mız mız cım hoşgeldin adetine kaç gün var
kızlar bende evlenince 6o kiloydum boyum 1 63 şimdi hiç bilmiyorum offf offf ama evlendikten sonra eşimin iş ndeniyle ailemden çevremden uzağa geldim burda arkadaşım çok az 10 aydır evde oturuyoru birde bebiş olsun diye de dikkat edince böle oldu bebiş için dediysem rejim yapamıyorum dengeli beslenmek için ama ağır yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum
aynen yaa benim eşimde öğretmen şuan doğu görevi için köydeyiz tahmin edersinizki evden çıkamıyorum çarşı yok pazar yok eşim okula gittiği için hafta içi biyere gidemiyoruz haftasonu araç yok ilk zamanlar çok kötüydüm sürekli elektrikler gidiyodu tv yok tlf yok çekmiyo ve ben memeleketimden 500 km uzaktayım çok kötü bunalımdaydım çok şükür şuan alıştım ama hala evdeyim :1no2: Ben kilo almayımda kim alsın
bence diil
zor cnm senınkıde yaaaaa
bende bır kac gundur degısık ruyalar goruyorum kızlar bır bebegım oluyordu kız emzırıyordum alın oldu sonunda dıodum tebrık edıodu pınar altug fılan benı
dunde bılegımde gumuz bıleklık ve saat vardı kalınca yorumlayan varmı
berru cum senle ben kilo almakta haklıyız yani demi opuyorumnanaktancanım bari kendimizi böle rahatlatalım :roflol::roflol::roflol:
iyi gecelr kizlar benim oglu$ uyandi yanina yatmadan uyumuyo ben cikiyorum opüldünüzz
ay yaa memlekete gidince bakıyolar bu kız kilo almış hemen hamile misin sinir oluyorum yaa
öfff tv dede bişi yok
aynen canım valla öle oluyo nşallah bidahaki gittiğimizde gerçekten hamile oluruz kız hihoyyyt
Kızlar sızce ıkı ay kullandıkdan sonra hamıle kalma sansım ne kadar olur bır tv doktor sey dedı kadınlar d.kontrol hapından hep korkuyorlar halbukı cok ıyı bırsey hamılelıgı kolaylastırıo demıstı acaba bıraktıkdan sonra hamıs kalırmıyım ben ılk dusugumde bıraktıkdan bır ay sonra hamıs kalmısdımda
kız hem neti hemde tv yimi adın kocanın elinden :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?