Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

o test, bu test.. yumurtlandın mı, yumurtlamadın mı? bu gece mi yoksa yarın mı?
en iisii matrağa almak.. düşün düşün.. hep aynı

ya canım sen şimdiden böylesin birde askere gittiğinde ne yapacaksın bu psikoloji ile hamile kalmayımı planlıyorsun inan senin için çok zor olur bu kadar stres olma olmazsada mutlaka bir hayır vardır de çünkü askerler içinde zor eşleri içinde bende görüyorum eşimin askerlerinden çok üzülüyorum....

evet alıştım valla işleri ç ok zor şuan eşimin evde olması lazım ama yok çağırdılar.....

berrucum benim eniştem de asker.. bu kuzey ırak meselesinde birden tayini çıktı hemde şırnağa sınıra..
ablam 1 aylık hamileydii.. şimdi geri geldi.. kızı 2 yaşında.. tabiki zor zamanlar geçirildi fakat
yapcak bişi yok.. geçti bitti.. bu kadar koyverme kendini..

offf offff mafoldumben

canım benimki de yokkkkk(((((((
sabah gitmesi lazımdı aradılar çağırdılar 6 da gitti
alllah onlara kolaylık bizede sabır versin

kızlar ben çıkıyorum yine girerim burda olursanız konuşuruz yine hepinize ii geceler nolur dua edin adet olmayım öpüldünüz

bu sene şarka gidicez bizde
aslında bi taksam o kadar sorun varkiiii
oooooo
sağlık olsun ne diyelim

aslında canım polislerin işi biraz daha iyi en kötü ilçelerde oluyorsunuz biz geçen yaz muştan geldik muşun bir köyünden ne su var ne elektrik rezilllik diz boyu valla dert dersen herkeste var allahım sağlık versin yeterki inş seninde bebğin olurda onunla zaman geçirrisin oralarda yoksa hayat inan bana orada çok daha zor...

evet canım o yüzden olmasını çokk istiyorummm
oralarda tedavi şartlarıda malum hazirana kadar halletmem lazım anlıycağın inşllhh hiç bişeye gerek kalmaz
.....

aminnnn inşlhhhhhhhhhh
herşeyin hayırlısı olsunnnn
sadece istemek olmuyo hayırlısını istemek lazım
hakkımızda ne zaman hayırlısıysa

ya kızlar bende hiçbi belirti yok adet belirtiside yok normalde belim ağırırdı göğüslerim ağırırdı sivilce çıkardı buna üzülmelimiyim svinmelimiyim hiç bi elirti yok şu saate kadar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…