baska seylerde söyleme çocuklara yanlışlıkla kız :roflol:güldürdün benivallaha aynen kızlar.çok alıştım size. şimdi okuldan geliyorum 5.30da haman üstümü çıkarmadan açıyorum neti bakalım hamiş varmı diye merak ediyorum. inanırmısınız gecen azizenin hamiş haberini aldığım gün okulda çocuklara cümle kurmayı öğretiyorum ama aklım burda kalmış sevinçten. ve o gün bol bol azize okula geldi ayse eve gitti gibi cümleler kurdurttum hep çocuklara.aKIL BURDA YA. SONRADA ÇOK GÜLDÜMM.
adet bittikten sonra gün asırı yani birgün dinlenipertesi gün beş ay denedik olmadı haziranda ilkdenememizde hamile kalmışım ama kimyasal gebelikmiş düştü sonra dört ay olmadı işte eylüdede dedim bide böyle deneyelim gün asırı sonra dedim ALLAHım sana bırakıyorum gerisini hayırlıysa ogluma bi kardeş ver bi kere anne oldum ikinciyede niye olmıyım deim ilk oglumdada evlendim üç buçuk ay korunup ilk denemede hamile kalmıştım hemde hiç bişey hesaplamadan yani bunda biraz ugrastım bide kafama çok takıyodum ilki oldu bu niye olmaı diyodum hamile kaldıgım ay takmamaya unutmaya çalıştım bence işe yarıyo kızlar stres çok etkilyo yani biraz uzun oldu amadelikafadulden çenem düştükaydirigubbakcemile3
berrucum ne zaman testyapıcam bilmiyorum ya nettende ne zaman çıkarım bilmiyorum ama n son ben nçıkarım heralde kaydirigubbakcemile3
canım inşalla adet olmayız ama benimde belrtiler yok ama inşallah bebişlerimiz bize bu ay süpriz yapar bende ne zaman test yapyim bilmiyorum açıkçası korkuyorum gene o tek çizgiyi görecem diye ben baya bekliycem galiba sence ben ne zamn yapyim :uhm:
kızlar ben ayıptır sölemesi 4 çocuk istiyorum napiim çoukları eşimde bende çok seviyoruz tabi hele bi önce birincisini bi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yapabilsek
baska seylerde söyleme çocuklara yanlışlıkla kız :roflol:güldürdün beni
berrcum ben burdayım bekliyorum seni opuyorumnanaktan ayseece cim evet adet günüm bugün bir yada iki gün gecikiyo canım bu günlerde yokkkkkkk ya ben test yapmıycam korkuyorum kızlar gene aynı hayal kırıklığından kafamçokkarıştı
berrcum ben burdayım bekliyorum seni opuyorumnanaktan ayseece cim evet adet günüm bugün bir yada iki gün gecikiyo canım bu günlerde yokkkkkkk ya ben test yapmıycam korkuyorum kızlar gene aynı hayal kırıklığından kafamçokkarıştı
iyi gecelerrr.dayanamadım test yaptım ben:) sonucu bile bile
negatif çıktı hemide çok koyu:),
ama daha adetime 1 hafta var bekleyeceğim
kızlar ben ayıptır sölemesi 4 çocuk istiyorum napiim çoukları eşimde bende çok seviyoruz tabi hele bi önce birincisini bi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yapabilsek
iyi gecelerrr.dayanamadım test yaptım ben:) sonucu bile bile
negatif çıktı hemide çok koyu:),
ama daha adetime 1 hafta var bekleyeceğim
valla ozmozcum yakında bu psikoloji ileneler öğretcem neler öğrencilere.mesela doğur ozmos doğur.sağlıklı bebek doğur.ikinci cümlem allahım bebek nasip eyle herkese.üçüncü cümlem azize kız doğur. özgeçay erkek doğur.nasılım ama. Süperim dimi.ertesi günde işten atarlar heralde
canım bizdede eşim 3yada 4 istiyor ama ben 2 yeter diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?