Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bende bilmiyorum canı m doktorun sana söylemedimi gelmen gerkan zamanı telefon açıp sor bence ya eskiden böyle degilmiş millet peşpeşe doguruyormuş şimdi yok yumurtlama günü yok igneler ne oluyo böyle analmadım yedigimizden içtigimizdenmi yoksa çok kafaya takıyoruz ondanmıCADIARZU

hamilelik belirtilerinde adet olcakmış gibi karın ağrısı oluyo dimi

ayseece canım sende belirtiler varmı bnce 11 de tst yapma çok erken canım ya çıkma olasılığı çok düşük opuyorumnanaktan

valla canım belirti olarak biraz göğüsler acıyo şişti. birde sarı akıntım var.baskada bir belirti yok.tabi bunlar belirtiyse. canım ama beklenmeyen günüm 10u sence nezaman test yapayım akıl ver kafam karıştı

valla canım benimde bilgim yok ama en güzeli doktorundan öğrenmen

canım başka ne gibi değişiklik vardı boşver canım gitsin maça bizde burda dedikodu yaparız opuyorumnanaktan

öle tabi ozmoscum yok gdo yok domuz gribi annelerimiz ne güzel belenmiş bizi kobay olarak kullanıolar sonra kısırlık hastalık herşey var

hee kızlar bide benim düne kadar akıntım oldum ama öncesinde hiç dikkat etmedim adetten önce oluyomuydu olmuyomudu bugün bişi yok ama

canım bence 15 ni geçsin öle test yap hem kesinleşir hem sürpriz olur genede sen bilirsin canım ama erken yapma opuyorumnanaktan

canım başka ne gibi değişiklik vardı boşver canım gitsin maça bizde burda dedikodu yaparız opuyorumnanaktan
geldi canım gitsin zaten stres atar benim belirtilerim kasık agrısı atma böyle batma gibi şeyler adte olacakmışım gibi karın agrısı bas dönmesi benim yasadıklarım bunlar kızlar uyku hali mirmirmirmirama ben bunları önceki ayda yasadım o yüzden pek ümitlenmemiştim olursada sürpriz olsun dedim bide çok sıkı çalışmıştım:jeyyar:

sıkı çalıştım derken nasıl hergünmü gün aşırımı

canım bence 15 ni geçsin öle test yap hem kesinleşir hem sürpriz olur genede sen bilirsin canım ama erken yapma opuyorumnanaktan

ay canım doğru diyosun benim 15 yıldır adet görüyorum hep erken gelmiştir 3-5 gün önce.yani bekliyorum bu ay10 unda ama garantiye almak lazım dediğin gibi. 15inde yapayım. tabi ozamana adet görmezsem. ama hamile değilim gibi geliyo. çünkü hiçbit belirtisi yok adam akıllı

sıkı çalıştım derken nasıl hergünmü gün aşırımı
adet bittikten sonra gün asırı yani birgün dinlenipertesi gün beş ay denedik olmadı haziranda ilkdenememizde hamile kalmışım ama kimyasal gebelikmiş düştü sonra dört ay olmadı işte eylüdede dedim bide böyle deneyelim gün asırı sonra dedim ALLAHım sana bırakıyorum gerisini hayırlıysa ogluma bi kardeş ver bi kere anne oldum ikinciyede niye olmıyım deim ilk oglumdada evlendim üç buçuk ay korunup ilk denemede hamile kalmıştım hemde hiç bişey hesaplamadan yani bunda biraz ugrastım bide kafama çok takıyodum ilki oldu bu niye olmaı diyodum hamile kaldıgım ay takmamaya unutmaya çalıştım bence işe yarıyo kızlar stres çok etkilyo yani biraz uzun oldu amadelikafadulden çenem düştükaydirigubbakcemile3

kzlar gerçekten ya sizlerden ayrılmak çok zor ben sizlere çok alıştım yaaa opuyorumnanaktan

vallaha aynen kızlar.çok alıştım size. şimdi okuldan geliyorum 5.30da haman üstümü çıkarmadan açıyorum neti bakalım hamiş varmı diye merak ediyorum. inanırmısınız gecen azizenin hamiş haberini aldığım gün okulda çocuklara cümle kurmayı öğretiyorum ama aklım burda kalmış sevinçten. ve o gün bol bol azize okula geldi ayse eve gitti gibi cümleler kurdurttum hep çocuklara.aKIL BURDA YA. SONRADA ÇOK GÜLDÜMM.

canım inşalla adet olmayız ama benimde belrtiler yok ama inşallah bebişlerimiz bize bu ay süpriz yapar bende ne zaman test yapyim bilmiyorum açıkçası korkuyorum gene o tek çizgiyi görecem diye ben baya bekliycem galiba sence ben ne zamn yapyim :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…