Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

KIZLARRRRR ben geldim hamiş yok sanırım.kızlar ya normalde ben 14 ü olarak yazdırdım adet günümü ama her ay 4 gün önce geliyor.gecen ay 14ünde geldi. bu ay 10 unda olmam lazım ozaman. yanlış yazdırmışım listeye azizeye.karın ağrım yok. göğsüm viraz şiş biraz acıyo. ama en önemlisi sarı akıntım var.okuldan kaç gündür geliyorum iç çamaşırım hep sarı akıntı. umarım hamişimdir.ama allahım hayırlısını versin.

Hoşbulduk cnm.Teşekkür ederim sen nasılsın?
İşten güçten pek vakit olmadı.Hem kafam biraz rahat olsun istedim.Bu ay tarihlerimiz aynı mı acaba yine?

canım benimki her ay şaşmadan 6 gün önce gelir
kasım 25 veya 26 gibi olurum inş.olmam 9 ay boyunca
ama bu ay tam yumurtlama günlerimde memlekete gidiyorum o yüzden hiç ümitlenmiycem hayırlısı

iyiym lazkızı bekliyorum canım,bugünde bitti kaldı 3 günn...
kerem34 gül valla canım bende belirti falan dinlemiyorum bu ay,sadece bekliyorum inşallah tutturabilmişizdir bu ay iğne falan oldum bakalım nolcak.lazkızı bu arada tedavi başlamadımı canım bende 13.aydayımda hatta ne 13ü ya bu ayda olmassa 15 olucak((

canım benimki her ay şaşmadan 6 gün önce gelir
kasım 25 veya 26 gibi olurum inş.olmam 9 ay boyunca
ama bu ay tam yumurtlama günlerimde memlekete gidiyorum o yüzden hiç ümitlenmiycem hayırlısı

Yine aynıyız ben de 26 kasımı bekliyorum.
Olsun sen yine de gideceğin son güne kadar depola cnm :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…