iyi sohbetler arkada$lar nasilsiniz?
yazarım kız valla söz canım sen hiç doktora gittin mi bebk düşünüyorum diye canım biz 10 aydır bebek istiyoruz yaşımda 23
gittim canım bişey çıkmadı ama tabi kanallara falan bakılmadı.6 ay oldu.birde bişey sorcam tatlım dr. sana yaptımı bilmem ama saç maşası gibi bişey sokmuştu alttan. anla neye baktı bilmiyorum ama hersey normal dedi.
caım benim gittiğim doktor alttan muayene etmiyo çok gerekmedikçe ultrasondan baktı birsürü tahlille yaptı ama o senin dediğin şey normal duymuştum bendede hiç bişey çıkmadı herşey çok güzel çıktı ama tabi kısmet ALLAH ne zaman kısmet ederse o zaman gelir bebişimz
kız ayseece bak topikte 6 kişi olduk maşallah
stres yapmıcaz stres yaparsak sanırım prolaktin hormonu yükselip gebeliği engelliyormuş tatlım
berru tatlım bak sana söz verdiğimiz gibi bekledik seni opuyorumnanaktan
ay eşim daha hazırlamadı bi soru yazıyo tv ye bakıyo amaan dedim ver seni bekleyemıycem arkadaşlarım bekliyo dedim aldım
berrucum tatlım tabiki sanada atarım e kendini nasıl hissediyosun canım biraz rahatladın mı
canım ölede de ben şunu anlamıyorum insanlar sölemesi ayıp tecavüze uğrayıp bir kerede hamile kalıyolar biz onlardandamı çok stres yapıyoruz anlamadım gitti ya opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?