sen nezamandır istiyorsun?

kızlar hiçbi belirti yok yda ben kendimi ona inandırmak istemiyorum hayalkırıklığı yaşamamak için berru canım snde belirtiler vrmıopuyorumnanaktan

bendede bişi yok bide sabah kalktım karnım ağrıyo kesin adet olcam heralde bide alnımda koca b sivilce çıktı çok moralim bozuldu :çok üzgünüm:

hpşbulduk canım saol :asigim:

inşallahh tutturmuşsunuzdur.. 1.ayımız daha bizim.. eğer olmazsa o yüzden çokta üzülmücem.. fakat okudukça ilgilendikçe nedense daha da çabuk olmasını istiyorum.. biraz uzak durmak lazım aslında.. çok hevesleniyorum.. ama burasıda güzell :):)

kaç günün kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…