öyle bir teşebbüsüm oldu tatlım istifamı verdim ama kabul edilmedi :S
vazgeçilemeyen asistan :) hahaha :roflol:
hala çalışıyorum yani
kaydirigubbakcemile3
vaaayyy e iyi olmuş ama yani, patron akıllıymış kaydirigubbakcemile3
iş olmadan daha çok kafaya takardın zaten..
delikafadulden hay Allahım yaa deli kız kaydirigubbakcemile3
orası öyle ama canım işim de stresli.bebişin gelişini stres de etkiliyor diye biliyorum,yoğun bi tempodayım haftanın 6 günü sabah 6 buçuk da çıkıyorum evden akşam eve dönüşüm 8 de oluyor,patron da sağolsun insanı yeterince geriyor bu aralar tüm personel illallah diyor,kafamı dinlemeye ihtiyacım var,kovduracağım en sonunda kendimi :) kaydirigubbakcemile3
Hay Allah iyiliğini versin...
formundasın bugün yine :roflol:
eger çıkmak istiyorsan tabi tazminat için kovdur önce kendini :jeyyar:
kerem34gul canim kirmizilar gelmis.hayirlisi böyleymis insallah bir dahaki sefere.kismet ne zamansa o zaman olur.sakin üzülme emi.
evet canım sabah kırmızılarla uyandım ama tab bundada vardır bi hayır .elbet birgün gelecek bbişim yok canım sizlerin sayesinde yiyim desteğiniz içi sağol canım ya sabah çok ktüydüm ama atlattım çok şükür opuyorumnanaktan
slm kızlar çok kötüyüm sabah bi kalktım adet olmuşum moralim çok bozuk ama artık uğraşmıycam olsa olurdu zaten 1 ay kaldı 5 ay olmadı bu bi ayda hiç olmaz mafoldumben
zaten karamsarın tekiydim şimdi dahada kötü oldum:çok üzgünüm:
slm kızlar çok kötüyüm sabah bi kalktım adet olmuşum moralim çok bozuk ama artık uğraşmıycam olsa olurdu zaten 1 ay kaldı 5 ay olmadı bu bi ayda hiç olmaz mafoldumben
zaten karamsarın tekiydim şimdi dahada kötü oldum:çok üzgünüm:
kızlar ya aralık listesi yapalım
ya son bi ay kaldı ondada hiç umudum yok artık hiç uğraşmıycam
ya son bi ay kaldı ondada hiç umudum yok artık hiç uğraşmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?