Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yazarım kız valla söz canım sen hiç doktora gittin mi bebk düşünüyorum diye canım biz 10 aydır bebek istiyoruz yaşımda 23

gittim canım bişey çıkmadı ama tabi kanallara falan bakılmadı.6 ay oldu.birde bişey sorcam tatlım dr. sana yaptımı bilmem ama saç maşası gibi bişey sokmuştu alttan. anla neye baktı bilmiyorum ama hersey normal dedi.

caım benim gittiğim doktor alttan muayene etmiyo çok gerekmedikçe ultrasondan baktı birsürü tahlille yaptı ama o senin dediğin şey normal duymuştum bendede hiç bişey çıkmadı herşey çok güzel çıktı ama tabi kısmet ALLAH ne zaman kısmet ederse o zaman gelir bebişimz

stres yapmıcaz stres yaparsak sanırım prolaktin hormonu yükselip gebeliği engelliyormuş tatlım

stres yapmıcaz stres yaparsak sanırım prolaktin hormonu yükselip gebeliği engelliyormuş tatlım

canım ölede de ben şunu anlamıyorum insanlar sölemesi ayıp tecavüze uğrayıp bir kerede hamile kalıyolar biz onlardandamı çok stres yapıyoruz anlamadım gitti ya opuyorumnanaktan

ay eşim daha hazırlamadı bi soru yazıyo tv ye bakıyo amaan dedim ver seni bekleyemıycem arkadaşlarım bekliyo dedim aldım

hee bide bende bebeiş yapmaya karar vermeden doktora gittim kan testi yaptı alttan baktı o dediğiniz maşayla çok kötüydü mafoldumben iltihap var dedi fitil ve hap verdi biraz kullandım sonra bıraktım hee bu arada bi sorun yok dedi benimde başka bişi yapılmadı

skorpion canım sende anlat biraz hatırladığım kadarıyla senin adet tarihin 26 kasım çalışmalara başladın mı kız

canım ölede de ben şunu anlamıyorum insanlar sölemesi ayıp tecavüze uğrayıp bir kerede hamile kalıyolar biz onlardandamı çok stres yapıyoruz anlamadım gitti ya opuyorumnanaktan

ay evet ya ben anlamadım bu stres işini.sonuçta deniliyor ya yatağa girerken kafanıza takmadan canınız isyteyince girin diyolar.birde yumurtlama takibi diyolar sonuçta ben biliyorum yumurtlama günüm olduğunu planlı yani oluyo. işte bu bir nevi ytakmak kafaya ama millet hep bu şekilde gebe kalıyor. tuhaf valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…