Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ben hiç bilmiyorum kullanmadımda

kızlar benimde çok uykum geldi bende yatıyorum iyi geceler sonra gene görüşrüz kızlar berru cum bu arada bana sık sık haber vermeyi unutma

kızlar benimde çok uykum geldi bende yatıyorum iyi geceler sonra gene görüşrüz kızlar berru cum bu arada bana sık sık haber vermeyi unutma

tm canım sende bana hbr ver bende yatayım bari sonra sabah kalkmak bilmiyorum hadi herkese hayırlı geceler dua etmeyi unutmayın yarın görüşürüz öpüldünzŞeniz

canım günaydınnn çoküzüldümm hayırlısı olsun takma kafana inş gelecek ay olur...:sinifsinif:

inşallah gelir rtık ama kızlar burda beni en iyi sizler anlarsınız kafaya takmamak unutmak kolay değil ama inşallah takmmaya çalışacaz desteğin için sağol tatlişoğlm senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım benimm artık bu ay için olan oldu bu kadar kafana takıp stres olma ne olur relax ol ...şimdi üzülsende değişen bişey olmayacak. sen böyle yaptıkce dengen altüst oluyor lütfen kafanı başka şeylere vermeye çalış dışarı çık gez biraz motive ol başka şeylerle ilgilen.. inan bu sana çok iyi gelecektir...eşinide üzme...:teselli:

canım aten şu anda eşim evde yok çalışıyo tabiki onun yanında normal olmaya çalışacam Allahın da izniyle sizleride desteği ile birkaç saate kadar normale dönecem mutlaka kızlar ama sizde bilirsiniz o ilk irkaç saatlik şoku atlatana kadar insan mutlaka üzülüyo engel olamıyo kendine zate şu anda yanlızım sizlerde olmasanız daha kötü olurum heralde senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…