Kızlar sızce ıkı ay kullandıkdan sonra hamıle kalma sansım ne kadar olur bır tv doktor sey dedı kadınlar d.kontrol hapından hep korkuyorlar halbukı cok ıyı bırsey hamılelıgı kolaylastırıo demıstı acaba bıraktıkdan sonra hamıs kalırmıyım ben ılk dusugumde bıraktıkdan bır ay sonra hamıs kalmısdımda
inş. canım yaa biz kurbana gidiyoruz izş. ozamana kadar olur :CüvCüv:
canım biz kurbana gidemiyoruz malesef şubatta gidecez biz inşallah hamiş gideriz bu sef:teytey:er canım ya
dur kız sakın adt oldum deme kötükedihüsokızlar uykum geldi ama sizerden ayrılamıyorum opuyorumnanaktan
kızlar benimde çok uykum geldi bende yatıyorum iyi geceler sonra gene görüşrüz kızlar berru cum bu arada bana sık sık haber vermeyi unutma
günaydın kızlar bebeğimi beklerken gene kırmzılar geldi senağlamasenağlamasenağlama
canım günaydınnn çoküzüldümm hayırlısı olsun takma kafana inş gelecek ay olur...:sinifsinif:
günaydın kızlar bebeğimi beklerken gene kırmzılar geldi senağlamasenağlamasenağlama
inşallah gelir rtık ama kızlar burda beni en iyi sizler anlarsınız kafaya takmamak unutmak kolay değil ama inşallah takmmaya çalışacaz desteğin için sağol tatlişoğlm senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım benimm artık bu ay için olan oldu bu kadar kafana takıp stres olma ne olur relax ol ...şimdi üzülsende değişen bişey olmayacak. sen böyle yaptıkce dengen altüst oluyor lütfen kafanı başka şeylere vermeye çalış dışarı çık gez biraz motive ol başka şeylerle ilgilen.. inan bu sana çok iyi gelecektir...eşinide üzme...:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?