Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

oooooo canım senin çok yeniymiş yaaaaa,biz bu ay 13.ayı bitiriyoruz:))) artık tedavi sürecindeyiz,hiçbir sorun olmamasına rağmen:)) çok sabırlı olunması gereken bir yol bu,o yüzden strese sokma kendini,pozitif düşün inşallah çok bekletmeden gelir bebişin...bugünüde saymassak kaldı 3 günnn:)))

inşallahh güzell haberlerini alırızz.. 3 yıllık evliyim.. hiçbir zaman asla istemedim dedim.. allahım sen aratma dedimm.. allah hepimize sağlıklı bebişler versinn..

ne güzel işte kendini kaptırmıyosun canım

inş.bebeğin seninledir süpriz olur sana

inşallah canım 10 aydır kendimi kaptrdım sonuç kendimi ve eşimi çok yıprattım ama inşallah artık bitti o stresli günler çok şükür bi sorunumuz yok her yeni ay yeni umut çok şükür inşallah birün gelecek bebeğim inşallah ALLAH banada nasip eder burdaki tüm arkadaşlarımada tabi opuyorumnanaktan

inş. canım peki adet belirtin varmı bende var mafoldumben

amin canım Allahım isteyen herkese nasip etsin,hayırlısıysa tabii.ben hep bir zamanı vardır onu bekliyordur bebişim diyorum ve hayırlısını diliyorum, ve bekliyorummmm....

canım bende ilk aylarda hep hamilelik belirtileri yaşıyodum
ama artık seninde dediğin gibi kendimizi ve eşimizi yıpratmaktan başka bişey geçmiyo elimize burdan sonra düşünmeyecem karar verdim RABBİM de bana nasip edecek inanıyorum vee tüm isteyenlere inş.

inşallah canım en kısa zamna canım sen kaç aydır opuyorumnanaktan istiyosun bebiş

selam ben dilara henüz anne adayıyım ama olucam inşallah.benide kasımda anne olucaklar listesıne alırmısınız uğur getırır belkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…