Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım çok erken yapmışsın test yumurtlama olduktan 10 gün sonra ancak çıkıyo tabi gebelik olmuşsa canm neyse 8 günde çabuk geçer iyi haberi alırsın inşallah opuyorumnanaktan

Aminnnnnn :) .İnşallah hepimiz güzel haberleri veririz birbirimize . :1hug:

berrucum her işte bi hayır vardır
eşin askerden gelince olması daha iyi değilmi hamişliğini beraber yaşarsınız:)

ya ben eşim askerdeyken hamiş olmak istiyorum bebişim varken vakit çabuk geçer ovar diye üzülmem oda üzülmesin hem eğer hamileysem kii bana hiçde öyle gelmiyor eşim ilk ayımda yanımda olucak ve son iki ayıma yetişiyo kısa dönem ve doğumdada yanımda olucak öle işte kızlar ama benim artık pek hatta hiç umudum kalmadı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evaa
canım eee işte adamıda takıntılı oldu sayemde delikafadulden
ama belkide hayra çıkarrr
ayyyyyyyyy hadi inşlhhhhhhh yarabbimmmm:Saruboceq:

anldım canım eşin bir ay sonramı askere gidiyo eğer öyleyse bu ay çok çalışın canım bu ay tutturursuuz inişallah birde deiğim gii bir ayın varsa incir kürüne de başla bende eğer adet olursam inşalah olmam da olursm incir kürüne başlıycam eşinde keçi boynuzu pekmezi alsın yesin inşallah tutturursunuz opuyorumnanaktan

benim eşim çok rahat hiiiç takmıyo olur daha üzülme diyo kızlar bende dün gece rüyamda başım dönüyo midem bulanıyo bayılıyom falan gördüm test yapıyorum ve hamileyim rüya tabirine baktım netten kötü ama rüyayı görmek diil yormak önemli dimi

off bilmiyorum kızlar yaaa çok mutsuzum moralim çok bozuk bebiş olmuyo diyemi üzüleyim eşim yanımda olmycak diyemi hangi birine üzülcemi şaşrdım ayın 1.de test yaptım negatif çok üzüldüm çok ağladım offff bunalımlardayım

son 6 canımmmm
ama hiç heyecan yok tiroid tedaviside gördüğüm için
ve ayrıca ovlsyndada çift çizgiyi görmedik herhalde bu ay yumurtlmadımmmmkaydirigubbakcemile3

berru beyinden gelen bazı hormanlar yumurtalıkları uyarır.. bu demek oluyo ki bu kadar stres yapma kendine.. sen stres yaptıkça vücudun daha fazla tepki verebilir..

kızlarrr benim eşim asker ama rütbeli asker astsubay.. ömrüm boyunca ben asker yolu bekliyorum yani...:))süremiz yok...

hiç anlamıyom ben şu ovnlasyon testinden.. öyle bi ihtimal olmadığına göre nie çifti göremediniz ki?

berru beyinden gelen bazı hormanlar yumurtalıkları uyarır.. bu demek oluyo ki bu kadar stres yapma kendine.. sen stres yaptıkça vücudun daha fazla tepki verebilir..

yaa canııım gelde bunu beynime anlat ben eşim yanımda olmayınca geceleri uyuyamıyorum 15 gün semineri vardı 15 gün uyumadım geceleri şimdide aylarca olmıycak ve ben aylar önceden ağlamaya başladım nerde asker görsem haberlerde bi asker haberi çıksa ...mafoldumbenmafoldumben

bende anlamadım canımmm yaa 8 günden başladım 23 güne kadar yaptım daha da yapmıyom sıkıldım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy ben artık iyice matrağa alıyorumm yaaaaa geldiler herhalde bana
bi gelmeyen bebiş oldu :roflol: :roflol:

bu arada tatlişoğlum biz beklemeye alıştık canımm
berrucum biz her gün yolluyoruz valla inan bu daha zorrrrrr her an korku
bazen iki gün görmüyoruz birbirimizi
üzülme canım sağ salim yapıp gelsin
inşllhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…