Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günün geçiyosa herşey olbilir canım

canım daha bu gün adet günümdü günüm geçmedi daha ama birkaç gün önce adet olmuşum gibi sancım vardı ama iki günden beri o da kesildi normalde adetten birkaçgün önce benim akıntım çok olurdu hep adet olduğumu zannederdim ama bu ay akıntım da yok :uhm:

hoşgeldin berrucum nasılsın varmı bi değişiklikopuyorumnanaktan

bi değişiklik yok sadece sürekli ağrıyan bi belim var yarılcak gibi otursam oturunca ağrıyo yatsam yatınca ağrıyo ve şuan karnım acayip ağrıyo hee bide bişi sorcam hani adet ağrılarıyla hamilelik ağrıları aynıymış ya o ağrılar içinde karın ağrısıda varmı aralarında çünkü benim nezaman karın ağrısı başlasa adet olurum ve şuan ağrıyo :uhm:

evet canım karın ağrısıda dahil hamilelk belirtisine kız ben sana adet olana kadar umudunu kaybetme diyorum belkide hamilesin bebişini üzüyosun şu nda bliyosun m belkide bu kadar stresten bebişin tutunamıycak o yüden rahat ol sonuç ne olursa olsun endini üzme ümidini kaybetme canım ya bak bir ayın dahavarmış yeni bir ay eni umut demi opuyorumnanaktan

buarada kızlar yardımınıza ihtiyacım var. napıcağımı şaşırdım size sorayım dedim.ben gecen ay 14 ünde adet oldum.ama benim her y 4 gün önceden gelir.yani bu ay 10 unda bekliorum.eğer 10unda gelmezse sizce nezaman test yapayım.11inde yapsam çıkarmı sizceeee

tm tm ikna oldum takmıyorum olursa olur olmazsa olmaz takmıyorum zaten uğraşamıycam artık şu 5ayda yaşlandım annem kızıyo dinleme artık kendini diyo senin yaşın kaç

slm kızlar bişi sorucam adetimin 3.günü doktora gittim ve yumurtalarım vardı ve soldakiler daha büyüktü şimdi tekrar ne zaman gitmem lazım çatlama zamanını öğrenmek için ayrıca şeker hapının yumurtaları geliştridğini duydunuzmu ?

berrucum hemen ümitsizliğe kapılma.bak gelinimizi gecen sene kasık karın ve bel ağrısından hastaneye kaldırdık.korunmayı bırakalı 6 ay olmuştu ve o ay abim sehir dışına çıktığı için yumurtlama gününün sadece 11. günü ilişkiye girebilmişler. başka yok ama inan nasıl olsa olmaz demiş adet ağrısı sanmış ve gittik doktor gebelikten şüphelendi test yaptırdık birde baktık 4 haftalık hamişmiş.

tm tm ikna oldum takmıyorum olursa olur olmazsa olmaz takmıyorum zaten uğraşamıycam artık şu 5ayda yaşlandım annem kızıyo dinleme artık kendini diyo senin yaşın kaç

evet canım işte böle seninle birlikte adet olursak incir kürüne başlıyalım olurmu biliyomusun canım incir kürünü faydalarını opuyorumnanaktan

evet canım işte böle seninle birlikte adet olursak incir kürüne başlıyalım olurmu biliyomusun canım incir kürünü faydalarını opuyorumnanaktan

tam olarak bilmiyorum ama burda çok duydum nasıl oluyor bilmem eşimde bende hiç öle şeyler yapmadık olabilir incir ısmarlarım bulunursa yaparız

benimde akıntım yok bu ay eylülde hamile kalmışım ilk hamileligimde çok vardı ama bunda yok bide adet gününde karın agrısı çekebilrsin adet olacakmış gibi eşim geldi demin çıktım ancak gördüm yazını maça gitti bu akşam beyfendi basket macına ancak cevaplayabildim yazını yemek hazırladım kocişimeşutarafagitti

saol cnm tşk ederim ama zaten kasıklarımda çok ağrım var sanırım büyüyo yumurtacıklarım..

ayseece canım sende belirtiler varmı bnce 11 de tst yapma çok erken canım ya çıkma olasılığı çok düşük opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…