günaydın kızlar bebeğimi beklerken gene kırmzılar geldi senağlamasenağlamasenağlama
günaydın kızlar bebeğimi beklerken gene kırmzılar geldi senağlamasenağlamasenağlama
Kıslar herkese günaydın akşam ne de çok kaynatmıssınız oku oku bitmedi valllaa :))
Canım lütfen üzülme yaa seni çok iyi anlıyorum ama herşeyin bir zamanı oldugu gibi demek ki bununda bir zamanı var..Lütfen canını sıkma olcak olcak hayırlısıyla hepimizin bebekleri olcak...:CüvCüv:
Olsun olsun takılma canım,sen çok kafaya takarsan herşeyi zorlaştırırsın..
Sonucta eşinde de sende de sanırım bir problem yok öyle değil mi??Dur bakalım hele daha yaşınız çok çok gençç...
Ben 30 yaşımdayım yeni bebeğe karar verdim bide tiroid hastasıyım.
Hani şu tıp kitaplarında zor bebeği olanlardan :)))
Ama inan ki hiç oralı bile olmuyorum ..Evet olcak ama bir zamanı var diyorum..
Bende çok olsun istiyorum biran önce biran öncee :)))) ama işte istemekle olmuyor ki..
Sabırla o minikleri beklemek,derslere iyi çalışmak :)),stres yapmamak vs..vs..uzar gider işte..
merhaba ben geldim
nasılsınız? hepinizi çook özledim geçmişi okuyamadım haliyle baya birikmiş yokluğumda kimler hamiş oldu bakayım?? opuyorumnanaktan
hoşgeldinnn nerdeydin sen yahuuuukafamçokkarıştı
Sitareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nerdesin sen yahuuuuuuuuu
aklım hep sendeydi vallaa
nerelerdesinnnnnnnnn
ay burada günaydın canlar..
ben de gece giremedim, bir sürü yazmışsınız onları okumaya çalışıyordum...
Kerem34gül cüm ne olur kafana takma, en hayırlı zamanda gelecek bebişin.. demek hayırlısı bu ay değilmiş öyle düşün..
işte geldim burdayım :)):lepi:
kendimi resetledim döndüm tatlım
hep aklımdaydınız çok özledim hepinizi..
hoşgeldin canımmm..
birdaha gitme ama olmuyo böyleeeeeeeee :1hug:
aminn tatlım ben artık saldım çayıra modundayım
rabbim verirse ne ala..
sağl özgecim takmama:çok üzgünüm:ya çalışacam inşallah ta başarıcam evet canım inşallah hayırlı bi zamanda gelir
sitarecim sen işten de ayrıldın mı, kimdi bilmiyorum biri söylemişti burda sanki öyle hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?