Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ay o maşa yokmu canım 2 gün yandı ya.bişeyin yok dedi bana. tatlım işte hersein bir zamanı var dur bakalım hem hamilesindir belki

canım bizim anlamadığımı belli anlasaydık bizde hamile kalırdık heralde şimdiye kadar :roflol::roflol::roflol:tabi canım bu işin şaka tarafı inşallah bizde bebişimize kauşuruz bu ay opuyorumnanaktan

berrucum peki iltihabın bittimi hala iltihap varmı

bi fikrim yok gitmedim bida doktora yani gittimde iltihap için diil varya benim nasıl oldu denemeye başlayalı ilk ay normaldi sonra fitil kullandım o erken gelmesine yol açıyomuş kırmızılar erken geldi 2 ay falan erken geldi sonrada 4 gün gecikti dedim kesin hamileyim hatta eşim bile 4. gün sabah kalktık dediki test yap içime doğuyo hamilesin hevesle yaptım tabi negatifmafoldumben geçen ay ve bu ay hep tam gununde geldi o fitil ve hap düzenimi bozdu -tatlicadiarzu-

canim benim adet tarihim 24kasim azizeye birkac kez söyledim düzeltsin diye ama görmedi yazimi sanirim.kürtajdan sonra 1 kez adet görmem gerekiyodu tekrar hamilelik icin birde kanimda bir hormon varmis onun 0 olmasi gerekiyomus.oda daha tam 0 olmadi.aslinda kendimde hazirmiyim onuda bilmiyorum.bu pazartesi yumurtlama günüm.birdahaki ayi beklemek istiyorum acikcasi.hamile kalirsamda yaza kaynimin dügünü var TR de ona nasil gidicez.i$ler iyice kari$ti anliyacaginiz ne yapacagimi bilmiyorum sizce ne yapmaliyim??
skorpion canım sende anlat biraz hatırladığım kadarıyla senin adet tarihin 26 kasım çalışmalara başladın mı kız

kızlaar o maşayı bi arkadaş banada anlatmıştı dtra gittiğim zaman muayene olmak için doktorun odasına girdim ama elim ayağım titriyo hemşire karnını aç deyin ce ne kadar sevindim anlatamam

canım çok geçmiş olsu ya kürtaj oldğunu bilmiyordum çok üzüldüm düğün işinede gelince hamileliğin normal gittiği süre yola çıkmana engel olmazki canım ya bence en önemlisi senin kendini hazır hissetmen canım senin yaşın kaç

canım bebiş bence herseyden önemli.sen bilirsin yinede ama çalışmalara ara verme bence. hayırlı zamanda verir allah. ozamanda hamile olsanda demekki olman gerekiyormuş. ama ara verme bence.

canım ama önce bi iyice iltihap için tedavini ol bazı kadınlarda iltihap gebe kalmaya engel diye biliyorum benim tyzemin kızında iltiha çok fazlaydı iki ay önce hamile kalmış ama bebek iltihap yüzünden tutunamamış tabi herkeste böle olmaz canım moralini bozmk istemem sadece bilgilendirmek istedim tabi benim bildiğim kadarıyla

canlarim benim bir oglum var ya$im 32.benim hamile kalamama gibi bir sorunum yoktu simdiye kadar Allaha sükür.5 yil hic cocuk istemedik biz e$imle.sonra denedigimiz ilk ay 1 hafta denemistik hemen kaldim.ikinci bebegimdede 1 kez denedik yine kaldim.eylül 22 de kürtaj oldum.simdi denersek agustosta dogum olur ve hic gitmemiz mümkün olmaz o yüzden napsam bilmiyorum.son zamanlarda yolculukta yapamam ki ucaga almazlar.

kızlar ben yatıyorum. sabah 7de kalktım uyku bastırdı.sohbet süperdi. hamiş haberlerinizi bekliyorum. öpüldünüz. kader arkadasım iyi bak kendineeeeee.

canı bizde seni kocaman öpüyoruz inşallah canım sana iyi haberler veririm iyigeceler tatlım benim için çok dua et olurmu kader arkadaşım sende kendine çok iyi bak bende tabi bebiş haberini bekliyorum opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…