hee bide bende bebeiş yapmaya karar vermeden doktora gittim kan testi yaptı alttan baktı o dediğiniz maşayla çok kötüydü mafoldumben iltihap var dedi fitil ve hap verdi biraz kullandım sonra bıraktım hee bu arada bi sorun yok dedi benimde başka bişi yapılmadı
ay evet ya ben anlamadım bu stres işini.sonuçta deniliyor ya yatağa girerken kafanıza takmadan canınız isyteyince girin diyolar.birde yumurtlama takibi diyolar sonuçta ben biliyorum yumurtlama günüm olduğunu planlı yani oluyo. işte bu bir nevi ytakmak kafaya ama millet hep bu şekilde gebe kalıyor. tuhaf valla
berrucum peki iltihabın bittimi hala iltihap varmı
skorpion canım sende anlat biraz hatırladığım kadarıyla senin adet tarihin 26 kasım çalışmalara başladın mı kız
ay o maşa yokmu canım 2 gün yandı ya.bişeyin yok dedi bana. tatlım işte hersein bir zamanı var dur bakalım hem hamilesindir belki
canim benim adet tarihim 24kasim azizeye birkac kez söyledim düzeltsin diye ama görmedi yazimi sanirim.kürtajdan sonra 1 kez adet görmem gerekiyodu tekrar hamilelik icin birde kanimda bir hormon varmis onun 0 olmasi gerekiyomus.oda daha tam 0 olmadi.aslinda kendimde hazirmiyim onuda bilmiyorum.bu pazartesi yumurtlama günüm.birdahaki ayi beklemek istiyorum acikcasi.hamile kalirsamda yaza kaynimin dügünü var TR de ona nasil gidicez.i$ler iyice kari$ti anliyacaginiz ne yapacagimi bilmiyorum sizce ne yapmaliyim??
canim benim adet tarihim 24kasim azizeye birkac kez söyledim düzeltsin diye ama görmedi yazimi sanirim.kürtajdan sonra 1 kez adet görmem gerekiyodu tekrar hamilelik icin birde kanimda bir hormon varmis onun 0 olmasi gerekiyomus.oda daha tam 0 olmadi.aslinda kendimde hazirmiyim onuda bilmiyorum.bu pazartesi yumurtlama günüm.birdahaki ayi beklemek istiyorum acikcasi.hamile kalirsamda yaza kaynimin dügünü var TR de ona nasil gidicez.i$ler iyice kari$ti anliyacaginiz ne yapacagimi bilmiyorum sizce ne yapmaliyim??
bakalım kızlar bende persembeye gitcem hormon testi yaptırcam.tiroit.guatr baktırcam
kızlar ben yatıyorum. sabah 7de kalktım uyku bastırdı.sohbet süperdi. hamiş haberlerinizi bekliyorum. öpüldünüz. kader arkadasım iyi bak kendineeeeee.
berrucum sesn çıkmayınca ya uyudu dedim yada neti kocası aldı :roflol:
istiyoda vermiyorumkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?