bendede bişi yok bide sabah kalktım karnım ağrıyo kesin adet olcam heralde bide alnımda koca b sivilce çıktı çok moralim bozuldu :çok üzgünüm:
kızlar bu arada 1000.sayfamıza girdik maşallah topiğimize:)))
canım kendini üzme inşallah hamilesindir bak haa adet olmamışsın yni hala umudun var opuyorumnanaktan
ne güzel işte kendini kaptırmıyosun canım
inş.bebeğin seninledir süpriz olur sana
inşallah canım 10 aydır kendimi kaptrdım sonuç kendimi ve eşimi çok yıprattım ama inşallah artık bitti o stresli günler çok şükür bi sorunumuz yok her yeni ay yeni umut çok şükür inşallah birün gelecek bebeğim inşallah ALLAH banada nasip eder burdaki tüm arkadaşlarımada tabi opuyorumnanaktan
inş. canım aynı anda hamişizdir siz nekadardır istiyosunuz kaç yaşındasınız
inşallah canım 10 aydır kendimi kaptrdım sonuç kendimi ve eşimi çok yıprattım ama inşallah artık bitti o stresli günler çok şükür bi sorunumuz yok her yeni ay yeni umut çok şükür inşallah birün gelecek bebeğim inşallah ALLAH banada nasip eder burdaki tüm arkadaşlarımada tabi opuyorumnanaktan
birinin kızımı oldu ne:))
canım bende ilk aylarda hep hamilelik belirtileri yaşıyodum
ama artık seninde dediğin gibi kendimizi ve eşimizi yıpratmaktan başka bişey geçmiyo elimize burdan sonra düşünmeyecem karar verdim RABBİM de bana nasip edecek inanıyorum vee tüm isteyenlere inş.
bi sezsizlik oldu kızlar:)))
inşallah canım en kısa zamna canım sen kaç aydır opuyorumnanaktan istiyosun bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?