Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

baska seylerde söyleme çocuklara yanlışlıkla kız :roflol:güldürdün beni

berrucum ne zaman testyapıcam bilmiyorum ya nettende ne zaman çıkarım bilmiyorum ama n son ben nçıkarım heralde kaydirigubbakcemile3

bizimde bu ay 5.ayımız inş. senin gibi hamiş olurum bende çok dua et hamişlerin duası kabul olurmuş oğlun kaç yaşında kızlar kaç tane çocuk istiyorsunuz

berrucum ne zaman testyapıcam bilmiyorum ya nettende ne zaman çıkarım bilmiyorum ama n son ben nçıkarım heralde kaydirigubbakcemile3

en geç kaçta çıkıcaksın soruyorum çünkü eşim sınav hazırladıktan sonra burdaysanız giricemde ondan soruyorum eğer ben adet olmazsam inş. olmam perşembe yapıcam 6 gün geçmiş oluyo

canım senin günün bugündü yanılmıyorsam dimi. Ben öyle hatırlıyorum yazılardan ama yanlışsan düzelt.bence yarın yap derim. Birgünde olsa kendini belli eder bence enazından silik olursa kan testi yaptırırsın. Normalde hiç gecikme yaşarmısın.hep gününde yada öncemi gelir.benim şaşmaz mesela 3-5gün önce gelir.

kızlar ben ayıptır sölemesi 4 çocuk istiyorum napiim çoukları eşimde bende çok seviyoruz tabi hele bi önce birincisini bi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yapabilsek

kızlar ben ayıptır sölemesi 4 çocuk istiyorum napiim çoukları eşimde bende çok seviyoruz tabi hele bi önce birincisini bi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yapabilsek

inş. canım Allah gönlüne göre versin ben ve eşim 3 tane istiyoruz

iyi gecelerrr.dayanamadım test yaptım ben:) sonucu bile bile
negatif çıktı hemide çok koyu:),

ama daha adetime 1 hafta var bekleyeceğim

berrcum ben burdayım bekliyorum seni opuyorumnanaktan ayseece cim evet adet günüm bugün bir yada iki gün gecikiyo canım bu günlerde yokkkkkkk ya ben test yapmıycam korkuyorum kızlar gene aynı hayal kırıklığından kafamçokkarıştı

baska seylerde söyleme çocuklara yanlışlıkla kız :roflol:güldürdün beni

valla ozmozcum yakında bu psikoloji ileneler öğretcem neler öğrencilere.mesela doğur ozmos doğur.sağlıklı bebek doğur.ikinci cümlem allahım bebek nasip eyle herkese.üçüncü cümlem azize kız doğur. özgeçay erkek doğur.nasılım ama. Süperim dimi.ertesi günde işten atarlar heralde

gecikme yaşıyosan aradada olsa bence 4 gün bekle derim tatlım. Yinede sen bilirsin. 4 gün sonra belirginleşir bence

saol canım ya şimdilik çıkıyorum eşim sınavı hazırlar hazırlamaz hemen geliyorum şimdilik hoşçakalın ve dua etmeyi unutmayın:gitme:

canım berru ve bende bir hafta önce dayanamayıp test yapmıştık tabi aldık boyumuzun ölçüsünü kocaman bi tek çizgi çok erken testiçin ama dayanamayıp yapıyoruz işte kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

canım çok erken yapmışsın imkanı yok çıkmaz . Hamile olsanda suan göstermez çok erken. Bekle bence 1 hafta daha

kız gece gec ülmekten öldürdün bizi :roflol::roflol:kz bari yumurtlama olayınıda anlatta büyüyünce zorluk çekmesinler.evet canım ya bende test için baya beklemeyi düşünüyorum zemuszemus

canım bizdede eşim 3yada 4 istiyor ama ben 2 yeter diyorum

ayşecim iki tan yetmez canım ya tabi maddi durumunda müsaitse kız dünyada çocuktan daha tatlı daha güzel birşey varmıya ALLAH kimsenin kucağını boş koymasın canım ya ALLAH tüm çocuk isteyenlere o güzel duyguyu hayırlısıya yaşatır inşallah kızlar çocuksuz evlilik bile tam olarak yaşanmıyo neyse ben biraz daha konuşursam ağlıycam :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…