ayşecim iki tan yetmez canım ya tabi maddi durumunda müsaitse kız dünyada çocuktan daha tatlı daha güzel birşey varmıya allah kimsenin kucağını boş koymasın canım ya allah tüm çocuk isteyenlere o güzel duyguyu hayırlısıya yaşatır inşallah kızlar çocuksuz evlilik bile tam olarak yaşanmıyo neyse ben biraz daha konuşursam ağlıycam :çok üzgünüm:
kız ayseece senle ben kaldık sadece :roflol:
yaaa kızlar benim özel mesajlara ne olmuş yaa gönderemezsiniz diyor mesajlarımda silinmiş azize mesaj yolluyordum sana hamileymişsin canım gözün aydın çok sevindim kasımdan umutluyum derken sana kısmetmiş demekki :)) benim büyük gün yarın bakalım ne olacak :S
kızlar bu ay inanın kendimden çok kocam iin istiyorum hamile kalmayı :çok üzgünüm:
ayseece biraz daha konuşursak ağlamaya başlıycam evet canım kader arkdaşıyız benimde eşim geçenay sperm testi yaptırdı çok şükür sonuçlar güzel çıktı ama eşimin o ağladığı an inan bana bu dünyadaki herşeyden daha çok canımı yaktı
ayseece kız uyudunmu kız dur daha berru yu bekliyoruz uyuma :roflol:
ya karşında senin yaşadığını yaşayan ve seni çok iyi anlayan biriyle konuşmak çok güel eysecim ya bei çok rahatlattı sağol arkadaşım ya inşallah birde bu ay hamile olursak süper olur ama bak bana söz vr olursa kocana sölediğin zaman nasıl teki verecek çok merak ediyorum tabi çok özel olmazsa opuyorumnanaktan
iyi sohbetler arkada$lar nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?