günün geçiyosa herşey olbilir canım
hamişsindir inşllhh canımmm
bendede sivilce çıkardı hiç bişey yokkk
ama bellide olmuyo tabiii
hayırlısı
yine ben kızlar
tatlişoğlum senin kocan karacımı benim kocişim denizci opuyorumnanaktan
hoşgeldin berrucum nasılsın varmı bi değişiklikopuyorumnanaktan
oy oy ben yokken asker polis kociş sohbeti yapılmış. canım benim eşimde denizci.allah yardımcıları olsn polis ve askerlerin .kardesimde tuncelide polis.
bi değişiklik yok sadece sürekli ağrıyan bi belim var yarılcak gibi otursam oturunca ağrıyo yatsam yatınca ağrıyo ve şuan karnım acayip ağrıyo hee bide bişi sorcam hani adet ağrılarıyla hamilelik ağrıları aynıymış ya o ağrılar içinde karın ağrısıda varmı aralarında çünkü benim nezaman karın ağrısı başlasa adet olurum ve şuan ağrıyo :uhm:
evet canım karın ağrısıda dahil hamilelk belirtisine kız ben sana adet olana kadar umudunu kaybetme diyorum belkide hamilesin bebişini üzüyosun şu nda bliyosun m belkide bu kadar stresten bebişin tutunamıycak o yüden rahat ol sonuç ne olursa olsun endini üzme ümidini kaybetme canım ya bak bir ayın dahavarmış yeni bir ay eni umut demi opuyorumnanaktan
bi değişiklik yok sadece sürekli ağrıyan bi belim var yarılcak gibi otursam oturunca ağrıyo yatsam yatınca ağrıyo ve şuan karnım acayip ağrıyo hee bide bişi sorcam hani adet ağrılarıyla hamilelik ağrıları aynıymış ya o ağrılar içinde karın ağrısıda varmı aralarında çünkü benim nezaman karın ağrısı başlasa adet olurum ve şuan ağrıyo :uhm:
tm tm ikna oldum takmıyorum olursa olur olmazsa olmaz takmıyorum zaten uğraşamıycam artık şu 5ayda yaşlandım annem kızıyo dinleme artık kendini diyo senin yaşın kaç
evet canım işte böle seninle birlikte adet olursak incir kürüne başlıyalım olurmu biliyomusun canım incir kürünü faydalarını opuyorumnanaktan
benimde akıntım yok bu ay eylülde hamile kalmışım ilk hamileligimde çok vardı ama bunda yok bide adet gününde karın agrısı çekebilrsin adet olacakmış gibi eşim geldi demin çıktım ancak gördüm yazını maça gitti bu akşam beyfendi basket macına ancak cevaplayabildim yazını yemek hazırladım kocişimeşutarafagitticanım daha bu gün adet günümdü günüm geçmedi daha ama birkaç gün önce adet olmuşum gibi sancım vardı ama iki günden beri o da kesildi normalde adetten birkaçgün önce benim akıntım çok olurdu hep adet olduğumu zannederdim ama bu ay akıntım da yok :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?