Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

gelde bize anlat :çok üzgünüm:

canı malesef bende 10 kilo aldım belkide daha fazla şu anda tartıya çıkmaya korkuyorum bilm,iyorum kaç kiloyum şu anda ilk 2 3 cü aylarda aldım ben daha sonra kontrol altına aldım çok şükür ben kendimi

canı malesef bende 10 kilo aldım belkide daha fazla şu anda tartıya çıkmaya korkuyorum bilm,iyorum kaç kiloyum şu anda ilk 2 3 cü aylarda aldım ben daha sonra kontrol altına aldım çok şükür ben kendimi

tahminen kaçsındır yada en son tartıldığında kaçtın

bır arkadas sey demıstı sprem cok vıtamınlıymıs eeeeee evlenıce bebek ıcın cok ugrasıyoruz vucuda cok gırıo ondna oluyor bolca vıtamın alıyoruz ondan kılooluyor demıstı mantıklımı kı

ben kizken 45 kiloydum hic kilo alamazdim hep almak icin ugrasirdim,bu halim nasilda fazla geliyor bir bilseniz.52 olmak istiyorum bennnnn.ama kesin kararliyim cocuk islerim bir bitsin göbegimdeki yaglari cektiricemmmm

bebek ıcın doktor 5 kılo ver dedı belkıadetın kendılıgınden duzelır dedı 2 AYDIR DUZENSIZ ADETIM YASMIN ICIYORUM SIMDI BAKALIM O KILO ALDIRCAKMI

aynen berr arkadaşıma kaılıyorum erken olduğunu bile bile yaptım napyim dayanamadık tabi aldık boyumuzun ölçüsünü demi berru :roflol:

ya ben aslında yapmıycaktım ogün tam pazar günüydü ya eşim kalkmış kahvaltı hazırlamış bana bende dedim çoğu insanın 1 hafta önce çıkıyo benimde çıkar 5gün önceden dedim yani anlıycanız bende eşime süpriz yapcaktım aldım boyumun ölçüsünü ağlamaktan helak oldum eşimin süprizinin tadına bile varamadımmafoldumben

Akıntım var garıp ama habıre banyoya gıdıom sankı bırden sarılsarıl akacakmıs gıbı hıssedıyorum cok garıp yaaaaa

kızlar bende evlenince 6o kiloydum boyum 1 63 şimdi hiç bilmiyorum offf offf ama evlendikten sonra eşimin iş ndeniyle ailemden çevremden uzağa geldim burda arkadaşım çok az 10 aydır evde oturuyoru birde bebiş olsun diye de dikkat edince böle oldu bebiş için dediysem rejim yapamıyorum dengeli beslenmek için ama ağır yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…