Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

öyle bir teşebbüsüm oldu tatlım istifamı verdim ama kabul edilmedi :S
vazgeçilemeyen asistan :) hahaha :roflol:
hala çalışıyorum yani

kaydirigubbakcemile3

vaaayyy e iyi olmuş ama yani, patron akıllıymış kaydirigubbakcemile3

iş olmadan daha çok kafaya takardın zaten..

delikafadulden hay Allahım yaa deli kız kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

vaaayyy e iyi olmuş ama yani, patron akıllıymış kaydirigubbakcemile3

iş olmadan daha çok kafaya takardın zaten..

delikafadulden hay Allahım yaa deli kız kaydirigubbakcemile3

orası öyle ama canım işim de stresli.bebişin gelişini stres de etkiliyor diye biliyorum,yoğun bi tempodayım haftanın 6 günü sabah 6 buçuk da çıkıyorum evden akşam eve dönüşüm 8 de oluyor,patron da sağolsun insanı yeterince geriyor bu aralar tüm personel illallah diyor,kafamı dinlemeye ihtiyacım var,kovduracağım en sonunda kendimi :) kaydirigubbakcemile3

Hay Allah iyiliğini versin...
formundasın bugün yine :roflol:

eger çıkmak istiyorsan tabi tazminat için kovdur önce kendini :jeyyar:

Hay Allah iyiliğini versin...
formundasın bugün yine :roflol:

eger çıkmak istiyorsan tabi tazminat için kovdur önce kendini :jeyyar:

formumdayımdır tabi depoladım canım ayrılık zamanı
şimdi aşırı yükleme yapıcam kk ya
sitare komasına girceksiniz sırnaşık şey

kerem34gul canim kirmizilar gelmis.hayirlisi böyleymis insallah bir dahaki sefere.kismet ne zamansa o zaman olur.sakin üzülme emi.

evet canım sabah kırmızılarla uyandım ama tab bundada vardır bi hayır .elbet birgün gelecek bbişim yok canım sizlerin sayesinde yiyim desteğiniz içi sağol canım ya sabah çok ktüydüm ama atlattım çok şükür opuyorumnanaktan

slm kızlar çok kötüyüm sabah bi kalktım adet olmuşum moralim çok bozuk ama artık uğraşmıycam olsa olurdu zaten 1 ay kaldı 5 ay olmadı bu bi ayda hiç olmaz mafoldumben

zaten karamsarın tekiydim şimdi dahada kötü oldum:çok üzgünüm:

berr canım senden ne haber ben cabah bi kaltım kırmızılar beni karşıldı ama umudumuzu kabetmek yok ben adetim bitince hemen incir kürüne başlıycam opuyorumnanaktan

ya canım bu kada üzme kendini kramsar olma tmm ende sabah kötüydüm ama çok şükür atlattım yeni aya stresle bşlamak istemiyorum güzel umutlarla başlamak istiyorum inşallah bebişimize en kısa zaman d da kavuşuruz opuyorumnanaktan

berru hiç üzme kendini canım kafanı takma olur o zaman hiç beklemediğin zamanda oluyor emin ol

canım üzülme yaa hayırlısı buymuş demekki zamanı var kötü düşünme canım allah umut kesilmez üzülme lütfen ve umudunu kaybetme :1hug:

özgeçay canım bizim topik nerde haziran anneleri topiği azizenin açtığı bulamıyorumm

ya son bi ay kaldı ondada hiç umudum yok artık hiç uğraşmıycam

ya berrucum ümidini kaybetme nolur ben 10aydır bekliyorm ve 11ci ay gene bekliycem yıllrca bekleyen arkadaşlarımız var sen sakin ol stres yapma düşünmemeye çalış elinden geleni yap bekle canım ya ALLAHTAN ümit kesilmez canım ya belki aralık ayı annesi oluruz bizde bak günlerimiz gene aynı beraber bekleriz gene tabi bu arada çok çalışırız :kedipuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…