Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyi akşamlaaaaarrrrr kızlaarrrrr.........

ayağım ugurlu gelsin size inşallah bebişler güselce yerleşmiş olsun tarihi yakın olanlardaaa...

tarihi uzak olanlardada yerleşecek olsuuuuuuuunnnnnnnnnnn

zemuszemus

mrb kislaar bugun doktora gittim onlarin bana randevu gondermesi gerekiyo aralik icin demistimya bugun hastaneye gittim baska bi is icin gitmisken jinekologumada gideyimde randevumu kendim alayim dedim,,,turk bi abla var resepsiyon bolumunde gittim mrb hal hatir hossohbet faslindan sonra anlattim bana acil randevu gerekli doktorumdan 1 ay icinde 2 kere hastalandim dedim aa neden oyle olmus dur canim hemen bakim dedi,doktorum bu ayy full doluymus ama dedim mecbur gorunmem lazim niye boyle oldu diye dedim dur ozaman obur hastaneye bakim dedi bende dedim ama bayan olsun oda dedi zaten yine senin kendi doktoruna yapicam randevuyu ama baska hastaneden yapicam dedi 2 hastanede calisiomus doktorum yani simdi 17 sine zor zor ugrasarak randevu buldu abla saolsun,,,doktor kontrolu icin baska bi sehre gitmem gerekecek doktoru kovaliyorum resmen :))) neyse kotu bisey cikmasinda gideriz artik napalim,,,boyle iste kizlar paylasmak istedim,,,

valla sorduğum soruyu unuttum desem.gecen ay 14 ünde adet oldum. benim her ay 4 gün önce gelir.yani bu ay 10unda bekliyorum. belirtim yok. göğsüm biraz ağrıyo.akıntım sarı bir sekilde. okuldan geliyorum sarı akıntı çamasırımda.sizce olabilirmi. doğrusu ben kötüye alıştırdım kendimi. çünkü ağustosta hamileyim sandım değilmişim.doktor hamilesin dedi ben 3 gün sonra adet olmuştum.

valla ayşecim ne desek boşş,o kadar benzerki adet ve hamişlik belirtisi...28 günde birse zaten 10-11 gibi olman gerekir canım...beklemekten başka çare yok napalımm...

umarım bişey çıkmaz canım. bende persembeye gitcem. hormon testi için.hormona kandanmı bakılıyor biliyormusun tatlım.

valla ayşecim ne desek boşş,o kadar benzerki adet ve hamişlik belirtisi...28 günde birse zaten 10-11 gibi olman gerekir canım...beklemekten başka çare yok napalımm...

allahım yüzümüze gülsün canım. umarım hamileyizdir. senin beklenmeyen gün nezaman

hoşbulduk tatlım...
iyiyim valla kasımın 13 bekliyom dr.gitmek için çok heycanlıyım.
dr.ve hastaneleri araştırıyorum yaa nereye gittcem bakalım bi karar veremedim daha.
yazarım canım inşallah adet olmazsın canım:Saruboceq:
Hoşgeldin azize nasılsın?

Gelmişken 26 Kasıma yazar mısın ?Sen hamilesin ya yazarken duanı da esirgeme nolurr :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…