Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

umarım bişey çıkmaz canım. bende persembeye gitcem. hormon testi için.hormona kandanmı bakılıyor biliyormusun tatlım.

saol canim allah razi olsun,,,,evet benim butun tahlillerim kandan yapilmisti zaten doktorumun tabiriyle ''azicik yuksek'' cikan prolaktin hormonumda alinan kana bakildiginda ortaya cikmisti....

ederim tatlım zaten hepiniz için herzaman ediyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: hadi kolay gelsin iyi çalışmalar :kedi:
bidahaki adet gününe 10 gün kalana kadar çalış canım:jeyyar: gün aşırı yada iki ginde biryerimseniben ben böyla yaptım valla tuttu...inşallah darısı senin başına:Saruboceq:
ben de dua isterim azizecim.çalışmalara başladık da:asigim:

saansli güzel haberler alırsın canım umarım doktorundan herşey güzel geçsin...

saol canim allah razi olsun umarim guzel haberler alirim,,,tahminimce yumurtlama donemim bitmis olucak belki kontrol fln ederse biseyler soyler hani rahimde kalinlasma fln var diomusya bazi doktorlar hamislige hazirlaniyo dioya belki oyle biseyler der yada ne var ne yok niye boyle 1 ayda 2 kere adet olmusum en azindan bi fikir edinirim bakalim,,,

sağol canım ağzına sağlık.

13 üne birşey kalmamış valla ne güzel,gencecik yaşında inşallah 2.yi de alacaksın kucağına
Hastane konusunda da ,sen muhakkak düşünmüşsündür ama sadece fikir vermek açısından söylüyorum, bence doğumunu yapmayı planladığın hastaneden bir hekim seç kendine.Hep aynı kişi olması açısından.Yani ben hamiş olursam öyle yapmayı düşünüyorum :CüvCüv:

Son düzenleme:
hoşgeldin aysen_34

Değişiklik yok hayatım,bildiğin gibi.hamişler dışındaki bütün arkadaşlar ümitle beklemeye devam ediyor..
Sen nasılsın?

bende iyi diyelim iyi olalım reglime 5 gün var ama bende hiç umut olmadığı için bu ay streste yok
son iki aydır hayatımın en stressiz günlerini yaşıyorum galiba canımcım :teytey:

bende iyi diyelim iyi olalım reglime 5 gün var ama bende hiç umut olmadığı için bu ay streste yok
son iki aydır hayatımın en stressiz günlerini yaşıyorum galiba canımcım :teytey:

Hımmm senin kociş yok heralde bu aralar yanında.Ondan mı bu rahatlık?

Aslında böyle olmaz dediğimiz,ümitlenmediğimiz bir anda olsa ne kadar güzel olur.İşte o zaman bize bile süpriz olur. Yakın bir arkadaşım 3. aya girdiğinde hamile olduğunu öğrenmişti.Adet düzensizliği vardı ve kesinlikle bebek düşünmüyordu eşi askere gidip gelene kadar.Ev taşıdılar ve arkadaşım hamile olduğunu bilmediği için elini atmadığı eşya kalmamıştı.İş şartları da zordu ve çok yoruluyor,ağır kaldırıyor,uzun süre ayakta kalıyordu ama Yüce Mevlamın mucizesi...Ol demeden olmuyor ve olanı da engellemeye hiç birşeyin gücü yetmiyor

yok canım kociş var da bende umut yokkk
tiroid tedavisi görüyorum o düzelmeden hamiş olamam gibi gözüküyo tabi rabbim isterse olur ama
iştee ne bilim rahatım yoruldum artık beklemekten herhalde ondan
tabi süpriz olsa ne kadar harika olurrrr inşlh da olur ne diyelim :teselli:

kız allah iyiliğini versin bende regl oldun sandım
allahımmmm ne kadar korkuyoruz regl olmaktan başka bişeyden bu kadar korkmayız yaaa:roflol: :roflol:
iyice takıntılı olduk valla delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…