Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aynen yaa benim eşimde öğretmen şuan doğu görevi için köydeyiz tahmin edersinizki evden çıkamıyorum çarşı yok pazar yok eşim okula gittiği için hafta içi biyere gidemiyoruz haftasonu araç yok ilk zamanlar çok kötüydüm sürekli elektrikler gidiyodu tv yok tlf yok çekmiyo ve ben memeleketimden 500 km uzaktayım çok kötü bunalımdaydım çok şükür şuan alıştım ama hala evdeyim :1no2: ben kilo almayımda kim alsın

zor cnm senınkıde yaaaaa

bende bır kac gundur degısık ruyalar goruyorum kızlar bır bebegım oluyordu kız emzırıyordum alın oldu sonunda dıodum tebrık edıodu pınar altug fılan benı

dunde bılegımde gumuz bıleklık ve saat vardı kalınca yorumlayan varmı

bende 2 gündür rüya görüyorum ilk günkünde gece yine burdayken ikizve çoğul gebeliklere bakıyodum ikizleri olanlar resimlerini koymuş çok beğendim etkilenmişim rüyamada girdi benim ikizim olmuş ikiside kız ama biri hasta tövbe yarabbim özürlü gibiydi ikisini birden emzirdim öleydi dün gecede böle başım dönüyo midem bulanıyo bayılıyom falan bi bakıyoruz hamileyim havalara uçtum ama netten rüya tabirlerine baktım kendini hamile görmek iyi diil ama bence yormak önemli

berru cum senle ben kilo almakta haklıyız yani demi opuyorumnanaktancanım bari kendimizi böle rahatlatalım :roflol::roflol::roflol:

Benım durduk yerde gordum yanı aklımda yoktu bıle boyle seyler gordugumde bılmıom hayırlısı olsun yaaaaaaaa

Kızlar sızce ıkı ay kullandıkdan sonra hamıle kalma sansım ne kadar olur bır tv doktor sey dedı kadınlar d.kontrol hapından hep korkuyorlar halbukı cok ıyı bırsey hamılelıgı kolaylastırıo demıstı acaba bıraktıkdan sonra hamıs kalırmıyım ben ılk dusugumde bıraktıkdan bır ay sonra hamıs kalmısdımda

canım inşallah kalırsın ama benim bildiğim vucudun normale dönmesi için birkaç ay kalman zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…