Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hakkatende öle canım yaa canım sadece bizler değil kocişlerimiz bile korkuyo takıntılı oldular kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar.Benim arada bir sol kasığıma ağrı giriyo onun dışında hamilelk belirtisi falan yok bende.Çalışmalara yeni başladık biz.Yani bu ilk ayımız henüz.Yani illaki belirti olmak zorunda mı? Belirtisiz de hamile kalan vardır herhalde diye düşünüyorum. alkisalkisalkis

tatlişoğlum sen nasılsın bebiş nasıl hamişlik nasıl gidiyo diğer arkadaşlar sizle naslsınız hadi kızlar biraz dedkodu yapalım stresimizi atalım demi kaydirigubbakcemile3

tabikie kişiden kişiye değişiyo canım belirtisizde hamile kalan var tabi bk ana bişey anlatıcam benim bi tanıdığım 40 lı yaşlarda birkaç ay adet olmayınca menopoza girdiğini düşünüyo 6 aylıkken rahatsızlanıyo doktra gidiyo hamile olduğunu öğrniyo göbeği şişmedimi diye soracak olursan zaten kiloluydu adet gününe kaç gün kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tatlişoğlum sen nasılsın bebiş nasıl hamişlik nasıl gidiyo diğer arkadaşlar sizle naslsınız hadi kızlar biraz dedkodu yapalım stresimizi atalım demi kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım şükür bir sorun yok şimdilik pazartesi günü randevum var inş bebişimi göreceğim . sizlerde ne var ne yok...

berru dur bakalım hamişlik belirtiside regl belirtisine benzermiş
hiç yaşayamadım malesefff :çok üzgünüm: ama öleymişş
hayırlısı olsun
ne kadardır isitysunz????

kerem34gul 8 gün kaldı.Bugünü saymazsak 7 . Dün kendimi tutamayıp test yaptım da negatif çıktı.Erken yaptım gerçi testi.ılişkye girdikten en az 14 gün sonra mı test onucu belli oluyodu?

kızlar size eşimle aramızda geçen bi diyaloğu anlatayım
eşim:rüyamda test yapmıştın iki çizgi çıkmıştı
benvlsyon testimiydi yoksa gebelikmi(tabi burda ikimizde gülüyoruz)
eşimvlsyon testiydi(bu aralar ovlsyn testiyle pek bi haşır neşir olduğumuz için adamda onu görmüş)
ve
her ne kadar haşır neşir olsakta iki çizgiyi göremedik malesf
ben:insan gebelik testi görür göre göre onumu gördün hamile olduğumu felan görseydin yaaaaa (ve suratım asılıyo)
eşim:::tamam canım üzülme bi dahakine gebelik testini görürüm
:roflol: :roflol:

iyiyim canım şükür bir sorun yok şimdilik pazartesi günü randevum var inş bebişimi göreceğim . sizlerde ne var ne yok...

inşallah canım hayırlısıyla sağ salim bebeğini kucağına alırsın pazartesi günü çok güzel geçer inşallah canım ya bizlerde bekliyoruz işte bizde bebişimize bi kavuşsak hayırlısıyla opuyorumnanaktan

berru dur bakalım hamişlik belirtiside regl belirtisine benzermiş
hiç yaşayamadım malesefff :çok üzgünüm: ama öleymişş
hayırlısı olsun
ne kadardır isitysunz????

bu ay 5. ayımız ama son 1 ayımız kaldı eşim askere gidicekdemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

olur canım olur allahın izni ile yeterki stres yapmayın herşey olacağına varıyor önemli olan sizin sağlığınız bu olduğu sürece hepsi olur....:Saruboceq:

berrucum her işte bi hayır vardır
eşin askerden gelince olması daha iyi değilmi hamişliğini beraber yaşarsınız:)

kerem34gul 8 gün kaldı.Bugünü saymazsak 7 . Dün kendimi tutamayıp test yaptım da negatif çıktı.Erken yaptım gerçi testi.İlişkye girdikten en az 14 gün sonra mı test onucu belli oluyodu?

canım çok erken yapmışsın test yumurtlama olduktan 10 gün sonra ancak çıkıyo tabi gebelik olmuşsa canm neyse 8 günde çabuk geçer iyi haberi alırsın inşallah opuyorumnanaktan

kızlar size eşimle aramızda geçen bi diyaloğu anlatayım
eşim:rüyamda test yapmıştın iki çizgi çıkmıştı
benvlsyon testimiydi yoksa gebelikmi(tabi burda ikimizde gülüyoruz)
eşimvlsyon testiydi(bu aralar ovlsyn testiyle pek bi haşır neşir olduğumuz için adamda onu görmüş)
ve
her ne kadar haşır neşir olsakta iki çizgiyi göremedik malesf
ben:insan gebelik testi görür göre göre onumu gördün hamile olduğumu felan görseydin yaaaaa (ve suratım asılıyo)
eşim:::tamam canım üzülme bi dahakine gebelik testini görürüm
:roflol: :sm_cool:

:roflol::roflol:

karnım ağrımaya başlayınca adet oluyorum ben demin ağrıdı olcam gibime geliyormafoldumben

canım her işte bi hayır vardır eğer adet olursanda eşin askerden geldikten sonra olur inşallah hem hamileliğin en güzel aylarını eşinle birlikte geçirirsin birde o açıdan düşün opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…