Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günaydın kızlar bebeğimi beklerken gene kırmzılar geldi senağlamasenağlamasenağlama

Kıslar herkese günaydın akşam ne de çok kaynatmıssınız oku oku bitmedi valllaa :))
Canım lütfen üzülme yaa seni çok iyi anlıyorum ama herşeyin bir zamanı oldugu gibi demek ki bununda bir zamanı var..Lütfen canını sıkma olcak olcak hayırlısıyla hepimizin bebekleri olcak...

günaydın kızlar bebeğimi beklerken gene kırmzılar geldi senağlamasenağlamasenağlama

Kıslar herkese günaydın akşam ne de çok kaynatmıssınız oku oku bitmedi valllaa :))
Canım lütfen üzülme yaa seni çok iyi anlıyorum ama herşeyin bir zamanı oldugu gibi demek ki bununda bir zamanı var..Lütfen canını sıkma olcak olcak hayırlısıyla hepimizin bebekleri olcak...:CüvCüv:

inşallah canım birgün hepimizin bebişi gelecek sağol canım desteğin için evet dün gece baya güzel kaynattık sabahta kırmızılarlaa uyandım senağlama

Olsun olsun takılma canım,sen çok kafaya takarsan herşeyi zorlaştırırsın..
Sonucta eşinde de sende de sanırım bir problem yok öyle değil mi??Dur bakalım hele daha yaşınız çok çok gençç...
Ben 30 yaşımdayım yeni bebeğe karar verdim bide tiroid hastasıyım.
Hani şu tıp kitaplarında zor bebeği olanlardan :)))
Ama inan ki hiç oralı bile olmuyorum ..Evet olcak ama bir zamanı var diyorum..
Bende çok olsun istiyorum biran önce biran öncee :)))) ama işte istemekle olmuyor ki..
Sabırla o minikleri beklemek,derslere iyi çalışmak :)),stres yapmamak vs..vs..uzar gider işte..

hayat canım çok haklısın hatta çok çok haklısın ama insan ilk o birkaç saati kolay atlatamıyo inşallah canı seninde bebişin biran önce gelir evet canım bizde çok şükür hi bi prblem yok ama olmadı işte kısmet değilmiş en kısa zamn da tabi hayırlısıylada gelir inşallah bebişlerimiz :çok üzgünüm:

ınşallah bitanem ,hadi asma suratını yahu :)))) önümüzdeki ay için iyi beslen, fazla kilon varsa yürüyüş yap..Önümüzdeki aya hazırla kendini :))
Evet insan gerçekten de atlatamıyor o şoku ama geçicek ve herşey yoluna girecek ...Hayat sölemişti dersin kaydirigubbakcemile5

merhaba ben geldim
nasılsınız? hepinizi çook özledim geçmişi okuyamadım haliyle baya birikmiş yokluğumda kimler hamiş oldu bakayım?? opuyorumnanaktan

Sitareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nerdesin sen yahuuuuuuuuu
aklım hep sendeydi vallaa

nerelerdesinnnnnnnnn

ay burada günaydın canlar..

ben de gece giremedim, bir sürü yazmışsınız onları okumaya çalışıyordum...
Kerem34gül cüm ne olur kafana takma, en hayırlı zamanda gelecek bebişin.. demek hayırlısı bu ay değilmiş öyle düşün..

hoşgeldinnn nerdeydin sen yahuuuukafamçokkarıştı

biraz kafa dinledim canım rahatsızdım şu bebek olayını çok takmışım meğer,geçen ay da olmayınca bnm şalterler attı sinirlerim boşalmış en son hatırladığım bu..sakinleştirici ilaç yazdı doktor kullanmadım hala bebek umuduyla.. sadece kk dan uzaklaştım azıcık..ama sizsiz de olmuyor geri geldim ben de inş. dönüşüm muhteşem olur :Saruboceq:

işte geldim burdayım :)):lepi:
kendimi resetledim döndüm tatlım
hep aklımdaydınız çok özledim hepinizi..

sağl özgecim takmama:çok üzgünüm:ya çalışacam inşallah ta başarıcam evet canım inşallah hayırlı bi zamanda gelir

sitarecim sen işten de ayrıldın mı, kimdi bilmiyorum biri söylemişti burda sanki öyle hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…