Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kıyamam canım ağlama bak ben zaten sulugözümdür orda ağladığını hissetsem bende baslarım valla.ama beni susturması zordur söyleyim.sana katılıyorum evliliğin tadı yok gibi yaptığın hiçbişeyden mutlu olamıyosun.söylemesi ayıp gecen sene ev aldık .2gün öncede benim çok istediğim bir araba vardı eşim bana sürpriz yaptı buaralar moralim bozuk diye.ama inan varya gözümde yoktu. Içimden dedimki hiçbişeyim olmasaydıda bebeğim olsaydı. Allahım sesimizi birgün duyacak tatlım. Ben inanıyorum. Hayırsız olan hiçbişeyi vermez yüce rabbim

şimdiye kadar çok ağldım stres yaptım ama sonucu değiştirmedi bunlar canım bundan sonr sonuç ne olursa olsun ağlamıyalım ben bu ay bişeyi fark ettim sanki sadece ben çocuk istiyomuşum gibi olmayınca hep ağladım sinirlendim eşm hep beni sakinleştirmeye çalışıyodu olsun diyodu önümüdeki ay olur ama bu ay bebişten konuşurken gözünden yaş gel eşim beni sakinleştirirken kendisi hep içine atıyomuş bu ay olmazsa çok üzüleceğini söyledi ama ölebir sölediki canım çok yandı ve karar verdim olmasa bile üzülmiycem eşime detek olacam ama inşallah bu ay ALLAHyüzümüze bakarda bizi sevindirir inşallah Çok üzgünüm çoook

yaaa kızlar benim özel mesajlara ne olmuş yaa gönderemezsiniz diyor mesajlarımda silinmiş azize mesaj yolluyordum sana hamileymişsin canım gözün aydın çok sevindim kasımdan umutluyum derken sana kısmetmiş demekki :)) benim büyük gün yarın bakalım ne olacak :S

canım bilmiyorum bizimki gayet normal hiç bi sorunyok inşallah canım bu ay sende hamilesindir bebişine kavuşursun inşallah opuyorumnanaktan

kızlar bu ay inanın kendimden çok kocam iin istiyorum hamile kalmayı :çok üzgünüm:

ay inanmıyorum ya senle aynı seyleri yasıyoruz.kader arkadasım benim ya. Gecen ay aynı seyi biz yasadık.eşimi ben spermogram için hastaneye gitmesi gerektiğini söledim. Gitti allahtan bişey çıkmadı ama o gece bir tuhaf oldum .dedimki sende bişey yok demekki bende basladım ağlamaya 5 aydır ağlamayan adam o gün ağladı. Bana destek olmak için ağlamıyomuş ama bende dayanamadım diyo. Bu denizcilerde pek duygusal canım.kadere bak ikisidde nöbetçi.birde dediğin gibi takmamak lazım. Beni dış etkenler rahatsız ediyo. Onlar olmasa bukadar sıkılmam.26 yasındayım daha.

ayseece biraz daha konuşursak ağlamaya başlıycam evet canım kader arkdaşıyız benimde eşim geçenay sperm testi yaptırdı çok şükür sonuçlar güzel çıktı ama eşimin o ağladığı an inan bana bu dünyadaki herşeyden daha çok canımı yaktı

EVET CANIM BENİMDE CANIM ÇOK YANDI EŞİM AĞLAYINCA. O DA BANA ÜZÜLÜYORMUŞ.inan varya eşlerimiz herseyden önemli.bebekten bile.bir ömür eşim yanımda olsun beni çok sevsin gerisi boş.bu ay onun bu halini gördüğüm için çok takmıyorum.birde ben kuzenimi 5 yıl önce dış gebelikten kaybettim.hala etkisinden kurtulamadım.onun için diyorumki mevlam ne eylerse güzel eyler hayırlısını eyler. can sağlığımız yerinde olsunda.

ya karşında senin yaşadığını yaşayan ve seni çok iyi anlayan biriyle konuşmak çok güel eysecim ya bei çok rahatlattı sağol arkadaşım ya inşallah birde bu ay hamile olursak süper olur ama bak bana söz vr olursa kocana sölediğin zaman nasıl teki verecek çok merak ediyorum tabi çok özel olmazsa opuyorumnanaktan

hemen yazarım tatlım yazmammı hiç.sana özelden atarım.paylaşırım. ama bak sen hamişsen sende bana yaz tamam merak ettim.ay kız dur heyecan yaptım bak.

yazarım kız valla söz canım sen hiç doktora gittin mi bebk düşünüyorum diye canım biz 10 aydır bebek istiyoruz yaşımda 23

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…