Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya yarın ne yemek yapcaksınız bi fikir verin mercimek çorbam var yanına napsam

valla canım kocan neyi seviyosa onu yap benimki nercimek çorbasına zaten ayılır anında kımalı makarnayı da çok seviyo mesela tabi börek çeşitleride olabili dediğim gibi sizin zevkiniz önemli

valla canım kocan neyi seviyosa onu yap benimki nercimek çorbasına zaten ayılır anında kımalı makarnayı da çok seviyo mesela tabi börek çeşitleride olabili dediğim gibi sizin zevkiniz önemli

benim kocamda bayılır mercimek çorbasına canım papates yemeği çekiyo ya patates yemeği yapayım yada kıymalı patates oturtma yapayım yaa karnım çok acıktı bi hevesle 1 saat önce eşimle ayva tatlısı yaptık yedik ama acıktım iyicecokacimcoook

ben cigbörek yapicam arkadaslar kac gündür canim istiyo vaktim yoktu ak$amlari calistigim icin yarin yaparim artik buyrun yemege gelin

ayyy canım bide çiğ börek istiyo yemekteyizde çok olay oldu ordan canım çekti varya ben normalken herşeyi canım çekiyo hamişken düşünemiyorum kendimi Allah etrafımdakilere sabır versin:jeyyar:

ben cigbörek yapicam arkadaslar kac gündür canim istiyo vaktim yoktu ak$amlari calistigim icin yarin yaparim artik buyrun yemege gelin

ay inanmıyorum aynı anda yazmışız canım yemek istiyo ama yapmak istemiyo geleyim sana varya ne hazırcıyım çalışıyon bide sana geleyim diyorum nese sen bana gel bu arada nasıl yapıyon

ben su tuz ve unla hamuru hazirliyorum.mandalina büyüklügünde bezeler yapip yemek tabagi kadar acip icine malzeme (cig kiyma ve sogan)koyup ikiye katlayip kenarlarini bir tabak yardiniyla kesip kizgin yagda pisiriyorum.himm afiyet olsun.
ay inanmıyorum aynı anda yazmışız canım yemek istiyo ama yapmak istemiyo geleyim sana varya ne hazırcıyım çalışıyon bide sana geleyim diyorum nese sen bana gel bu arada nasıl yapıyon

kız berru gerçekten sen şimdiden bölesin hamileliğini hiç düşünemiyorum allah yardımcısı olsun yanındakilerin :roflol:

ben su tuz ve unla hamuru hazirliyorum.mandalina büyüklügünde bezeler yapip yemek tabagi kadar acip icine malzeme (cig kiyma ve sogan)koyup ikiye katlayip kenarlarini bir tabak yardiniyla kesip kizgin yagda pisiriyorum.himm afiyet olsun.

aynen bende öyle yapıyorum yaa canım acayip çekti karnım çooook aç susamlı çubuk yiyorum -tatlicadiarzu-

canim yaa 5 gün önce gercekten cok erken idrarda cikmasi icin hamile olsan bile cikmiyo.adet günün gecince bile yaptiginda hafif bir cizgi cikiyo.ben evde yapmistim hassas testle öyle cikmisti.hemen doktora gittim ertesi gün ordada yapilsin test diye emin olmak icin orda cikmadi.5 dk sonra yardimci kiz tekrar bakmis hamilesiniz dediler.anla yani
canım 5 gün önce test yapmıştım sonuç negatif evet canım adet tarihim 6 sı inşallah olmam ya dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…