kız allah iyiliğini versin bende regl oldun sandım
allahımmmm ne kadar korkuyoruz regl olmaktan başka bişeyden bu kadar korkmayız yaaa:roflol: :roflol:
iyice takıntılı olduk valla delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Selam kızlar.Benim arada bir sol kasığıma ağrı giriyo onun dışında hamilelk belirtisi falan yok bende.Çalışmalara yeni başladık biz.Yani bu ilk ayımız henüz.Yani illaki belirti olmak zorunda mı? Belirtisiz de hamile kalan vardır herhalde diye düşünüyorum. alkisalkisalkis
tatlişoğlum sen nasılsın bebiş nasıl hamişlik nasıl gidiyo diğer arkadaşlar sizle naslsınız hadi kızlar biraz dedkodu yapalım stresimizi atalım demi kaydirigubbakcemile3
slm kızlar karnım acayip ağrıyo kesin adet olucammafoldumben çok kötüyüm moralim 0
iyiyim canım şükür bir sorun yok şimdilik pazartesi günü randevum var inş bebişimi göreceğim . sizlerde ne var ne yok...
berru dur bakalım hamişlik belirtiside regl belirtisine benzermiş
hiç yaşayamadım malesefff :çok üzgünüm: ama öleymişş
hayırlısı olsun
ne kadardır isitysunz????
inşallah canım hayırlısıyla sağ salim bebeğini kucağına alırsın pazartesi günü çok güzel geçer inşallah canım ya bizlerde bekliyoruz işte bizde bebişimize bi kavuşsak hayırlısıyla opuyorumnanaktan
kerem34gul 8 gün kaldı.Bugünü saymazsak 7. Dün kendimi tutamayıp test yaptım da negatif çıktı.Erken yaptım gerçi testi.İlişkye girdikten en az 14 gün sonra mı test onucu belli oluyodu?
ya canım üzülme nolur adet olana kadar ümidini kaybetme nolur canım ya
bu ay 5. ayımız ama son 1 ayımız kaldı eşim askere gidicekdemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar size eşimle aramızda geçen bi diyaloğu anlatayım
eşim:rüyamda test yapmıştın iki çizgi çıkmıştı
benvlsyon testimiydi yoksa gebelikmi(tabi burda ikimizde gülüyoruz)
eşimvlsyon testiydi(bu aralar ovlsyn testiyle pek bi haşır neşir olduğumuz için adamda onu görmüş)
ve
her ne kadar haşır neşir olsakta iki çizgiyi göremedik malesf
ben:insan gebelik testi görür göre göre onumu gördün hamile olduğumu felan görseydin yaaaaa (ve suratım asılıyo)
eşim:::tamam canım üzülme bi dahakine gebelik testini görürüm
:roflol: :sm_cool:
karnım ağrımaya başlayınca adet oluyorum ben demin ağrıdı olcam gibime geliyormafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?